Birlikte 6 Yıl Çalıştılar.

Ankara'ya Tayin Olan Anadolu Ajansı Sakarya Büro Müdürü Halil İbrahim Uyar'ın Veda Yemeğine katılan İzzettin Kömürcü "Halil İbrahim Uyar'ın tecrübelerinden her zaman istifade ettim" dedi.
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

.Anadolu Ajansı Sakarya Büro Müdürü Halil İbrahim Uyar’ın Ankara’ya Haber Yayın Dairesi Güvenlik Yargı Savunma masası şefi olarak tayini dolayısıyla düzenlenen veda yemeğine Anadolu Ajansı Taraklı Muhabiri ve İnternet Gazetemiz Genel Yayın Koordinatörü İzzettin Kömürcü'de katıldı
Merkez Donatım Öğretmen evindeki yemeğe Anadolu Ajansı Akyazı muhabiri Sezai Yolcuoğlu, Karasu muhabiri Cihan Ersöz, Kaynarca muhabiri Sedat Balta, Ferizli muhabiri Erol Ulu, Hendek muhabiri Ahmet Çileci, Pamukova muhabiri Mehmet Yavuz, Taraklı muhabiri İzzettin Kömürcü merkez muhabiri Kemal Kaymak ve İstanbul Anadolu Ajansı'ndan Sakarya eski muhabirlerinden Şengül Oymak katıldı.
Yemekte konuşan Anadolu Ajansı Sakarya Büro Müdürü Halil Uyar Anadolu Ajansı muhabirlerinin diğer muhabirlerden farklı olmak zorunda olduğunu belirterek 6 yıldır birlikte uyum içerisinde çalıştık.Farklı haberlerlehaber akışı sağladık.Sizlerle çalışmaktan mutluluk duydum"dedi. Gazeteci Uyar çalışma arkadaşlarını hiçbir zaman unutmayacağını söylerek herkesle helalleşti.
Tercüman, Güneş, Günaydın Gazetesi ve TGRT de de çalışan usta gazeteci İbrahim Uyar gece boyunca çalışma arkadaşları ile sohbet ederek meslek anılarını paylaştı.

Anadolu Ajansında 24 yıldır görev yapan Muhabir İzzettin Kömürcü Uyar'a Taraklı hatırası ev hediye ederek "Kendisinin tecrübelerinden her zaman istifade ettik.İbrahim Uyar ile birlikte çalışmaktan gurur duyduk.Başarılı çalışmalaının devamını diliyoruz" dedi. 

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

MEHMET ŞENTÜRK
29.04.2010 / 19:51:33
BAŞKAN DAVETE BENSİZ GİTMİŞSİN.DİKKAT ET KİLO ALMIŞSIN.MESUTCUM KÖTÜR KÖFTELERİ

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.