Meclis Tatilde Olunca

AK Parti Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik Taraklı'yı Ziyaret Etti.
Enes ÇINAR Enes ÇINAR
Yayın: Güncelleme:

TARAKLI İLÇESİNİ ZİYARET EDEN AK PARTİ SAKARYA MİLLETVEKİLİ HASAN ALİ ÇELİK "TARAKLI MAKÛS TALİHİNİ YENİYOR. GELİŞMELER SON DERECE MEMNUNİYET VERİCİ." DEDİ.

AKP Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik hafta sonunda Taraklı'yı ziyaret etti. Beraberinde Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, AKP İlçe Başkanı Mehmet Pilavcı, İl Genel Meclis Üyesi Kadir Sayın ile birlikte ilçedeki esnafları ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti. İlçeye bağlı bir grup köy muhtarının sorunlarını da dinleyen Milletvekili Hasan Ali Çelik, hükümet olarak sorunları çözme gayretinde olduklarını ifade ederek şunları söyledi: "Hükümetimizin KÖYDES Projesi uygulaması ile mevcut köylerimizin başta içme suyu ve kanalizasyon sorunları olmak üzere çevre düzenlemesi ve kilitli parke çalışmaları devam etmektedir. Hedefimiz köylerimizin bu sıkıntılarını gidermektir. Köy yollarındaki asfaltlama çalışmaları da sürdürülmektedir. Asfalt çalışmaları da tamamlandığında yol sorunlarımız da bitmiş olacaktır." dedi. Daha sonra ilçede tarım sektöründeki son dönemde yaşanan gelişmeleri de görmek üzere bir çilek bahçesine beraberindekiler ile birlikte giden çelik burada yaptığı açıklamada da "Taraklı son yıllarda meyvecilikte çok büyük gelişme sağlamakta. Çilek üretimi de bu gelişmelerden biri. Taraklı elma ve ayva yetiştiriciliğinde uğradığı hayal kırıklığını çilek yetiştiriciliğinde beklenmedik bir şekilde gelişme sağlamıştır. Ürünlerin en iyi şekilde pazarlanmasıyla Taraklı'nın ekonomisi daha da gelişecektir" dedi.

AK Parti Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik beraberindekilerle birlikte, İlçeye 5km. uzaklıktaki Yenidoğan Mahallesini de ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti. Mahalledeki demirci dükkânlarını da ziyaret eden Çelik, burada zanaatkârlardan işleri hakkında bilgi aldı. Yenidoğan Mahallesi sakinleri Milletvekili Çelik'ten mahallelerine ilköğretim okulu yapılması için yardım isteyerek destek beklediklerini söylediler. Yenidoğan Mahallesi'nde mahalleli çocuklar Milletvekili Çelik'e ve beraberindekilere büyük ilgi gösterdiler.

AK Parti Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik, ziyaret sonrası TARAKLI AJANS'a yaptığı açıklamada "Taraklı'yı son dönemde çok farklı gördüm. Taraklı adeta makûs talihini yeniyor. Turizm yatırımları ile kaderini değiştirirken üretimde yeni ürünlerin yetiştirilmesi insanların çalışma gayretinde olması Taraklı'da girişimcilik ruhunun da ön plana çıktığını gösteriyor. Bütün bu gelişmeler Taraklı'nın gelişmekte olduğunun bir ispatıdır. Bu gelişmede herkesin payı vardır. Bizler de ilçenin daha fazla gelişebilmesi için üzerimize düşeni yapma gayretindeyiz. İnşallah, Taraklı daha güzel günşlere ulaşacak." dedi.

Haber-Fotoğraf: Enes ÇINAR

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.