Tacettin Özkaraman Projeleri Tacettin Özkaraman Projeleri
Ruhi Avdan: Yaşanabilir Bir Taraklı İçin Birlikte Çalışacağız Ruhi Avdan: Yaşanabilir Bir Taraklı İçin Birlikte Çalışacağız
İbrahim Pilavcı: Yaptıklarımız ve Yapacaklarımız İbrahim Pilavcı: Yaptıklarımız ve Yapacaklarımız

Büyükşehir Taraklı'yı asfaltlıyor

Büyükşehir Belediyesinin Taraklı’daki asfalt çalışmalarına devam ediyor. İlçede 7 mahallede toplam 21 kilometrelik arterler 25 bin ton asfaltla yenilenmiş olacak
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

Belediyesi şehir merkezi ve 16 ilçede gerçekleştirdiği yol bakım, onarım ve yenileme çalışmalarına devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi’nin kırsal mahallelerde başlattığı asfalt atağı ile güzergahlar yeni yüzüne kavuşturuluyor. Konforlu ve güvenli ulaşım için 7/24 çalışmalarını sürdüren ekipler, şehrin güney ucu Taraklı’da asfalt serim işlemlerine devam ediyor.

Taraklı’da 7 mahalleye 25 bin ton asfalt

Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı ekipleri Taraklı’nın üst mahallelerinde grup yollarını sil baştan yeniliyor. Bu kapsamda Akçapınar’da 7 bin 500 metrelik arter 8 bin 800 ton asfalt ile yenilendi. Hacıaliler’de ise 1800 metrede 2 bin 200 ton asfalt serimi tamamlandı. Pirler mahallesinde de 1200 metrelik güzergâhta 1700 ton asfalt kullanıldı.

Tamamlanan arterlerden bir diğeri olan Çamtepe’de 3 bin 500 metrelik yolda 4 bin 400 ton asfalt serimi sona erdi. Ekipler ise 3 bin 200 metre uzunluğa sahip Duman mahallesinde asfalt işlemlerini sürdürüyor.

Alballar ve Aksu mahallesinde de yapılacak çalışmalarla birlikte Taraklı’da 7 mahallede işlemler bitmiş olacak. Çalışma kapsamında toplam 21 kilometrelik arterler yenilenecek, bu çalışmalar için tam 25 bin 400 ton asfalt serimi tamamlanmış olacak.

 

Hayırlı olsun

YOL-BAK’tan yapılan açıklamada, “Sakarya’nın merkezinde ve 16 ilçesinde yenileme ihtiyacı olan tüm noktalarda eş zamanlı olarak çalışmalarımız devam ediyor. Kırsal mahallelerimize güvenli ve rahat bir ulaşımın sağlanması için yolları sil baştan yeniliyoruz. Son olarak Taraklı’da Akçapınar, Hacıaliler, Pirler ve Çamtepe’de asfalt serim işlemlerimizi tamamladık.

Ekiplerimiz Duman mahallesinde çalışmalarını sürdürüyor. Daha sonra ise Alballar ve Aksu mahallelerinde asfalt serim işlemlerimizi gerçekleştireceğiz. 7 mahallemizde toplam 21 kilometrelik arterleri 25 bin 400 ton asfalt ile yeni yüzüne kavuşturmuş olacağız. Gündüz-gece sürdürdüğümüz mesaimiz şehrin farklı bölgelerinde devam edecek. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun” denildi.

 

 

#camtepe-duman #pirlerasfalt #aksu

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.