Tavuk Çiftliğini Halka Anlatacaklar
Taraklı'da Yeni Tavukçuluk Tesisi İçin ÇED Süreci Başladı
Sakarya'nın Taraklı ilçesinde kurulması planlanan Etlik Piliç Yetiştirme Tesisi projesi için Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) süreci kapsamında önemli bir adım atılıyor. Nuribeyler Tavukçuluk Elk. İnş. Nak. San. ve Tic. Ltd. Şti. tarafından Mahdumlar Mahallesi Çalta Mevkii'nde hayata geçirilmesi hedeflenen tesis, 21 bin 377 metrekarelik geniş bir alana yayılacak.
Halk Bilgilendirme Toplantısı Tarihi Belli Oldu
ÇED Yönetmeliği'nin 9. maddesi uyarınca, bölge halkını bilgilendirmek ve görüşlerini almak amacıyla bir toplantı düzenlenecek. Toplantı, 2 Haziran 2026 Salı günü saat 14.00'te Mahdumlar Köy Kıraathanesi'nde gerçekleştirilecek. Yetkililer, proje detaylarının paylaşılacağı bu toplantıya tüm vatandaşların katılımını bekliyor.
Proje Hakkında Detaylar
Etlik piliç yetiştiriciliği faaliyetinde bulunacak olan tesisin ÇED raporu, Erçev Harita Çevre Mühendislik San. Tic. Ltd. Şti. tarafından hazırlanıyor. Proje ile ilgili detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar, proje sahibi Nuribeyler Tavukçuluk'a 0 536 598 81 95 veya 0 264 491 26 07 numaralı telefonlardan ulaşabilirler. ÇED raporunu hazırlayan kuruluşa ise 0 264 502 52 55 numaralı hattan erişim sağlanabiliyor.
#tarakli #tavuk-ciftligi #ced-sureci #halk-bilgilendirme #nuribeyler-tavukculuk #mahdumlar #etlik-pilic