Erdoğan ISIR Erdoğan ISIR Karalama Defteri

Okursanız

Yayın: Güncelleme:

Okursanız, yazılan, gönülden dökülen her kelimeyi, bilirseniz sevmenin ne demek olduğunu, sevgiliyi gördüğünüzde yazın güneşinde kar yağmış sanmayı. Sonrada gülerseniz. J

Okursanız bu satırları, haykırışları duyarsanız seni seviyorum diye, gülmeyin. Okursanız yalvarışı, titreyen bir insanı hissederseniz, ayıplamayın.

Okursanız bu satırları, bende âşık olmuştum derseniz kızmayın bana. Okuduğunuzda o sevgili karşınıza gelirse git de demeyin. Konuşun, nerde hata yaptık diye bilin, okuduğunuzda hayal de olsa ona sarılmak geliyorsa içinizden, utanmayın.

Okursanız bu satırları, yanı başınızdaysa sevdiğiniz, kalkın ayağa gidin yanına, sarılın doya doya, bu nerden çıktı demesine izin vermeyin, daha da sıkı sarılın, kızmazsa öpücük bile kondurun ki konuşmasın, onu hissedin, hissettirin.

Okursanız bu satırları uzakta ise o sevgili, kalkın arayın onu, ben ona kızmıştım demeyin. Hata kelimesini ağzınıza almadan ona sevdiğinizi söyleyin.

Okursanız bu satırları, kimse onu sevmenizi anlamazsa, siz anlatın ona, yüreğinizde ki yeri ona söyleyin. Hep buradasın diye bilin.

Okursanız bu satırları, o sevgili sizi tanımıyorsa, bilmiyorsa öğrenme zamanı geldi diyin, haykırın ilan edin, o ne söyler diye düşünmeyin.

Okursanız, gidin elinden tutun, gözlerine bakın, sen ve ben diyerek başlayın cümlenize. Sonrası için plan yapmayın, yazar olur çıkarsınız, utanmayın.

Okursanız, aşkın ve sevginin yolunu unuttuysanız, uzun zamandır aşk yollarında yürümediyseniz, çıkın adım atın, siz gibi çok kişinin ilk adımlarını attığını göreceksiniz.

Okursanız bu satırları, yaş ile aşkın zamanı olmadığını öğreneceksiniz.

Okursanız, sevmenin gücünü tattıysanız ya da o ilk lokma elinizdeyse korkmayın, sevin ve sevilin. İzin vermek de o kişiye gecikmeyin. Git kelimesini unutun, sadece ne olur gel deyin, yerine geç diyebilin.

Okursanız bu satırları, hadi durmayın hemen ne yapacaksanız yapın…


www.erdoganisir.com

 

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

Nurcan Altın
10.10.2011 / 01:21:40
Yazılan her satırın yürek atışlarını görmek mümkündür.. Tadımlık değildir gönül hanesinin sağanaklarıdır sevgi, damlalar halinde kelimelerde nakş etmektir yazmak.. Yazılanı okumaksa işte orada avuçlarında dünya sarılır güne gelir...yürek depremlerinde Mükemmeldi değerli kaleminiz var olsun, okudum beğeniyle, Selam ve saygılarımla dost yürekler,

YAZARIN SON YAZILARI

Paket ve Rüya

Paket ve Rüya

Beğenmiyorum

Beğenmiyorum

İhmal

İhmal

İnek varsa Sinek de var

İnek varsa Sinek de var

Adı Belli, Yolu Belli Karınca

Adı Belli, Yolu Belli Karınca

Kemiksizler

Kemiksizler

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.