İbrahim Pilavcı: Yaptıklarımız ve Yapacaklarımız İbrahim Pilavcı: Yaptıklarımız ve Yapacaklarımız
Ruhi Avdan: Yaşanabilir Bir Taraklı İçin Birlikte Çalışacağız Ruhi Avdan: Yaşanabilir Bir Taraklı İçin Birlikte Çalışacağız
Tacettin Özkaraman Projeleri Tacettin Özkaraman Projeleri
Erdoğan ISIR Erdoğan ISIR Karalama Defteri

Yaşamak Doya Doya

Yayın: Güncelleme:

Zihni kurcalayan marazlardan sıyrılıp her tarafı tarumar eden fırtınaya adım atıp, karanlığın koynunda yürdükten sonra , deli gömleğinin üzerine giydiğimiz iyi marka ceketin hala yağmurda cekmediğine seviniyoruz.

Köpekle burun buruna gelen kedi gibi etrafa bakınıyoruz, lastik gibi uzayan gülemsememizle, gergin ipin ortasında ki acami cambazlar gibi duruyoruz.

Sözün şerbetini yudumlamadan sizi muhabbetin köşesinde tek ayak üstünde bekletmek değil sevdam. Lakin kıt akılla çarşaf çarşaf beyaz düşünceleri yağmur altında bırakıp, topladıktan sonrada benekli şekilde üzerine uzanınca, sulanmış yoğurdun içinde hıyar olmamak için çırpınıyorum.

Dilenci pozu veren bir canavarın resmine bakıpta, ona bir kuruş verirseniz, bilinki o sizden daha fazlasını isteyecektir. Çünkü o keçi yutmuş bir boa yılanı kadar enerjiktir. Ergenlik rampasını aşamayan bizler hala hatalı unları yoğurup tam kızarmamış fırında ekmek yapma sevdasında olduğumuz sürece, kendini krallığa terfi ettiren soytarı gibi, kabız bir ayı gibi paytak paytak ortalarda dolanırız.

Kuyruğu saman olan ateşe yaklaşmazsa biz nerelerde yürüyeceğiz.

Şuan yaşayan herkez 100 yıl içinde ölecekse, asma başında üzümlerin kararmasını bekleyerek zaman geçirmek niye.

Belkide dünya bu yıl güneş etrafındaki turunu bizsiz tamamlayacak.
Örümcek ile sinek arasında yaşam anlaşmasının olup olmayacağına bakmadan, bu gün yaşamın kepenklerini kaldırdığınızda bizler için birşeyler yapın, yapalım.

Yaşamı, yaşamak isteyipte yaşayamadığımız şekilde değilde, yaşamayı arzuladığımız gibi yarın yaşayacaklara bırakalım. Onlar yaşamın tadını yaşadıkça bizlerde onlarla yaşıyoruz gibi yaşayacağız.

www.erdoganisir.com

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

ADNAN DİNÇER
12.11.2011 / 12:12:20
Ya-şa-mak.İnsanlar hayatı boyunca mücadele verirler.Bu da senin kullandığın cümlede çok güzel ifadesini buluyor."Sulanmış yoğurdun içinde hıyar olmamak için çırpınıyorum."Bizler hayatımız boyunca çalışmalarımızı nasıl ve neye göre koordine ediyoruz?Zaman su gibi akıp gidiyor.Dünya düzeni birilerine göre şekilleniyor.Genç yaşına rağmen yazılarında döktürüyorsun.Teşekkürler.Allah ömür verirse çok güzel yazılarını ve kitaplarını okuyacağız.Sizler bu ülkenin kanaat önderleri olacaksınız.ŞİMDİDEN BAŞARINIZI GÖRÜR GİBİ OLUYORUM.Bu ülke bizim ve sizlerle daha mükemmeli yakalayacaktır.Gençlere örnek olacaksınız.Taraklı sizlerle gurur duyuyordur.Başarı azmin ve düşüncenin ürünüdür.Tüm taraklı ajansa ve çalışanlarına sonsuz teşekkürler.Böyle bir ortamı ve gurubu oluşturduğunuz için.Yeni kalemleri kazandıracağınıza inanıyorum.Taraklı mega kent olmalıdır.Devre mülklerin kurulmasını bekliyoruz.En derin saygılarımla.EN GÜZEL GÜNLER SİZLERİN OLSUN.TARAKLININ ÇEHRESİ sizlerle mükemmeli yakalayacaktır.
özlem tüzer
13.11.2011 / 00:49:41
yüreğinize sağlık erdoğan bey .hepimiz çabalıyoruz karınca misali belkide hiç yemek nasip olmıyacak yiyecekleri depolayan.bizden sonrakilere dürüstçe alınlarının akıyla özgürce yaşayabilecekleri bir dünya bırakmak için .bunu başarabiliriz benim umudum var

YAZARIN SON YAZILARI

Paket ve Rüya

Paket ve Rüya

Beğenmiyorum

Beğenmiyorum

İhmal

İhmal

İnek varsa Sinek de var

İnek varsa Sinek de var

Adı Belli, Yolu Belli Karınca

Adı Belli, Yolu Belli Karınca

Kemiksizler

Kemiksizler

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.