Erdoğan ISIR Erdoğan ISIR Karalama Defteri

Kolay Gelsin

Yayın: Güncelleme:

Traktör tekeri büyüklüğündeki şapkaları başımıza geçirdik, iki adım ötemizi göremiyoruz. Sağanak yağmurdan kurtulmak için başımızın üzerine kiremitleri ördük fakat beklediğimiz yağmur aynı yere düşmüyor, sepkenli, rüzgâr tersten esiyor başımızı koruyalım derken bacakları ıslattık. İnsan ayaktan bir üşümeye başladığında iki, üç gün içinde kendini yorganın altında bulur.

Ya dışarıdaki canlılar; o bilinmeyen yağmur durmadan bakir topraklara düşer, onları önüne katar, siz sıcacık yatağınızda iyileşmeyi beklerken, azgın sular onları bilinmezliğe götürürse, siz zencefil yapraklarını bir daha nerede toplayacaksınız.

Odalarımızı cilaladığımız gibi düşüncelerimizi de arada bir cilalasak, sele karşı çoktan önlem almış olurduk. Biz hala Ay’ın geceleri yolumuzu aydınlattığını düşünürken, ona bu ışığı veren Güneş’i unutuyoruz. Yüreği arada bir cilalatmayı götürmeyi de unutuyoruz tabi ki.

Yürekle Güneşi aynı duyguda yaşatabilsek, o düşünce havuzunda üretilenlere biz bile inanamayız, işte o vakit, oluşacak sellere, heyelanlara çoktan önlem almış oluruz. Hayallerimizde, düşlerimizde hepsi bizim elimizde, kazanmakta var kaybetmekte, yüreğiniz yetmiyorsa düşmeyin yollara.

Yoksa hala boğazda batan gemilerde aramaya devam edersiniz geleceği, elinizde ise sadece ağlara takılan çöpler olur. Muşamba gibi dümdüz hayatlara mahkûm olur, aynı patikada bir ileri iki geri adımlamaya devam edersiniz.

Sonra ise birileri ellerine uçlu kalemleri alır yüzünüze yaşlılık çizgilerini çizmeye başlar. Gün bitti demeye bile zaman bulamazsınız, musalla taşında sizi yolcu etmeye gelenlerin kendi aralarındaki günlük sohbetlerinde bulursunuz kendinizi!!!

Kolay gelsin, yüreğiniz ayağınıza batan dikenlere rağmen özgürlükle çarpması dileğiyle..

www.erdoganisir.com

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

Çeinkaya BAĞATIR
19.02.2011 / 07:44:45
Saygı değer Erdoğan ISIR Yüreğine vede kalemine sağlık, Müsadenle,Yaradan koskoca alemi ,ADEM soyunun hizmetine verdi,Tabiat kitabının içinde, Yaradanı görmiyen İnsanın vay haline,İşte sizin dediğiniz,HAZAN vakti çok erken gelir.Sağlıcak ve güzellikle kalın.
Cemalettin Çınar
23.02.2011 / 11:03:03
Tefekkür yüklü, muhteşem bir yazı olmuş. Yüreğinize ve beyninize sağlık. Gönlünüzün daima hür ve zinde kalması temennisiyle, başarılarınızın devamını dilerim.
bahadır
24.02.2011 / 15:15:21
hikayae tadında betimlemeler zihnin en ince yapılarına hükmeden benzetmeler kalemine sağlık...

YAZARIN SON YAZILARI

Paket ve Rüya

Paket ve Rüya

Beğenmiyorum

Beğenmiyorum

İhmal

İhmal

İnek varsa Sinek de var

İnek varsa Sinek de var

Adı Belli, Yolu Belli Karınca

Adı Belli, Yolu Belli Karınca

Kemiksizler

Kemiksizler

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.