Erdoğan ISIR Erdoğan ISIR Karalama Defteri

Taraklı Ajans

Yayın: Güncelleme:

Benim gibi adamın biri, aklına bir konu geliyor bildiklerini yazıyor. Okuyan kişilerde yorumluyor, iyi yazı ya da kötü yazı diye. Kimileri de o konu hakkında diğer bilgilerini paylaşıyorlar yorumlarında. Ve herkes bir şeyler öğreniyor, bilgi dağarcığını tazeliyor. Buraya kadar her şey güzel, farklı beyinlerin düşüncelerini özümlemek, konu hakkında değişik yaklaşımlar hakkında bilgi sahibi olmak, burada bulunmamızın amacı bu olsa gerek. Okuyucuların, yazarların, site yöneticilerin istedikleri mükemmellikler bunlar.

Yazılan her makaleyi herkes beğenecek diye bir düşünce yok sanırım. Bu yaradılışımıza aykırı, bu var oluş gayemiz değil. Her bireyin farklı olması gerekiyor. Farklılığı belli etmek ise karşıdakini kötülemek değil, diğerini itham etmek de değil. Yazılan makaleyi herkesin eleştirmeye ve yorumlamaya hakkı var. Yazıyı kötüleme hakkımız var ama yazara kötü diyemeyiz. Yazarın düşüncesini eleştirebilmeliyiz, kanıtlarla fikrinin değişik yorumlarını yapabiliriz. Ama yazarı boyu kısa ya da uzun diye eleştiremeyiz. Yazı kötü derken de, kendimizce doğrusunu belirterek fikrimizi beyan etmek en doğrusu olsa gerek.

Bir site, okuyucu ve yazar olmadan olmaz. Okurun ise bağcıyı kovmaya niyeti olmadığı, daha güzel ürün almak isteği ise Taraklı Ajans ta ilk göze çarpan farklılık bence. Fikir yelpazesinin geniş bir kapsama alanı olması da, diğer sitelerden TARAKLIAJANS'ı ayıran özellik olsa gerek. Okuyucu yorumlarının dozunu karşılaştırdığımız da ise, sitemizde ki bazı yazıların verdiği heyecanla yapılan yorumları saymasak,( zamanla farklı fikirlere daha da alışacağız) Taraklı ajans sitesinin ayrıcalığını görebiliriz.

Bizler oltamızı alarak Sakarya nehrine koştuk ve oltaya ne takılırsa, siz değerli okuyuculara aktarıyoruz. Koca bir yıl gördüklerimi, düşüncelerimi ve yaşadığım duyguları sizlerle paylaşmak benim için büyük bir öğreti oldu. Bir Pamukovalı olarak, Taraklı'nın güzelliklerini ve fikirlerini, Acı ve güzel olayları sizlerle beraber aynı anda yaşamak ve sizler saygı değer Taraklılıların beni aralarına kabul etmeleri benim için büyük bir onur oldu.

Bir yılın sonunda burada yazmamıza vesile olan Mehmet Ali Çınar beye ve İzzettin Kömürcü beye teşekkür ediyorum. Siz değerli okur dostlara, bir hatamız olduysa af ola diyerek, okumanızla, yorumlarınızla bizleri yazmaya teşvik ettiğiniz için teşekkür ederim. Uzun yıllar sizlerle birlikte olmak dileğiyle….

 

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

Nurcan ALTIN
4.12.2009 / 10:11:08
Erdoğan bey, yine içimizden geçenleri satırlara dökmüşsünüz,yazan yüreğinize selam olsun,yazılarınızı beğeniyle okuyorum her zaman bir dost olarak takipteyim.. Bende bu güzel TARAKLI AJANS ailesinde olmaktan son derece mutluyum..Allah razı olsun değerli Mehmet Ali Çınar bey ve İzzettin Kömürcü beyden,tanımak bir onurdur.Daha nice yıllarda burada olmak dileği ile, Sevgi ve saygılarımla
İzzettin KÖMÜRCÜ
4.12.2009 / 10:51:15
Doğru,tarafsız ve hızlı habercilik ilkemiz doğrultusunda siz değerli usta kalemlerimizin yazılarıyla hep birlikte daha başarılı günlerde berberce olmak dileğiyle tüm okurlarımızın yeni yılını yürekten kutluyorum.Samimi olarak ifade edeyim, pek çok zaman fikir ve düşünce ayrımına düştüğüm ve her zaman mütevazilliğini örnek aldığım usta eğitimci Mehmet Ali Çınar Bey başta olmak üzere çok sesli kadro ile birlikte olmaktan büyük keyif aldığımı altını çizerek ifade etmek isteriim.TARAKLI AJANS ekibi hak edene hakkını ,müstahak edene müstehakını verebilecek kadar seviyeli ve cesurdur.Saygı ,Sevgi ve Hoş görü içerisinde en mükemmelini yapma gayretlerimiz her zaman devam edecektir.....Kırmadan dökmeden
Enes ÇINAR
4.12.2009 / 21:59:59
Uzun yıllar boyunca, Allah ömür verdikçe ve TARAKLI AJANS'a bir zeval gelmedikçe, siz ve sizin gibi yazarlarımızla, Genel Yayın Koordinatörümüz İzzettin Kömürcü'nün de belirttiği doğrultuda devam etmek dileğiyle. Saygılarımla. ____________ ANKAmedya Basın Grubu Adına Başkan / Enes ÇINAR
M. Ali ÇINAR
6.12.2009 / 13:21:55
Büyük bir öz veriyle çalışmalarını sürdüren TARAKLIAJANS ekibi hiç bir maddi menfaat beklemeden düşünüdüklerini kıymetli okuyucularıyla paylaşmaktadır. Ben buradan başta Erdoğan Bey'e ve tüm köşe yazarlarına, Ve TARAKLIAJANS'ta görev yapan Değerli yönetici kadroya en derin saygılarımı sunar bu samimiyeti her zaman tüm okuyucularımızla paylaşmayı kutsal bir görev saydığımızı buradan bir kez daha belirtmek isterim. Dünya durdukça Taraklı, Taraklı var oldukça TARAKLIAJANS var oalacktır. saygılarımla.

YAZARIN SON YAZILARI

Paket ve Rüya

Paket ve Rüya

Beğenmiyorum

Beğenmiyorum

İhmal

İhmal

İnek varsa Sinek de var

İnek varsa Sinek de var

Adı Belli, Yolu Belli Karınca

Adı Belli, Yolu Belli Karınca

Kemiksizler

Kemiksizler

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.