Erdoğan ISIR Erdoğan ISIR Karalama Defteri

Öğretmenim

Yayın: Güncelleme:

Elleri her daim eli öpülesi insanlarsınız, yaşamda bilinmeyen ve bizlere gerekli olanları beynimize kazıdığınız için binlerce teşekkürler öğretmenim. Kısa bir süre sonra öğretmenler günü, ben şimdi den tüm öğretmenlerimizin gününü kutluyorum ve öğretilerinizi bizden hiçbir zaman esirgemeyin diyerek, küçücük serzenişim olacak, umarım yanlış anlaşılmam.

Okul yılarımda ve takip eden senelerde, öğretmenleri tanırdık, yürüyüşü ile konuşması ile davranışı ile insanlara örnek olması ile tüm zorluklara rağmen öğrencilerini hayata hazırlamalarıyla. Bu ülkenin tüm vatandaşlarını, en yüksek koltukta oturanı da, beni de sizler yetiştirdiniz. Elinizde çok büyük bir güç var ama bazılarımız farkında değil. Tazecik beyinlere şekil verme onları yönlendirme sizlerin elinde. Yaradanım sizi özel kılmış, hamuru şekil vermeyi size bırakmış. Elinize verilen bireyden Cumhurbaşkanı da yapabilirsiniz, bizim gibi yazmaya çabalayan kişide. Sizlerinde serzenişleri var, ekonomik olarak özgür değilsiniz ve konuşamama sıkıntınız var, son yılarda bu daha da çoğaldı. Tüm zorluklara rağmen öğretmenlerimizin büyük gayretle ve özveriyle görevlerini yapmaya çalıştıklarına tanık oluyorum. Yürekten hepinizi tebrik ediyorum ve hiç yaşınız önemli değil hepinizin ellerinden öpüyorum, öğretmenler gününüz kutlu olsun.

Sizlerden sadece bir ricam var, sizin için özel günde, öğrencileriniz sizlerin elleriniz öpmek için yarışırken, kiminin ellerinde minicik paketler olur. Sizleri sevgilerini dile getirmek için hediyeler almışlardır, onları size sunarlar. O küçücük hediyeleri verenler ne kadar mutludur, size doyasıya sarılırlar, kimisi ailesiyle size hediye almıştır, kimisi de biriktirdiği harçlıkla, çünkü geçen sene arkadaşları size hediye verirken o verememiştir, bu sene hazırlıklı davranmış çok önceden para biriktirmeye başlamıştır. Ve bu sene oda size doya doya sarılacak ve elindeki paketi sunacaktır, yüzündeki mutluluğu kesin siz değerli öğretmenler fark edersiniz. O kadar muhteşem bir duygu ki o gün, elinde minik hediye ile okula gelmek, anlatılamaz herkes yaşamıştır, tüm öğretmenlerimiz de bunların daha mükemmellerine layık.

Ama ya eli boş gelenler, ya da o gün hediye alamadığı için okula gelmek istemeyenler, onları size sarılmaktan mahrum etmeyin öğretmenim, lütfen onlarda size doyarak sarılsınlar. Çünkü böyle öğrencilerimiz her geçen gün çoğalmakta. Sizden isteğim ise bir gün önceden hediye istemediğinizi ilan etmeniz, sadece sarılmanız yeterli demeniz, tüm öğrencileriniz o gün eşit olsun, hepsi birden size koşarak sarılsınlar. Hiç biri o gece yarın okula hediyesiz gideceğim diye düşünmesin, hiç birinin o sabah karnı ağrımasın, hastayım diye bahaneler uydurmasın. Sizlerin çok daha iyisini düşüneceğinizi bilerek gününüz kutlu olsun diyorum, ülkemi aydınlığa kavuşturacak, cumhuriyetin her daim savunucusu olan kıymetli öğretmenlerim. Saygılarımla….

Bu özel günde elini öpemeyeceğim canım Babamın da öğretmenler gününü kutluyorum, bizler içinde siz değerli okuyucular içinde, Yaradanımın evinde, Allah’ımın huzurunda bizler için de bol, bol dua etmesi dileğiyle.

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

.A.Haluk Pektaş
26.11.2009 / 16:30:24
Değerli Erdoğan kardeşim.Öğretmenler gününün hediyesiz kutlanması konusundaki hassasiyetinizi de ben kutlarım.Bayramınızın da esenlikler içinde geçmesi temennisiyle Allah'a emanet olunuz.

YAZARIN SON YAZILARI

Paket ve Rüya

Paket ve Rüya

Beğenmiyorum

Beğenmiyorum

İhmal

İhmal

İnek varsa Sinek de var

İnek varsa Sinek de var

Adı Belli, Yolu Belli Karınca

Adı Belli, Yolu Belli Karınca

Kemiksizler

Kemiksizler

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.