Bahadır DEMİR Bahadır DEMİR Cam Buğusu

Gideceksin

Yayın: Güncelleme:

Gideceksin

Gitme desem de gideceksin, kendince bahaneler uydurarak, haklı olduğunu düşünecek ve gideceksin. Belki de şuan ordasın. Ama hüsranla bitecek, ben dedim diyeceğim fakat faydasız, sen başka bir sefere erteleyeceksin umutlarını. Umutla yaşamak çok güzel, lakin yapma kendine yazık etme, ne olur haykırışımı duy, yaralanma, biliyorum bu son çaren, kaybetmek istemiyorsun bu sefer olsun diye dua ediyorsun, düşünmüyorum desende. Anlıyorum ben seni, haykırsan da hayır diye, gözler, gözlerin yalan söylüyorsun diyor, o ışığı fark ede biliyorum. Yanıyor alev alev. Birazda masumca bu yanış, ne yapayım der gibi, umudum der gibi, çarem der gibi, yalnızım der gibi. Çok gibi….. Çok.

Anlıyorum diyorsun ya, ben bilirim diyorsun ya, sana kocaman hayır, bilemezsin. Hele duvarın arkasına saklanmışsa hiç bilemezsin. Kalın surları sen kıramazsın, kırdığını zannettiğin gün ise tekrar yıkıldığın gün olacaktır unutuyorsun. Yapma yaşamın ızdıraplarına yenisini ekleme, çektiğin yetmedi mi, ? Soğuk gecelerde, yalnız bırakıldığını unuttun mu? İlkbaharın güneşini karşılayamadığını aklından çıkardın mı?

Ya şimdi ılık meltem esintisinde tek başına yürümek sana acı vermiyor mu? Sonbaharın dökülen yaprakları gibi, bin bir parçaya mı bölünmek istiyorsun beyninde. Sabahları tek başına mı bankta oturuyor dalgaların kayalıklara vurmasını dinliyorsun. Bahçenin sonuna oturup içeri giren çiftleri izlemek mi sana zevk veriyor. Yapma kendine yazık etme. Şu adımı atma, az geri çekil, bekle, dinle, seyret, bak neler değişiyor.

Yapmak istemediğini anlatmak, özlemlerini ertele demek çok kolay, ya yapmak, senin için zor. Fakat başardım diye bağırmak isteyen sen değil misin, başar öyleyse, bana da söyle. Senden daha çok isteyen kişi varsa o da benim. Biri kapının önünde naralar atsın istiyorsun, Haluk levent gibi, _ela gözlü benli dilber, _sen de olasın benim gibi, _bahçende güller bitmesin, _kapından hekim geçmesin, _ dalında bülbül ötmesin, _sende olasın benim gibi.

Dileklerin kabul olsun, yüreğin sevgiyle dolsun, içindeki sevgiyi aşılamak sana nasip olsun. Günlerin hep aydınlık, gecelerin ise huzurlu geçsin.

 

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

İzzettin KÖMÜRCÜ
20.10.2009 / 21:14:13
Bu duyguların mısralara dökülmesi için yaşanmış olması gerekir.Umut,Umutsuzluk,Karamsalık, Aydınlık ,Öfke ve Kin.Ardından sevgi.....Tüm duygular bir arada... HEPİMİZİN YÜREĞİ SEVGİYLE DOLSUN...Kaleminize yüreğinize sağlık...
Nurcan ALTIN
22.10.2009 / 10:10:29
Hüzzamlarda dökülen satırlar.Severken neden ayrı kalır yürekler nedir beklenen arayıpta bulunamayan,güzel giden herşeyi bir çırpıda yok eder insan... Yüreğinize sağlık ayrılıklar olmasın seven değerli yüreklerde..umarım gidenler dönerler döndüğünde herşey aynımı olur bilemem..dilekleğinize katılıyorum.. Daim olsun değerli kaleminiz,çok içten yazınızı beğeniyle okudum. Saygılarımla,
Mehmet EKŞİ
25.10.2009 / 02:04:28
Yüreğine ve kalemine sağlık dostum. Uzun zamandır yazılarını büyük bir zevkle takip edip zevkle okuyorum. Her biri birbirinden değerli yazılar. Ama bu yazın bende tarifi mümkün olamayacak bir etki yarattı. Bu kadar farklı ve birbirine zıt duygular ancak bu kadar güzel bir şekilde bir araya getirilerek ifade edilebilirdi. Yüreğine ve kalemine sağlık tek kelimeyle "MUHTEŞEM" olmuş.
özlem yıldırım
28.10.2009 / 18:33:29
gerçekten çok güzel yazdıklarınız.. arkadaşım sayesinde haberim oldu yazılarınızdan.. yüreğinize sağlık..
alev
4.11.2009 / 11:08:24
gönlü bu kadar güzel bi insandan paha biçilmez güzellikte dilekler, bu kadar güzel cümlelerle söylenir
smsundan bakka apo
5.12.2009 / 20:00:05
bahadır kardeş 2005 yılından kalan borçlar var. ketçap aldınız karpuz aldınız kulak çöpü ercana selpak aldınız onun parası duruyor. şiiri yaz borcunu da öde. ben apo. sakal bırakmışın ama tanıdım seni. gözlükleri de bir milyoncudan aldın herhal..

YAZARIN SON YAZILARI

Giden

Giden

Rüya

Rüya

İki Bedende Bir Ruh

İki Bedende Bir Ruh

Şair Olmak

Şair Olmak

Selim

Selim

Sima

Sima

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.