Bahadır DEMİR Bahadır DEMİR Cam Buğusu

Rüya

Yayın: Güncelleme:

Rüzgârın getirdiği bulutlarla camıma düştüğünde öyle bir rüyadaydım ki, seninle özgürlüğe koşuyorduk, bulutlar bile bize yetişemiyordu. Bedenin ben olmasını yaşıyorduk yalansız ve dolansız, kimseye eğilmeden haykırıyorduk, beraber uyandığımızı, ıhlamurun altında beraber ıslandığımızı, kalplerimizin aynı coşkuyla attığını.

Uyandım birden seninle, gecenin bir vaktinde, sense oradaydın, yanı başımda, ne kadar masum uyuyordun, saçlarının yüzüne düşen kısmını araladığımda, evet iş de o sendin, iyi ki hep yanımda varsın dediğim, beraber ömrün sonunu beklediğim güzelim yanı başımdaydı, rüyanın güzelliğine mi senin burada olmana mı şükretsem ne kadar azdı. Seni uyandıramadım, oysa haykırmak istedim seni ne çok sevdiğimi, iyi ki bedenin ve ruhunun bu odanın içinde olduğunu. Her zamanki gibi sana bakmak duygularıma esir etmişti beni, boşluğa savrulmanın eşiğinden beni alan sen, bana aşkı tattıran sen, beni yaşama kalın sicimle bağlayan sen, uçurumun kenarında elini uzatan sen, iş de buradaydın, o sendin.
En güzel yarınlara beni götüreceğini düşleyerek, bu ömrü senle sonlandırmak ne muhteşem, ne mükemmel, ne şaheser duygu olurdu.

Dokunamadım uyandıramadım seni, söyleyecek binlerce kelime varken, sana seslenemedim. Masumluğun esir almıştı beni. Keşke şarkılar, şiirler yazabilseydim sana. Yazı ve baharı seninle yaşamanın büyüklüğünü beyaz bir kâğıda dökmek ne hoş olurdu. Elimde gitarımla bestelediğim şarkıları söylemeyi ise anlatmak bile rüya gibi duydu.

Ah o toprak gözlerin, yağmurlu buluştuğun da ilkbahara dönüşen gözlerin, kışı gördüğünde hüzünlenen gözlerin, sana vurgunluğumu görebilseydi keşke, bu yağmurla rüzgârın buluştuğu gecede sana hayranlığımı duyabilseydin keşke.

 

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

Erdoğan ISIR
17.01.2010 / 15:17:57
Beğenmemek, tekrar tekrar okumamak elde değil. Güzel olmuş, hemde süper.
Nurcan ALTIN
27.01.2010 / 11:34:18
Ne kadar çok okuduğumu hatırlamıyorum. Hüzünlerde kayboldum satır aralıklarında gözyaşlarımı bırakarak değerli kaleminiz daim olsun, Mükemmeldi..Güzellikler dolsun yüreğinize Saygılarımla,
ayşe
29.01.2010 / 13:42:17
hocam hani ben yazamazdim hani daha erkendi böyle söylüyordunuz bir zamanlar şimdi siz de beim yazılarımı okuyun zamanında benim sizinkileri okudugum gibi.
Bahadır Demir
6.02.2010 / 12:16:35
ayşe ben sana siyasi yazamazsın dedim ama gene beni yanlış anlamışın neyse başarılarının devamını dilerim.
naci
24.02.2010 / 21:15:12
ruhunun derinliklerine, mahremine ayna tutmak böyle bir şey olsa gerek çekinmeden utanmadan..büyük bir cesaret.. üstâdım kusuruma bakma sürekli okuyamıyorum yazdıklarını ama emin ol şuan okuyamadıklarımı da okuyorumm..yüreğine kalemine sağlık.... bana büyük bir örnek teşkil ediyorsun..
ayşe büyükburgaz
5.03.2010 / 20:12:38
hocam siznle sıyasi tartısmasi yapamam artık ama yazarklık hayatım devam edeecek kimsenn bana karışmaya hakkı yok vae karsrlarsada ağzma gelen ne varsa derim o şekil yanı.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

YAZARIN SON YAZILARI

Giden

Giden

İki Bedende Bir Ruh

İki Bedende Bir Ruh

Şair Olmak

Şair Olmak

Gideceksin

Gideceksin

Selim

Selim

Sima

Sima

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.