Kaymakam Abdullah Kurt Taraklı'ya Veda Etti

Taraklı'da görev süresi tamamlanan Kaymakam Abdullah Kurt sosyal medya hesabından duygusal veda mesajı yayınladı
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

İşte Kamakam Abdullah Kurt'un Sosyal Medya Hesabından Paylaşımı

GÜZEL TARAKLI'YA VEDA

 

Kıymetli Taraklılı hemşerilerim,

vekaleten yürüttüğüm Taraklı Kaymakamlık görevimi tamamlamış bulunmaktayım.Birlikte hep derdik ya Taraklı'mızda teker tümseği aştı,güzel günler yola çıkmış geliyor diye.

Görev yaptığım süre zarfında Karagöl Yaylası'nın ve bir kaç mahallemizin yollarının asfaltlanması,Tarihi Çınar Ağacı etrafının peyzaj düzenlemesinin yapılması,Ankara Caddesi trafik düzenlemesi,önemli ölçüde öğretmen, doktor, polis,Jandarma ihtiyacının giderilmiş olması, Taraklı Eğitim Merkezi ve Taraklı Öğretmen Evi konusunda önemli mesafelerin katedilmiş olması,Taraklı Bezi dokuma tezgahlarının yeniden kurulabilmiş olmasından son derece mesrur oldum. İnanıyorum ki önümüzdeki bir kaç yıl içerisinde bütün mahalllerimiz sıcak asfalta kavuşacak, Hıdırlık ve Hisar Tepesi turizme kazandırılmış olacak,hastanemiz uzman doktorlarla desteklenmiş olacak yirmiden fazla tarihi evin restoresi tamamlanmış olacak,kapalı spor salonu hizmete açılmış olacak ve hepsinden önemlisi daha çok sayıda öğrencimiz fen liselerini ve iyi üniversitelerin iyi bölümlerini kazanmış olacak.

Asalaten ataması yapılan Kaymakamımız Sn.Abdullah Aslantürk 105.Dönem birincisi olup,Taraklı'mızı tercih ederek bizleri onure etmiştir.Taraklımızı tercih ettiği için bir kez daha huzurlarınızda kendilerine teşekkür ediyor,hayırlı vazifeler diliyorum. Taraklımız kaymakamıyla,öğretmeniyle, doktoruyla,polisiyle artık yüzlerce ilçe arasından istenilen, uzun süre görev yapılması arzulanan bir ilçe.

Şahsım açısından Taraklı'ya veda zor bir süreç bir rüyadan arta kalmanın hüznü ile gönül dağı yağmur yağmur... Taraklı ağzıyla 'Sizleri çok sevdimişti' değil mi içimiz hep bir hoşçakal ülkesi, 'hoşçakal güzel Taraklı

deycem emme, sölemenin golayı mı va?'

Hizmet alma,hizmet üretme,hizmet sunma konularında zaman zaman zorluklar yaşasakta ben sende hep güzel günler biriktirdim,sadece görev yaptığım günleri değil koca bir tarihi yaşadım içinde Taraklı. Tesellim senden ayrı düşenin,Sana ruhen daha çok yakınlaşıyor olması.

Görev yaptığım süre zarfında bizleri sürekli destekleyen ve onure eden başta Sayın Valimiz Ahmet Hamdi Nayir'e,Vali Yardımcılarımıza, muhtarlarımıza, çok kıymetli mesai arkadaşlarıma minnettarım müteşekkirim.Ayrıca birlikte uyum içerisinde görev yaptığım, birlikte çalışıyor olmaktan büyük keyif aldığım Belediye Başkanımız Sayın İbrahim Pilavcı'ya, bizleri 'Fahri Hemşerilik Beratı'yla onure eden Belediye Meclis üyelerimize çok teşekkür ederim.Taraklıya aidiyetim görev süremle sınırlı kalmayıp bu hissiyatı bir ömür yaşayacağım inşallah.

Son olarak kapı önlerinde birlikte oturup kalpten kalbe bir yol bulduğumuz annelerimize ve hane ziyaretlerinde bulunduğumuz nur yüzlü yaşlılarımıza 'Çok otduk,gak da gidem.' dediğimizde her defasında devletimizi ve bizleri duayla uğurlayan,hayır pilavlarında ve mahalle ziyaretlerinde sürekli ikramda bulunmak isteyen kadirşinas Taraklı halkına sonsuz teşekkür ederim.

 

Diliyor ve inanıyorum mazisi muhteşem bugünü çok güzel olan ilçemizin yarınları çok daha güzel olacak.Hakkınızı helal etmeniz istirhamımdır,Allah'a emanet ol güzel Taraklı

 

Yeni görev yerimiz nasipse Gölyaka/Düzce

#abdullah-kurt #veda #etti

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.