Pençe-Kilit Operasyonu Bölgesinde Şehit Verildi: PKK'lı Teröristlerle Çatışma

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde yaşanan hain bir saldırıda Piyade Sözleşmeli Er Salih Ay şehit oldu, bir askerimiz ise yaralandı. PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada 6 terörist etkisiz hale getirildi.
Taraklı Ajans Taraklı Ajans
Yayın: Güncelleme:

Hain Saldırıda Şehit Olan Kahramanımız

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde üs bölgesine sızmaya çalışan PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada, Piyade Sözleşmeli Er Salih Ay şehit düştü. Açıklamaya göre, saldırı sonucunda bir askerimiz de yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

6 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, çatışmada etkisiz hale getirilen terörist sayısının 6 olduğu belirtildi. Bölgedeki operasyonların devam ettiği ifade edildi.

Acı Kayıp ve Başsağlığı Mesajı

Açıklamada, yaşanan olayın derin bir acı ve üzüntüye sebep olduğu vurgulanarak, şehit Piyade Sözleşmeli Er Salih Ay'e Allah'tan rahmet, ailesine ve Türk Silahlı Kuvvetleri ile millete başsağlığı ve sabır dilendi. Yaralı personelimize acil şifalar temenni edildi.

Operasyonlar Devam Ediyor

Bölgedeki operasyonların devam ettiği belirtilerek, teröristlere karşı kararlı mücadelenin süreceği vurgulandı. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin, ülkenin güvenliği için azim ve kararlılıkla çalışmalarına devam ettiği ifade edildi.

Millî Savunma Bakanlığından Açıklama

"Pençe-Kilit Operasyonu Bölgesinde, 17 Şubat 2024 tarihinde, BTÖ mensuplarınca bir üs bölgemize sızma girişiminde bulunulmuş, çıkan çatışmada kahraman silah arkadaşımız P. Söz. Er Salih AY şehit olmuş, bir kahraman silah arkadaşımız yaralanmıştır. Yaralanan personelimiz, derhâl hastaneye sevk edilerek tedavisine başlanmıştır. Çıkan çatışmada, ilk belirlemelere göre altı terörist etkisiz hâle getirilmiştir. Bölgedeki operasyonlar devam etmektedir.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda, hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet; kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı personelimize de acil şifalar dileriz."

#pence-kilit-operasyonu #sehit #pkk #catisma #teror-saldirisi #milli-savunma-bakanligi #aci-kayip #bassagligi

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.