Hasan KISA Hasan KISA Gönül Bahçesi

Plan Yapıyorlar Plan!

Mutlaka Sizlerinde dikkatini çekmiştir. Bu Olaylardan en Önemlisi Bizim “MEDYA” ya göre İsmail TÜRÜT ve Ozan ARİF ikilisinin yazıp söyledikleri şiir.
Yayın: Güncelleme:

Yeniden Merhaba;

Sevgili okurlar, Öncelikle Mübarek Ramazan Ayının Siz Okurlara, Sevgili Taraklımıza ve Türk İslam alemine Hayırlara vesile olmasını Cenabu Mevla’dan Niyaz eder, Gelecek Bayramında hepimize Hayırlı olmasını temenni ederim.

Sevgili Hemşerilerim,

Son 1-2 Haftadır yazılı ve görsel medyada yine bazı olaylar ön plana çıkarılmakta, Sanki bu Ülkemizin, Açlık, İşsizlik, Eğitim, Terör vb. meseleleri bitmiş, her şey güllük gülistanlıkmış gibi inadına bazı konulara eğilmekteler.

Mutlaka Sizlerinde dikkatini çekmiştir. Bu Olaylardan en Önemlisi Bizim “MEDYA” ya göre İsmail TÜRÜT ve Ozan ARİF ikilisinin yazıp söyledikleri şiir.

Efendim bu şiir bölücülükmüş. Bu şiir ülkeyi kaosa sürüklermiş, bu şiir terörmüş, mışlar ve mişler uzayıp gidiyor.

Kimsenin öldürülmesine razı olmadığımız gibi böyle cinayetleri de şiddetle kınıyoruz. 

Ancaaakkkk;

Bu Ülkeyi bölmek için uğraşanlar ve buna çanak tutanlara laf yok; böyle şiir yazanlar bölücü;
Şanlı Bayrağımızı Ayaklar altına almaya çalışan Hainlere laf yok; buna karşı çıkmak bölücülük;
Uluslar arası Medyada Türkiye adına atıp tutanlar kahraman; Bunlara karşı çıkanlar bölücü;
Bu misalleri çoğaltabiliriz. Ama siz sevgili okurlar da bu olayların farkında olduğunuzdan fazla uzatmaya gerek yok.

Asıl meselemize dönelim.



Bu bahsettiğimiz Şiiri değerli bir ozanımız yazmış, değerli bir sanatçımızda yorumlamış. Ha bitanesi de kalkmış buna klip yapmış kafasına göre, Birden ortalık ayağa kalktı. Yazılı ve Görsel Medyalarda Flaş haber, İnternette son dakika haberleri falan…. Kime ne oldu bilmem.. Ne çok severmiş bizim medyamız bu şahsı hayret ettim doğrusu. Meğer- Tasvip etmediğimiz ama sonuçta olup biten ve öldürülen- bu Şahısın SORUNU VE DEĞERİ 

*Ülkemde çöp toplayarak karnını doyurmaya çalışan zavallılardan daha önemliymiş.
*Borçlarını ödeyemeyip; gururundan intihar eden veya ailesini katledecek kadar zor durumda olan geçim sıkıntısından daha önemliymiş.
*Uyuşturucu yaşının 12’lere indiği Ülke sorunlarından daha önemliymiş.
*Ahlak Erozyonuna uğrayan Ülke sorunlarında daha önemliymiş;
*Şuan Erişme Fırsatına Nail olduğumuz Mübarek Ramazan Ayının Mağfiret, bereket ve değerinden daha öneliymiş,
*Mübarek Ramazan Ayında ŞEHADET Şerbetini içen Mehmetlerden, Alilerden daha önemliymiş.

