Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı İslam TOKİ Anahtar Teslim Törenine Katıldı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı İslam, "Gitmemizi istiyorlar ama millet bizi seçti. Millet, bizi seçtiği sürece hiçbir yere gitmeyeceğiz." dedi.
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı İslam, "Gitmemizi istiyorlar ama millet bizi seçti. Millet, bizi seçtiği sürece hiçbir yere gitmeyeceğiz." dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, "Hükümetten gitmemizi istiyorlar ama millet bizi seçti. Millet, bizi seçtiği sürece hiçbir yere gitmeyeceğiz. Gitmemiz gereken günü, bize Amerika'dan söyleyemezler, o günü bize millet söyleyecek" dedi. İslam, Taraklı ilçesinde yapımı tamamlanan 48 sosyal konutun anahtar teslim töreninde yaptığı konuşmada, hükümet olarak vatandaşların ev sahibi olması için çalışma yürüttüklerini anlattı. Bu tür sosyal konutları ülke genelinde yaptıklarını vurgulayan İslam, "Bu tür konutların benzerlerini tüm ülkede yapmak artık bakanlığımızın işi oldu. Bakanlığımızın bu manada yaptığı pek çok uygulama var. Bu tarz konutları, 27 yıl vadeyle ayda 100 lira ödemeyle sahiplerine teslim ediyoruz. Tapusu sizin olan evlerin, onarımını da yapıyoruz" dedi. İslam, Türkiye'nin AK Parti hükümetiyle 12 yılda önemli kazanımlar elde ettiğini aktardı. AK Parti hükümeti olarak Türkiye için birçok hizmeti yapmaya devam edeceklerini vurgulayan İslam, "Biz göreve geldiğimizde kişi başı milli gelir 3 bin dolarken, artık 11 bin dolar oldu. Yolsuzluk olsa bunlar olabilir miydi? Türkiye'nin IMF'ye borcunu ödedik hatta onlara borç vermek istedik. Türkiye, dünyanın büyüyen en önemli ülkelerinden biri haline geldi" diye konuştu. İslam, sözlerini şöyle tamamladı: "Yolsuzluğun olduğu zamanları, çok iyi hatırlıyoruz. Bankaların hortumları, birilerinin cebine bağlanmıştı ve hepsi iflas etmişti. Sonra o bankalarda uçurulan paraları, biz ödedik. Bunu hep birlikte ödedik. Artık bunlar yok. Dünya, ekonomik kriz yaşarken bizim ekonomimiz büyüyor. Bütün bunlar çok güzel gelişmeler ama birilerinin gözüne batıyor. Türkiye'nin büyümesini ve gelişmesini istemiyorlar. Ülkemizde evlere her gün şehit cenazesi gelsin istiyorlar, itibar kaybetmemizi istiyorlar. O yüzden konumumuzdan rahatsızlar. Hükümetten gitmemizi istiyorlar ama millet bizi seçti. Millet, bizi seçtiği sürece hiçbir yere gitmeyeceğiz. Gitmemiz gereken günü, bize Amerika'dan söyleyemezler, o günü bize millet söyleyecek. Millet, gitmeyin dediği sürece bu ülkeyi istikrar içinde yönetmeye devam edeceğiz inşallah. Çok daha güzel günler göreceğiz."

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.