Hasan KISA Hasan KISA Gönül Bahçesi

Ülkemde ki, Siyaset Senaryoları..!

BU VATAN TOPRAĞIN KARA BAĞRINDA,
SIRA DAĞLAR GİBİ DURANLARINDIR.
Yayın: Güncelleme:

Sevgili okurlar,

Uzun zamandır yazmamamın sebebi, seçimlerin ve adayların netleşmesiydi.


Hep şunu merak ediyordum. Acaba Bu seferki seçimlerde Siyasi Partilerimizin tavrı ve durumu ne olacaktı? Millet ve Ülke İçinmi seçime gidiliyor yoksa herzaman olduğu gibi yine siyasi egolarını tatmin edebilmek için mi?


Tabiki Dış Mihraklarda senaryolarını çoktan hazırlamış, Seçim Arifesine getirdikleri Ülkemizde, kendi amaçları doğrultusunda bir tarafları kaşımaya başladılar.


Fransa, Türk düşmanı Cumhurbaşkanını seçti. AB Topluluğu kendi içinde Bize karşı dost gibi gözüküp, Peşimizden söylemediklerini bırakmıyor. ABD, Güya Müttefikimiz olan ABD, Türk Hava Sahasını İşgal edrek Sınırlarımızda uçuşlar yapıyor. Bir taraftan PKK deinlen Şer Topluluğuna karşı Güya bizim yanımızda gibi gözüküp elindeki silahları veriyor. Talabani ve Barzani Denilen Çapulcuları Üzerimize salıyor. AB Birliği İçindeki Görevli Mehmetçiğe Emir komuta görevi bilinçli olarak verilmiyor. Rusya ile Ağız dalaşına gidiliyor...


Ülkemde Hergün Şehit haberleri Ayyuka çıkıyor. Şer güçler de kalkıp aman ha Siz Kuzey Irak'a girmeyin, şöyle olur böyle olur akıl veriyorlar.


Bütün bu olaylar Seçim Atmosferine girdiğimiz bu dönemlerde iyice Ayyuka çıktı.


Peki Gelecekte Ülkeyi Yönetmeye Talip olan Sayın Siyasetçilerimiz ne yapıyorlar. Kendi dertlerine düşmüşler. Kimi sıra derdinden Partisinden istifa ediyor. Kimi Eski vekil şöyleydi aday yapmıyalım diyor. Diğeri Şu şahsı alırsak daha fazla oy alırız telaşında. Ne sağcısı ne solcusu kaldı. Dünün Solcusu bugün Radikal sağdan aday, Sağcı diye bildiğimiz Kişi yada kişilerde sol cenahtan aday.


Siyasetinde suyunu çıkardılar vesselam.


Durum Anlaşılıyor ki; Ülke Yönetimine Talip olan siyasetçilerimiz daha kendi partileri içindeki soruları aşamamışlar.


Bu seçimler çok önem kazandı. İnşallah Cenabu Mevla, Ülkemizi, Milletimizi,Bayrak ve Ezanımızı Koruyarak, Yüce Müslüman Türk Milletinin Başını Daima Dik tutacak İktdarlar Nasip eder. Adaylarımzında bu duygular içerisinda Milletvekili adayı oldukları kanaatiyle Bu seçimlerin Hayırlara vesile olmasını temenni ederim.


saygılarımla..


 

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

Numan KISA
8.06.2007 / 10:35:04
çok güsel yazmışsında pkk daha yeni mi hortladı.pkk 23 yıldır vardı.şimdi akıllarına geldi kuzey ırak a girmek.zamanında ABD kuzey ıraka girmemizi söylemişti.neden girmeyin demiştiniz.yapmayın.siyaset elbette siyasetçiliğini yapacak.ancak askerde askerliğini yapacak.o na buna laf yetiştirmeyi biliyor.askere açık çek verildi.girsin.kimse girmesin yada yapmasın demiyorki.Avrupanın pkk ya destek verdiğini cümle alem biliyor.iç siyasette 23 yıldır bişey yapılamamış şimdi mi akıllarına geliyor pkk.tamam o zaman pkk var diye seçim ertelensin.bıraksınlar herşeyi oraya yönelsinler.adaya falan göstermesinler.öle meydanlara çıkıp bağırıp çağırmakla olmuyor bu işler.Irak konusu çok derin ve üzerinde çok iyi düşünülmesi gereken bir konudur.öle dışarıdan çığırtkanlık siyasetle olmaz.birliktelikle olacak.herkes birleşecek.herkes aynı konu üzerinde durucak.yanlız bırakılmayacak kimse destek verilecekki bu iş çözülsün.
NESLİ
13.06.2007 / 12:12:20
MÜDÜRÜM ÇOK GÜZEL KONULARI YAZMIŞSIN AMA YAZMAKLA OKUMAKLA OLMUYO BU İŞLER İNSANLARIMIZ KENDİNDEN BAŞKASINI DÜŞÜNMÜYORKİ VATANI MİLLETİ DÜŞÜNSÜN YAPMAYIN PKK ZATEN VARDI BU GÜNE KADAR BİŞEY YAPMADILAR. SİYASET ZATEN VAR AMA LAFLA GEMİ YÜRÜTÜYORLAR.BİZİM İNSANLARIMIZDA BU LAFLARA KANIYOR.İŞ İŞTEN GEÇTİKTEN SONRA AKILLARI BAŞLARINA BELİYOR.BİZ NE PKK DAN NE DE SİYASETEN KURTULAMAYIZ.YARA O OKADAR BÜYÜKKİ İĞLEŞMEZ OLDU BU YARALAR MALESEF SİZ ÜZERİNİZE DÜŞEN GÖREVİ YERİNE GETİRMİŞSİNİZ İNSANLARI UYARARAK SAYGILAR .

YAZARIN SON YAZILARI

Ülkemizdeki Karışıklıklar Ve İsrail...

Ülkemizdeki Karışıklıklar Ve İsrail...

1860'lı yıllarda Amerikan Misyoner Teşkiletının Veznedarı Robert'in New York'taki evinde karar verildi. İstanbul'da bir okul açılacaktı. Papaz Robert Şöyle diyordu" Fatih Sultan Mehmet İstanbul'u fethetmek için işe Boğazkesen (Rumeli) Hisarını Yaptırmakla başladı. Biz de şehri geri almak için aynı yerden başlamalıyız."
18 Mart Çanakkale Ruhu...!!!

18 Mart Çanakkale Ruhu...!!!

EY ŞEHİD OĞLU ŞEHİD; İSTEME BENDEN MAKBER,
SANA AVUCUNU AÇMIŞ;DURUYOR PEYGAMBER.....!!!!
Peki Bu Katillik Değil mi?

Peki Bu Katillik Değil mi?

ONLARI YARATAN -HAŞA- BİZMİYİZ DE ÖLÜM KARARINI BİZ VERİYORUZ...
Kayıp Ecdadımızı Unutmayalım

Kayıp Ecdadımızı Unutmayalım

İNŞALLAH ŞEHİT KANLARIYLA HER ZERRESİ SULANAN ŞU CENNET VATANIMIZA KIYAMETE KADAR ŞER GÜÇLER AYAK BASAMAZ...
Adalet...!

Adalet...!

ADALET İSTİYORSAN ADALETLİ OLMALISIN....
Aşk.!!!

Aşk.!!!

Kimi âşık görürsen, onu maşuk bil. Zira o aşka nispetle hem âşıktır, hem de maşuktur. Hz.Mevlana

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.