AK PARTİ İL BAŞKAN ADAYI FEVZİ KILIÇ TARAKLI’DA

AK Parti Sakarya İl Başkan Adayı Fevzi Kılıç, 5. Olağan Kongre öncesi Ak Parti Taraklı ilçe teşkilatını ziyaret etti
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

AK Parti Sakarya İl Başkan Adayı Fevzi Kılıç 7 Şubat’ta Serdivan Kapalı Spor Salonunda Başbakan Prof. Dr Ahmet Davutoğlu’nun katılımı ile yapılacak kongre öncesinde ziyaretlerini ilçe teşkilatları ile sürdürüyor.

Özkaraman İle İstişare

Kongre öncesinde her kesime ulaşmayı hedefleyen İl Başkan adayı Fevzi Kılıç , Taraklı ilçesine yaptığı ziyarette Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, Ak Parti Taraklı ilçe Başkanı Erdal Özen ve kalabalık bir partili grubu tarafından karşılandı. AK Parti İl Başkan Adayı Fevzi Kılıç ilk önce Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman ile  adaylık sonrası kongreye ilişkin bilgilendirme yaptı.

Taraklı’dan Destek

İl Başkan Adayı Fevzi Kılıç daha sonra beraberinde Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman Kaya ile birlikte Ak Parti İlçe teşkilat binasına geçti. Burada ilçe başkanı Erdal ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Kılıç, İlçe Teşkilat yöneticileri  ile  görüş alışverişinde bulundu. İlçe Başkanı Erdal Özenk; Başkan Adayı Fevzi Kılıç ile Sakarya’yı idare edecek olmanın mutluluk verici olduğunu dile getirerek Kılıç’a destek sözü verdiler.

Başbakanımızı Coşkuyla Karşılayacağız

5. nci Olağan kongreyi AK Partiye yakışır şekilde tamamlayacaklarını ifade eden Kılıç “Kongre süreci ile ilgili teşkilatlarımıza ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Taraklı ilçe teşkilatımız sağ olsunlar bizleri kalabalık bir şekilde karşıladılar. Aynı kalabalığı ve coşkuyu kongreye de yansıtacaklarından eminiz. AK Parti bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada birlik beraberlik içerisinde çalışmalarını sürdürecektir. 7 Şubat’ta Başbakanımız, Genel Başkanımız Prof. Dr Ahmet Davutoğlu’nu  büyük bir coşku içerisinde karşılayıp övgü ile bahsedeceği bir kongre yapacağız. “ dedi.

Kongre’ye Davet

Ak Parti İl Başkanı adayı Fevzi Kılıç ziyaret sonun da teşkilat yönetim kurulu üyelerine 7. Şubat. 2015 tarihinde yapılacak ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun da katılacağı Ak Parti  5. nci Olağan İl kongresi davetiyelerini kendisi takdim etti.

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.