Erdoğan ISIR Erdoğan ISIR Karalama Defteri

Gitme vakti

Bu ölümmü… Evet ölüyorum.
Yayın: Güncelleme:

 Şimdi ben baharın açan çiçeklerini göremeyecek miyim, tomurcukların kokusunu duyamayacak mıyım? Baharın esintilerine yetişemeyecek, seninle el ele karşısına geçip, rüzgâr senin saçlarını dağıtırken, kokunun etrafa yayılışını ve beni bir zırh gibi kapladığını anlayamayacak mıyım?

Biz şimdi seninle yazın, deniz kokusu ile yosun kokusunu ayırt etmek için tartışamayacak mıyız? Gün batımını tuzlu suda karşılayamıyacak, ayaklarımız minik balıklarla savaşırken, güneşin batışının yüzüne vuran deniz yansımasına bakamayacak mıyım?

Yanımdasın hissediyorum, bir elim avucun içinde sıkıca tutuyorsun, ama ıslak bu, yoksa sen ağlıyor musun, gözyaşların bunlar. Benim durumum o kadar kötümü, gitme vakti yakın mı?

Öyleyse biz martıların rüzgârla savaşını göremeyecek, dalgaların kayalara vuruşunu duyup, köpüklerinin müziğini yapamayacağız. Şimdi biz senle, iki kızımızın yaptığı kavgaların aynısını yapıp, küsemeyecek ve aynı dakika özlemle birbirimize sarılıp, evcilik oyunumuzu bıraktığımız yerden devam edemeyecek miyiz?

Neden bu kadar çok gözyaşı, ben seni üzmem güzelim. Ben seni incitmemek için gölgene dahi basmadım. Son saniyelerimiz sanırım, sen sıkıca elimi tutuyorsun ama ben göremiyorum seni, gözlerindeki yakut taşının alevini görmek istiyorum oysa. Çağırılıyorum, gitme vakti geldi. Senin güneş benim dünya olarak yaşadığımız, senin her tarafına mutluluk gülleri koyduğun bu ev sonummuş.

Bir kelimelik nefesim kaldığını hissediyorum, ahhh gözlerim açılmayacak, senin okyanus, her şeyi barındıran masum yüzünü göremeyeceğim. Gitme vakti güzelim, ben bekleyeceğim seni gökyüzünde. Bulutlardan yeryüzünün nasıl göründüğünü önce ben bileceğim, yanıma geldiğinde sana buradan dünyayı anlatmanın keyfini çıkaracağım.

Kızlarıma hep babanız bizimle de, ağlamanızı istemez de, üzerlerinde ki mutluluk katmanını kaldırmalarına izin verme. Sense suyun toprakla buluştuğu an oluşan havanın kokusunu içine çek. Yaradılışımızın kokusunu, yaradılış gayemizi çevrene yay.

Gitme vakti güzelim, benim güzelim. Sakladığım son nefesimi senden ayrılırken kullanmak istedim. “ yaşamın renklerini gösterdiğin için, kızlarıma babalık etmemi nasip ettiğin için, sen benim olduğun için teşekkür ederim güzelim.”

Not: Yazmaya çalıştığım karalama defterinden bir kesit aktarmak istedim size. Okuduktan sonra beğendiğiniz cümleyi yorum kısmına yazarsanız mutlu olacağım(sadece beğendiğiniz cümleyi) yorumlarda mail adresinizi yazma zorunluluğunuz yok, ad veya rumuz belirtmeniz yeterli. İlginize teşekkür ederim saygılarımla.

 

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

seyyah
4.06.2009 / 01:10:32
birazda melankolimi erdoğanım.Bu güzel kalemin ayrıkotuna biraz daha fazla yer verirse sevinirim.Teşekkürler.
Abdurrahman BAHADIR
4.06.2009 / 01:35:29
Anlatılmak istenilen, gelmesini istemediğimiz konu mükemmel anlatılmış.Abi dediğin oluyor ve sınırları aşıyorsun, tirend yukarı doğru sürekli yükseliyor, kalemine sağlık. 'Gün batımını tuzlu suda karşılayamıyacak, ayaklarımız minik balıklarla savaşırken, güneşin batışının yüzüne vuran deniz yansımasına bakamayacak mıyım?'
murat
4.06.2009 / 10:13:11
Öyleyse biz martıların rüzgârla savaşını göremeyecek, dalgaların kayalara vuruşunu duyup, köpüklerinin müziğini yapamayacağız....yaptığın kelime oyunlarının hepsini beğendim, tebrikederim
bahadır demir
4.06.2009 / 14:28:07
Ben seni incitmemek için gölgene dahi basmadım
sibel54
4.06.2009 / 15:58:24
melankolik ama ben yazıyı beğendim.3 kelime var begendıgım Şimdi biz senle, iki kızımızın yaptığı kavgaların aynısını yapıp, küsemeyecek ve aynı dakika özlemle birbirimize sarılıp, evcilik oyunumuzu bıraktığımız yerden devam edemeyecek miyiz? ama en çokbu güzel.
M. EKŞİ
5.06.2009 / 00:51:19
Duyguların yoğunlaştığı gönlünüze ve bu duyguları bizimle paylaşmanıza vesile olan kaleminize sağlık... yazınızı okudukça insan elindekilerin ve hayatın değerini bir okadar daha iyi anlıyor. Yazınız baştan sona güzel duygularla örüntülenmiş; ama özellikle bazı ifadeler ki: "Şimdi biz senle, iki kızımızın yaptığı kavgaların aynısını yapıp, küsemeyecek ve aynı dakika özlemle birbirimize sarılıp, evcilik oyunumuzu bıraktığımız yerden devam edemeyecek miyiz?" bunlardan en dikkat çekeni, yazınıza bir şairanelik katmış. Ne kadar düz yazı olsa da bu ifadeler yazıya şiir havası katmakta. Gönlünüze ve kaleminize sağlık.
fatih yavuz
7.06.2009 / 00:29:06
Neden bu kadar çok gözyaşı, ben seni üzmem güzelim. Ben seni incitmemek için gölgene dahi basmadım. işte abi benımde aldıgım ve bırakmak ıstemedıgım sozlerden bırısı bu ellerıne yuregıne kalemıne saglık tbr tbr tbr
Ufuk ŞEN
8.06.2009 / 09:41:07
Üstad hiç bir cümle ayıramam. Çünkü hepsi birbirinden mükemmel.tebrikler
prenses
19.06.2009 / 12:39:49
''Neden bu kadar çok gözyaşı, ben seni üzmem güzelim. Ben seni incitmemek için gölgene dahi basmadım''Mükemmel bir yazı yüreğine kalemine,sevgine sağlık..

YAZARIN SON YAZILARI

Paket ve Rüya

Paket ve Rüya

Beğenmiyorum

Beğenmiyorum

İhmal

İhmal

İnek varsa Sinek de var

İnek varsa Sinek de var

Adı Belli, Yolu Belli Karınca

Adı Belli, Yolu Belli Karınca

Kemiksizler

Kemiksizler

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.