Erdoğan ISIR Erdoğan ISIR Karalama Defteri

Yüzlere Meşin Yama

Yayın: Güncelleme:

Yüzlere meşin yama yapıp, kekeme rolü üslenme anı artık, ıslak tavuk gibi bir köşeye çekilip, bukalemun giysisini sandıktan çıkartma zamanı. Yosun tutmuş bir labirentte gezerken bunlar aklınıza gelse de, çıkışı bulmak, güneşi görmek çok kolay, yeter ki yüreğinizdeki rengârenk kelebekleri salı vermesini bilin.

Dert edindik her şeyi anlatmak istedik olmadı, ama eğilmedik. Sıra bu zamanda o dert edinsin kendine, biz eğilmedik diye! Hormonlaşmış hayal dağının zirvesine çıkıp, tekrar gülerek eğlenerek ama bildiklerimizden bize öğretilenlerden taviz vermeden indik. O zirvenin güzelliğine kapılıp çadır kuranlar düşünsün artık, sert rüzgârlar onların olsun, tutunmak için bir beden aradıklarında biz yeni hayal dağlarının yollarında olacağız.

Kabak şekeri tadında ki boş sözlerle ne kadar çok oyalandık, bir türlü elma şekerini göremedik. Mükemmel bir sofra özlemimiz olmadı, ipekçiler fırınından bir sıcak ekmek yeterdi bize, bahçede soğan zaten mevcut, yumruğu vurup parçalamasını da doğuştan bildiğimize göre, yeter ki o soğan zamanı gelsin, yumruğu neresine indireceğimizi biliriz.

Yüzlerinin dökülen yerlerine meşin yama yapanlar güneşi gördüklerinde o meşinin ısınıp derilerine nasıl yapışacağını unutuyorlar, buz mevsimi de geride kalacağına göre, ceplerine doldurdukları ülkemin yeşil çimenleri onlara kışın kasvetini getiremeyecek. Bahar zamanı yaklaşıyor, siz, biz hepimiz o toprak kokusunu doya doya ruhumuzda dolaştırırken yeni güneşli günlere merhaba demenin heyecanını yaşayacağız.

Güneşli günlerde dostlarımızla bahçemizde oturmak istiyoruz, tek başınıza perdeleri çekilmiş kasvetli bir evde oturmak istemiyorsanız yüzlerinize kapladığınız meşin yamaları geç olmadan sökün dostlar.

Her zaman ki gibi yüzünüz eşimin yaptığı ılık sütlü kahve gibi gülümsesin. Kahve olmadan bu kalem çizik atamıyor 

www.erdoganisir.com

 

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

Ahi Naci
9.02.2011 / 13:25:40
Neye gönül koyduğunuzu "sözcüklerle" açtığınıza mı, veya "kapadığınıza mı" bir türlü karar verilemiyor. Gerçekten kahve iyi çözüm. Benimki sâde olsun.A.Naci

YAZARIN SON YAZILARI

Paket ve Rüya

Paket ve Rüya

Beğenmiyorum

Beğenmiyorum

İhmal

İhmal

İnek varsa Sinek de var

İnek varsa Sinek de var

Adı Belli, Yolu Belli Karınca

Adı Belli, Yolu Belli Karınca

Kemiksizler

Kemiksizler

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.