Eski Taraklı-Geyve Karayolu Kazalara Davetiye Çıkarıyor

Taraklı ilçesi ile Geyve ilçelerini birbirine bağlayan Karayolunda oluşan ve onarılmayan derin çukurlar kazalara davetiye çıkarırken, sürücü ve vatandaşlardan da tepki alıyor.
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

Sakarya’nın Taraklı ilçesi ile Geyve ilçelerini birbirine bağlayan Karayolunda oluşan ve onarılmayan derin çukurlar kazalara davetiye çıkarırken, sürücü ve vatandaşlardan da tepki alıyor.

Taraklı-Geyve eski Karayolunun Taraklı girişinde 11 km mesafede güzergâhında yapılan içme suyu yenileme kazı çalışmaları sonrasında oluşan derin çukurlar kazalara davetiye çıkarırken, oluşan çukurların onarılmaması hem sürücülerin hem de vatandaşların büyük tepkisini çekiyor.

Taraklı ile Geyve arasında ulaşım sağlayan eski karayolunda yapılan içme suyu yenileme hattı çalışmaları nedeniyle yol güzergâhında oluşan çukurlar kazalara neden oluyor. 

Yolda oluşan çukurların onarılmaması kaza riskini arttırmaya başladı. Karayolundaki derin çukurlara düşen araçların birçoğunun lastikleri patlayıp, jantları kırılırken birçok araçta da büyük çapta maddi hasarların oluşmasına neden oluyor. Bu yollardan geçen araç sürücüleri ise İçdedeler,Dışdedeler,Aksu,Tuzla,Hark Mahallesi arasındaki karayolundaki çukurların biran önce onarılmasını istedi.

 Ankara-İstanbul arasında ulaşım sağlayan karayolunun hizmet vermesi sebebiyle eski karayolunun cazibesini yitirdiğini belirten vatandaşlar “Ancak bu yol güzergahında Büyükşehir kapsamına alındıktan sonra köy statüsünden mahalle staüsüne geçen yerleşim yerleri var.Taraklı’ya gidiş gelişlerde bu yolu kullanmak zorundalar.1 km de yapılan su şebekesi çalışmaları sonrasında yolda oluşan toprak ve çakıl kütlesi sürücüler için büyük bir tehlike yaratıyor, çukurlar nedeni kazalar meydana geliyor ”diyorlar.

Büyük kazaların yaşanmaması ve araç sürücüleri ile vatandaşların daha iyi yolculuk yapmaları için yetkililerinden çukurların onarılmasını isteyen vatandaşlar sıkıntının giderilmesini istiyorlar.

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.