Küçük Pınar'ın Dünya Başarısı

Bursa'da Lisede okuyan Taraklılı Pınar Karabıyık, Hindistan'da Düzenlenen "Shankar's Çocukları" Uluslararası Resim Yarışmasında Barış Temasını İşleyerek Dünya 2'ncisi Oldu.
Serkan ÖZEN Serkan ÖZEN
Yayın: Güncelleme:

Taraklının yetiştirdiği bir değer Olan Mehmet KARABIYIK, Taraklımızda uzun yıllar öğretmenlik yaptıktan sonra, İlköğretim Müfettişliğine atanan, elim bir trafik kazasın da Rahmetli olan Mehmet Karabıyık'ın oğlu, Mak. Müh Nezih ve saygı değer eşi Prof. Dr. Lale Karabıyık'ın kızları Pınar Karabıyık, Dünya barışını resmetti Dünya 2'ncisi oldu.
Taraklımız da meftun Mehmet Karabıyık'ın torunu, Lale ve Nezih Karabıyık çiftinin biricik kızları büyük Pınar! Hindistan'da düzenlenen "Shankar's Çocukları" adlı uluslararası resim yarışmasında dünya 2'ncisi olup gümüş madalya kazandı.
Bursa da Özel Emine Örnek Lisesinin başarılı öğrencisi Pınar Karabıyık'ın, Dünya 2'nciliği ülkemizde, Bursa da ve okulun da sevinçle karşılandı.
Yaşı küçük, başarısı büyük Pınar! Sevgi dolu yüreği ile "Dünyanın barışa hasret olduğunu ve her geçen gün kan ve gözyaşının arttığını, savaşlardan en çok çocuklar etkilendiğini, Çocuklar ya evlerini ya da ailelerini kaybettiklerini, Dünyanın birçok bölgesinde çocuklar doğrudan silahların hedefi oluyor. Bunun son örneklerini Filistin, Lübnan ve Irak'ta yaşadık" diyerek savaşlara isyanını, barış'a özlemini ifade etti.

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

Kadir DEMİR
14.10.2008 / 12:22:26
Bravo Pınar'a.Uluslararası arenada ülkem adına alınan ödül onur vericidir.Hele hele hemşehrimizin alması ise ap ayrı bir duygu.Valla ben çok sevindim,gururlandım.Umarım yapacağı çalışmalarla ileride kendinden çok söz ettirir.Çalışmalarında başarılar...Tekrar helal olsun...
fatma tezel
14.10.2008 / 19:26:28
rahmetli hocamın torununun böyle bir başarıyla ailesine memleketine ve bir taraklılı olarak bizlerebu büyük gururu ysşattığı için.kendisine ve onu yetiştiren ailesineçok teşekkür eder .başarılarının devamını dilerim . dedesinin öğrencisi . FATMA TEZEL
bülent
16.10.2008 / 23:28:32
pınarı tebrik ederim. Daha da başarılı projelerde yer alacağına inanıyor ve başarılarının devamını diliyorum.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.