İbrahim Pilavcı: Yaptıklarımız ve Yapacaklarımız İbrahim Pilavcı: Yaptıklarımız ve Yapacaklarımız
Tacettin Özkaraman Projeleri Tacettin Özkaraman Projeleri
Ruhi Avdan: Yaşanabilir Bir Taraklı İçin Birlikte Çalışacağız Ruhi Avdan: Yaşanabilir Bir Taraklı İçin Birlikte Çalışacağız
Ali Fikri AŞIK Ali Fikri AŞIK Spor

Yönetim İstanbul'da Toplandı

Yayın: Güncelleme:
Sakaryaspor yönetimi Haftalık basın toplantısını bu kez İstanbul da yaptı.Ev sahipliğini İstanbul grubunun yaptığı toplantıya katılım oldukça fazlaydı.
Özellikle Kulüpte yapılan yönetim kurulu toplantısına neredeyse bu kadar ilgi gösterilmiyordu, ancak toplantının İstanbul da yapılmasına hem destek vardı hem de ilgi.
Toplantı da özellikle 4 konu üzerinde duruldu, bunlardan birisi Sakaryaspor’a gelir amaçları yapılacak olan dayanıyşma gecesiyle ilgiliydi.
Konuyla ilgilenen Erkan Pizrenli toplantıda yönetime bilgi verdi. Gece’nın 18 Aralık Cuma günün akşamı Taksim de bulunan Etap Marmara Otelinde yapılacağı söylendi.
Sakaryaspor’un dayanışma gecesiyle ilgili Erkan Pizrenli ye Yönetimdeki İstanbul grubunda yer alan Kadir Boy,Cihan Yıldırım Muzaffer Doğan Fener ile birlikte yönetim de olmayan ancak İstanbul da ikamet eden Sıtkı Sakallıoğlu , Makine Muhendisi Rahmi Makul ve Güzeteci Oğuz Dizer’in de destekv erdiği söylendi.
Anlaşılan şu ki, Sakaryaspor yönetiminin İstanbul ayağı can siperane bir şekilde çalışıyor.
Gündemin ikinci konusu ise Cumhur Başkanlığı Genel Sekreteri Mustafa İsen’i ziyaret proğramıydı. Yöneticiler 13 Kasım Cuma günü yanı Bugün Ankaraya giderek İsen ile görüşecekler, Yönetimin isenden beklentileri ise yeni yapılanma ile ilgili destek talebi olacak.
Gündemin üçüncü konusu ise Demir yol-İş Sendikası Genel başkanı ve Türk-İş mali Sekreteri Ergün Atalay’ın Yarın akşam Saat 19.00’da TEK Tesislerinde Sakaryaspor lu futbolculara vereceği dayanışma yemeğiyle ilgiliydi.
Yöneticiler Beykoz maçı öncesinde yarın akşam verilecek yemek te tam kadro hazır bulunma kararı aldılar.
Gündem’in son konusu ise kulübün mali portresiydi. Mali İşlerden sorumlu As Başkan Bünyamin Müftüoğlu kulübün gelir gider konularıyla ilgili yönetime bilgi verdi. Bu konuyla ilgili açıklama yapılmadı.
*** *** ***
Gelelim gündem dışı gelişmelere… Başkan İsmail Gürses göreve geldiği gün yaptığı ve “Bana üç yıl süre verin” açıklamasını yavaş yavaş yürürlüğe koymaya başladı.
Ama üç yıl süre istiyerek değil, 5 yıl süre istiyerek, Zaten 44 yıl da kulüp görüntüsüne kavuşmayan, Borç batağının içerisinde bırakılan bir külübü kurtarmak için Üç yıl süre yetmezdi, ama 5 yıl için bişey diyemem…
Gürses Morallerinin çok çok iyi olduğunu söylüyor, hele hele Primler ödendikçe Gürses’in yüzündeki tebessüm oranında artış gözüküyor.
Gürses hem mali, hem tesis ve hem de alt yapı ile ilgili çok farklı çalışmalar yaparken”Şunu anladımki Sportif başarı olmadan hiçbirşey olmuyor, destek bile alamiyorsunuz”dedi..Yani Benim sezon başında söylediğim sonu…
Çünkü kim ne derse desin, kim nasıl bir hedef çizerse çizsin Sakaryaspor lige Şampiyonluk parolasıyla başlamak zorunda…
** ** **
Sakaryaspor kulübü kapılarını artık dünyaya açiyor. Almanya,Hollanda, İsviçre ve Avustria gibi ülkeler de Sakaryaspor irtibat büroları açacak yöneticiler bu konuyla ilgili ön çalışmayı bile halletmişler.
Anlayacağınız Avrupa’daki Türkler Denenmek için artık Türkiye ye gelmeyecek. Oralardaki Türk futbolcular yine oradaki Sakaryaspor temsilcileri tarafından takip edilip izlenip açılan irtibat bürolarında kaydı yapılacak denenecek ve Sakaryaspor’a kazandırılacak. Türkiye ye de Avrupa temsilcilerinin tavsiyesi üzerine gelecekler.
Yöneticiler Alt yapı konusunda da titiz bir çalışma yapiyor, bazı düyümlara göre Neşter vurulacak, hem de öyle yarım körelmiş neşter değil. İşini yapan kalacak yapmayan’a güle güle denilecek, Çünkü Başkan Gürses ne prensiplerinden ne de Otoritesinden taviz vermiyor. Anlayacağınız bugüne kadar yapılması gereken ancak yapılmayanlar yapılmaya başlandı.
Çünkü Tesislere Genel müdür getirildi. Dışarıdan yemek işi kaldırıldı futbolculara yemek tesislerde pişiriliyor ve çalışanlar tarafından servisi yapılıyor.
Rüstemler tesislerinin çehresi yavaş yavaş değiştiriliyor, Kulübün mali portresi rayına oturmaya başladı. Anlayacağınız Kulüpte artık ciddiyet var yan gelip yatma yeri olmaktan çıkartılıyor, bu da benim için önemli bir gelişme…
Eğe Sakaryaspor da günü birlik düşünülen yapılandırmaları uzun sürece yayar biraz da sabretmesini bilirsek inaniyorumki bu yönetim çok şeyin üstesinden gelecek. Çünkü İstanlbul da yapılan toplantı da bu ışığı gördüm. #

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

YAZARIN SON YAZILARI

16 Ağustos da Ne Olacak ?

16 Ağustos da Ne Olacak ?

...
Panik ve Heyecan

Panik ve Heyecan

Tatangalar üzerine düşeni yaptı, Faır-Play ödülüne layık bir görüntü sergilediler
Görev isteyene Dayak…

Görev isteyene Dayak…

İşte bu Olmadı

İşte bu Olmadı

Selamet’im Selametle git..

Selamet’im Selametle git..

Aradaki fark Kapanıyor…

Aradaki fark Kapanıyor…

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.