Bahadır DEMİR Bahadır DEMİR Cam Buğusu

ElveDa

Yayın: Güncelleme:

Elveda

Sen yalnız değilsin biliyorum, bense, sahilde bank da bıraktığın yerdeyim. Bana elveda dediğin yerdeyim, ben ki sana dünyamızı kuralım dediğim yerdeyim. Ben ki sana aşkımı ilan ettiğim yerdeyim. Ben ki, o gün seni nasıl seviyor isem hala aynı duygularla, azgın sularla boğuşmaktayım, tutunacak bir dal olmadan.

Ve sen biliyorsun ne olursa olsun sana yine geleceğimi. Bir akşam esen poyrazla pencerenin aralığından odana girip, seni gördükten sonra aynı hızla görünmeden senden uzaklaşacağımı. Sen biliyorsun yağmur suyu ile kapına kadar geleceğimi ve sen ayaklarınla beni çiğnediğinde hızlı akıp gideceğimi. Ve sen her zaman ki gibi biliyorsun, yıldızlarla gecene eşlik edeceğimi, sen dilek tuttuğunda da kayıp, görünmez olacağımı. Sense biliyordun seni ne kadar sevdiğimi, avucundaki kelebek olmaya hazır olduğumu.

Günler, yıllar geçse de, seni görmekle yanıp tutuşan, her saniye si senin için çarpan bu kalp seni unutur mu sandın.
Benim gibi cesaretin olmadı, ben bıraktığın yerdeyim derken, sen arkana bile bakmadın, bense orda bekliyordum seni, sesimi duymadın, haykırışlarımı duymak istemedin.

Ya bugün. O kadar istemedin de neden karşıma çıktın.

Ben mi seni buldum, sen mi beni. Uzaktan gelen sensin biliyorum ve gözlerini dikmiş benim bakmamı bekliyorsun. Ben baktığımda da, kendini güvenli liman da hissedeceksin, rahatça demir atacaksın ben hala güzelim diye. Bense direneceğim, yaklaşıyorsun hissediyorum, ben tanıyorum bu kokuyu, ellerin yine saçlarında, saçlarınla oynadıkça daha hızlı ulaşıyor lavanta kokun, üzerime doğru adım atıyorsun, yana çekileceğim, ben seni görmezden geleceğim, ne kadar yaklaştın bana, kaç adım kaldı, lavanta tarlasındayım sanki ellerini bana açmış koşarak geliyorsun, mutluluğumuzu perçinlemek istiyoruz. Hayır, güzelim, bu sefer yapamam. Bu sefer ben seni terk ediyorum. Yansa da bu yürek, eskisi gibi alevi sönmez değil artık. Bu yürek de sevildi, karşılık beklemeden sevildi, hem de sorgulanmadan. Tam karşımdasın biliyorum, başımı kaldırsam, göz göze geleceğiz, bekliyorsun güzelim, senin gözlerinin içine bakmamı bekliyorsun. O gözlere bakınca, etkilenmemi istiyorsun, ama o mazide kaldı. Sana kıyamam çek git, hatıralarımız var, üzülmeni istemem, bakmamı bekleme, kaybedersin. Alışık değilsin kaybetmeye, inat ediyorsun, hala kibirli ve gururlusun.

Elveda öyleyse güzelim, izin ver yana çekil geçeyim, bekliyorsun, adım atamıyorsun, peki ben atayım, tekrar elveda. Elveda geçmişim, elveda hasretle yandığım güzel, elveda sana. Şaşırdın, yüzüne bakmadım, arkama da bakmayacağım, senin bana yıllar önce yaptığın gibi. Lakin sen ordasın, beni izliyorsun. Senden adım, adım uzaklaştığımı hissediyorsun. Belki anlarsın güzelim, terk edilmek ne imiş. Ölesiye evlada sana.

 

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

fidan
26.05.2009 / 01:10:58
yazilarinizi takip ettigim kadariyla hep hüzün dolu yaziyorsunuz bence cikin artik bu ortamdanhayatta kadin erkek askindan daha baska güzelliklerde var üstelik kimse icin kendimizi üzmeye degmez her insan önce kendini sevmeli gerisi hikaye hocam
Bahadır DEMİR
26.05.2009 / 16:32:17
fidan hanım isminizin bu oldugunu tahmin ediyorum. Bir yanlış anlaşılma var galiba sizde sabah akşam kadın erkek aşkını düşünün bir intiba uyandırdım galiba yazılarım çogunlugu öyledir bu edebi tarzla ilğili ki okursanız toplumsal yazılarda yazdım. Hayatın bütün güzelliklerinin ve çirkinliklerinin farkındayım tavsiyeniz için teşekkür ederim. okunmaya deger bulup okudugunuz içinde Allah a emanet olun.
Bahadır DEMİR
26.05.2009 / 16:33:06
fidan hanım isminizin bu oldugunu tahmin ediyorum. Bir yanlış anlaşılma var galiba sizde sabah akşam kadın erkek aşkını düşünün bir intiba uyandırdım galiba yazılarım çogunlugu öyledir bu edebi tarzla ilğili ki okursanız toplumsal yazılarda yazdım. Hayatın bütün güzelliklerinin ve çirkinliklerinin farkındayım tavsiyeniz için teşekkür ederim. okunmaya deger bulup okudugunuz içinde Allah a emanet olun.
esin ersin
26.05.2009 / 16:43:09
sevgili bahadır yazıların çok güzel tebrik ederim seninle gurur duyuyorum .hayat sana senin istediğin gibi davranmamış olabilir sence ama ben öyle görmüyorum şanslısın sen mangal gibi yüreğe sahipsin çünki kendine iyi bak başarılarının devamını dilerim bayçumm
Bahadır DEMİR
27.05.2009 / 19:45:58
Bu yazı çok sevdiğim bir abimin yazısıydı. ben çok begendim sizinle paylaşmak istedim. Kendisine burdan çok teşekkür ediyorum. onun adına okuyan ve yorum yapan herkesede tabi. Allah a emanet olun
Çağla
28.05.2009 / 21:49:03
hocam çok beğendim ya süper yazmışsınız...
Çağla
28.05.2009 / 21:52:40
hocam çok beğendim yaa çok güzel yazmışsınız.. artık her hafta okucam...tebrikler..
ayşe büyükburgaz
30.06.2009 / 12:26:40
çok güzel anlatılmış.tebrikler.

YAZARIN SON YAZILARI

Giden

Giden

Rüya

Rüya

İki Bedende Bir Ruh

İki Bedende Bir Ruh

Şair Olmak

Şair Olmak

Gideceksin

Gideceksin

Selim

Selim

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.