Ali Fikri AŞIK Ali Fikri AŞIK Spor

Yönetim Sürpriz Peşinde

Yayın: Güncelleme:
 -----Bana göre Başkan İsmail Gürses’in “Transfer yapmayacağız” şeklindeki sözleri inandırıcı glmedi. Zaten ben de Bire bir Gürses’in ağzından böyle bir söz duymadım, ama birilerine göre Söylediği ifade ediliyor.
Başkan Gürses bu şartlardaki sakaryaspor’u öyle kulak ardı edecek gibi gözükmüyor, Tahminime göre Başkan Gürses üstüne basa basa “Transfer yapacağız” de demiyor demek ki gürses Ara transfer de Sürpriz bombaları patlatacak.
Bana göre böyle, Çünkü Dikkat ettiyseniz Başkan Gürses yaptığı hiçbir icraatı öyle kame karşılarına ve Basının önüne geçip abarta abarta anlatmıyor, İşi yaptıkça kamuoyu ile paylaşmak istiyor.
Dedim ya bu benim tahminim. Gürses farklı bir düşünce içerisinde de olabilir, ama kesinlikle ben Gürses’in düşme hattının içerisinde olan Sakaryaspor’u bu halde bırakacak değil.
Ara transfer Ocak ayının başlamasıyla birlikte start alacak. Ligde zor durumda olan ancak Transfer yapma imkânı bulunan hemen hemen tüm Rakiplerimiz Futbolcu takviyesi için şimdiden düğmeye bastı.
Hal böyle olunca Sakaryaspor yönetimi de transfer yapmayı düşünmez se bu da Sakaryaspor’un seneye üçüncü ligde oynayacak anlamına gelir, çünkü Klasman grubunda kalmamız kesinleşti, gruptan da üç takım düşecek, Rakipler de Klasman grubu maçlarına Transfer yaparak başlarsa bizim halimiz daha da kötü olur…
Sakaryaspor yönetimi tüm bi ihtimallere göz önünde tutarak Ara transfer de hassas davranmalı nokta transferler yapmalı, Zaten Teknik direktör Engin Korukır da bu tehlikeyi gördüğü ve hissettiği için ısrar la transfer yapılmasını istiyor.
** ** **
Play-Off grubuna çıkma umudumuz tamamen bitti. İşte ben Körfez Belediyesi maçı öncesinde ki yazımda ve Maç günü Gazetemin Spor manşetine koyduğum “Ya tamam, ya Devam” haberinde açıkça bahsetmiştim
Körfezi yenersek Play-Off grubu için devam edecektin yenrilirsek te veda edecektik, İkincisi oldu, Yenildik, yetmedi Güngören’e de evimizde teslim olduk haliyle de Play-Off grubuna çıkmaya veda ettik.
Peki, şimdi ne yapacağız, Klasman 1nci grupta ligde kalabilmek içinmi yoksa Klasman grubu liderliğini yakalayıp Ekstra play-Off oynamak içinmi mücadele edeceğiz.
Açık söylemek gerekirse Önceki gün Atatürk stadında Güngören’e karşı verilen mücadeleyi izledikten sonra ekstra Play-Off oynamayı değil, daha çok bu ligde nasıl kalabileceğimizin hesabını yapsak sanıyorum çok daha iyi olur.
Öyle havada su dövmeye gerek yok, Hayal kurmanın da hiç bir manası yok, Biz duygusal davranıp nedense hep Play-Off’a çıkma hayâlı peşinden koştuk dönüp geriye bakmadık, nerede olduğumuzu fark etmedik, 5 maçta aldığımız 13 puan ile havaya girdik ve şu anki yerimizi unuttuk.
Bundan sonra çok daha dikkatlı olmak durumundayız, zaman lehte değil, alehte işliyor, Böyle günlerimizi “Lay-Lom” lea geçiştirir nerde olduğumuzu unutur, birde Transfer yapmayacağız dersen Allah göstermesin Kendimizi Üçüncü ligin içinde buluruz…
İşte bu yüzden Klasman grubu için ne kadar çok puan toplarsak o kadar kardır. Kesinlikle Zeytinburnu, Gebze ve Yalova maçlarından en az 7, en çok 9 Puan toplamak zorundayız. Demedi demeyin…
#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

YAZARIN SON YAZILARI

16 Ağustos da Ne Olacak ?

16 Ağustos da Ne Olacak ?

...
Panik ve Heyecan

Panik ve Heyecan

Tatangalar üzerine düşeni yaptı, Faır-Play ödülüne layık bir görüntü sergilediler
Görev isteyene Dayak…

Görev isteyene Dayak…

İşte bu Olmadı

İşte bu Olmadı

Selamet’im Selametle git..

Selamet’im Selametle git..

Aradaki fark Kapanıyor…

Aradaki fark Kapanıyor…

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.