Serkan ÖZEN Serkan ÖZEN Kritik

2008 - 2009 Öğretim Yılı

Yayın: Güncelleme:

Öncelikle Yeni öğretim yılının ilçemize ve memleketimize hayırlı olmasını diliyorum.İlim öğrenmek için, zaman, mekan, yaş sınırı yoktur. Dinimiz de erkek ve kadın herkese beşikten mezara kadar ilim öğrenmeyi emretmiş, hayatın her aşamasında kişinin kendi durumumuna göre ilimle iç içe olmasını istemiştir.
Nesillerimiz bize emanettir. Nesillerin iyi bir eğitim almaları ve ahlâklı yetiştirilmeleri, onların bir hakkı olduğu gibi bizim de önemli vazifelerimizdendir. Her alanda gerekli eğitim ve öğretimin sağlanması, toplumsal bir görevdir. Yeni bir eğitim ve öğretim yılına girerken çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitim ve öğretim haklarını bir kez daha hatırlamalıyız. Onların, kendilerine, ailelerine, çevrelerine ve topluma yararlı birer birey olarak yetiştirilebilmeleri, iyi bir eğitimle mümkündür. Gerek bireysel gerekse toplumsal düzeyde ilme giden yolları açma ve ilmin önündeki engelleri kaldırma gayreti içinde, çocuklarımızın ve gençlerimizin ilim öğrenmeleri için bütün imkanlarımızı seferber edelim. Aydınlık yarınların, bugünden bilgili, erdemli ve saygılı nesillerin yetiştirilmesine bağlı olduğunu unutmayalım. Ve bu bağlamda çocuklarımıza dair sorumluluğumuzu sadece öğretmenlerimizin üzerine yıkmayıp, veliler ve toplum olarak biz de üzerimize düşen görevlerimizi yerine getirelim..
Buradan yetkililere de selenme gereğini görüyorum; önceki yıllarda başlayan taşımalı eğitim nedeni ile birçok köy ilköğretim okullarında okuyan öğrenciler ilçemizde bulunan YİBO da eğitimlerini görmektedirler. Köylerimizdeki okul binalarımız halen boş vaziyettedir. Ne yazak ki bu binalar çürümeye terk edilmiştir. Bunu önlemek için okul binalarının değerlendirilmesi gerekir. Bunun da önleminin alınması şarttır.
Bu vesile ile ilçemizde yeni göreve başlayan Milli Eğitim Müdürü Halil Ceylan ve öğretmenlere hayırlı uğurlu ve başarılı çalışmalar diliyorum. Yeni eğitim ve öğretim yılında ilçemizdeki başarı grafiğinin daha yukarılara yükselmesini temenni ederim.
Hepinize saygılar sunarım.
Tekrar görüşmek dileğiyle, hoşçakalın...

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

M. Ali ÇINAR
7.09.2008 / 22:53:34
Biraz Geçte olsa da Mekanına Hoş Geldin. Hayırlı olsun. İnşaallah memnun kalcaklsın. Duyduğunu değil Gördüğünü yazacaksın. Batılı değil, Hakkı savunacaksun... Tekrar evine hoş geldin diyor, hayırlı olsun diyorum... Saygılar...
ibrahim Eker
12.09.2008 / 00:31:35
Bu guzel yaziniz icin tesekkur ediyorum. Egitimle ilgili calismalara verdiginiz destekten dolayi sizi kutluyorum. ilginize tesekkurler Serkan Bey. iyi calismalar.

YAZARIN SON YAZILARI

Kıymetli Okuyucular

Kıymetli Okuyucular

Dikilen Fidanları Koruyalım

Dikilen Fidanları Koruyalım

Ağaçlandırma Faaliyetleri daha da arttırılmalı
İşimiz Haber

İşimiz Haber

AK Parti İlçe Kongresi

AK Parti İlçe Kongresi

AK Parti şimdiden önümüzdeki yerel seçimlerde daha farklı başarı elde etmek istiyor.
İlk Yazım

İlk Yazım

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.