Sakaryaspor’un Finaldeki rakibi Bodrumspor

Taraklı’dan Maça Gidecek Taraftarlar Destek Bekliyor
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

1.Lig Play-Off ikinci tur rövanş maçında Bodrum FK, nefes kesen bir mücadelenin ardından Ahlatcı Çorum FK’yı penaltı atışları sonucunda 5-4 mağlup ederek finale yükseldi. Bodrum İlçe Stadı'nda oynanan ve büyük heyecana sahne olan maçın normal süresi ve uzatma dakikaları 0-0 sona erdi. 69. dakikada Çorum FK'nın Landre ile attığı gol, VAR incelemesi sonucu iptal edildi. Maçın 105. dakikasında Çorum FK'dan Eren Aydın, ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. Penaltı atışlarında rakibine üstünlük sağlayan Bodrum FK, finalde Sakaryaspor'un rakibi oldu.

Sakaryaspor ve Bodrum FK Finalde Karşılaşacak

Trendyol Süper Lig’e yükselecek 3’üncü ve son takımın belirleneceği Trendyol 1. Lig play-off final maçı, 30 Mayıs Perşembe günü Adana’da oynanacak. Sakaryaspor ile Bodrum FK arasında Yeni Adana Stadı’nda oynanacak final, saat 20.00’de başlayacak. Büyük heyecana sahne olacak bu final maçında her iki takım da Süper Lig’e yükselmek için mücadele edecek.

Taraklı’dan Maça Gidecek Taraftarlar Destek Bekliyor

Taraklı’dan final maçını izlemek üzere Adana’ya gitmek isteyen taraftarlar, Taraklı Belediyesi’nden ulaşım desteği bekliyorlar. Sakaryaspor’un önemli karşılaşmasında takımını yalnız bırakmak istemeyen Taraklılı taraftarlar, belediyenin bu konuda yardımcı olmasını umuyor. Taraklı Belediyesi’nin bu konuda yapacağı destek, taraftarlar için büyük önem taşıyor.

Taraklılı futbolseverler, destek için belediyeye başvuruda bulunarak, Sakaryaspor’a finalde moral vermek için Adana’ya gitmeyi planlıyorlar. Belediye yetkililerinden gelecek olumlu bir yanıt, taraftarların heyecanını daha da artıracak.

#taraftar-destek #bekliyor #adana

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.