Sevgili Medyacılar;

Benim Ülkemde Yaşayan Müslüman ve Türk Milleti için Önemli olan şeyler sizin içinde önemliyse sizde bunlardan bahsedin. Ülke sorunlarını yazın, Toplumun yaşadığı ortak değerleri sıkıntıları ve dertleri de bir zahmet Gazetelerinizde, Tv’lerinizde gündeme getirin. Yazın ve gündem oluşturun ki; Bizler de” ya bak şu toplumsal olaya da medya el attı” diyelim. Takdir edelim. Sizler tek taraflı olduğunuz müddetçe bu Milet sizleri asla takdir etmeyecektir. Ne Kadar Bağırsanız da, çağırsanız da bu Millet İşini biliyor. Size de gerektiği dersi gerektiğinde verecektir İNŞALLAH. İşte o zaman bakalım Kime haber yapıp kime gazete satacaksınız. O Pembe dizilerinizi kimler seyredecek merak ediyorum doğrusu…

Yazımı o meşhur şiirden bir dörtlükle bitirmek istiyorum.

ANLADIK VAR ÖCÜNÜZ..
BELLİ KUYRUK ACINIZ..
KARGAŞAYA GÜCÜNÜZ……..
YETMEZ BENİM ÜLKEMDE….

Sevgi ve Saygılarımla..

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

saittigin
28.09.2007 / 06:24:13
Yazınız için çok teşekkür ederim. Ramazan ayının tüm islam alemi için hayırlara vesile olmasını RABBİMİZ'den niyaz ederim.
Bahri Sertçelik
28.09.2007 / 09:41:33
Sevgili Hasan; Yazını okuduktan sonra şöyle bir düşündüm. Bahsi geçen şahıs öldürüldüğü günlerde Ülkemizin Siyasetine oldukça güzel hizmetleri olmuş Türkiye Cumhuriyetinin Dışişleri Bakanlığını yapmış hatta yanılmıyorsam CUMHURİYET gazetesinde Köşe Yazarlığı yapmış İsmail CEM hakkında yazılı ve görsel basında bir iki ufak haberle geçiştirildi.Ne acı değilmi? Ülkemizin en stratejik konumundaki adam sessiz sedasız toprağa defnediliyor, diğer tarafta tabiri caizse kör ölüyor, badem gözlü oluyor.Arkasından da ne hikmetse o malum slogan atılıyor. "hepimiz bilmem ne, hepimiz bilmem kimiz" Elhamdülillah MÜSLÜMANIZ, TÜRKÜZ, MEHMET'iz. Hatta İsmail TÜRÜT hatta OZAN ARİF' iz. Düşüncelerine katılıyorum. Sevgiye kal
Numan KISA
28.09.2007 / 11:09:42
canı gönülden katılıyorum.Yine döktürmüşsün amca...
nesli
28.09.2007 / 11:10:52
yazınız güzel ama sizin sesinizi bu millet duymaz 1 paket makarna için kendini satan oy vern milletmi yapmayın dünyanın sonu geliyor.Şunu unutmayın herkes kendini düşünüyor.İnşallah okuyan vardır gündem yaratmak için yaılan haberler şimdiki gündem ise türban bakalım ondan sonra ne çıkacak insanları anlamak zor.
alperen
29.09.2007 / 00:15:43
Ey iman edenler! Sizden kim dininden dönerse, bilsin ki Allah yakında öyle bir toplum getirir ki, Allah onları sever, onlar da Allah'ı severler; müminlere karşı yumuşak, kâfirlere karşı da onurlu ve şiddetlidirler; Allah yolunda mücahede eder, hiçbir kınayıcının kınamasından da korkmazlar. Bu, Allah'ın bir lütfudur, onu dilediğine verir. Allah, geniş ihsan sahibidir, her şeyi çok iyi bilendir maide süresi ayet54 bizler dinimizden de milliyetimizden de dönmedik ve dönmeyeceğiz. elhamdulillah MÜSLİMANIZ ne mutlu kiTÜRKÜZ
Yusuf
29.09.2007 / 12:33:46
Herkesin bildiği ama yorgunluktan ve söylensede kimsenin bu karanlığa ışık tutmayacağını bildiğimizden kimse artık bu konular da yorum dahi yapmıyordu. Anneler, babalar, kardeşler, bacılar ve arslan yiğitler MEHMETLERİMİZ bu gerçeği hepimiz biliyoruz ancak elimizden birşey gelmiyor ne yazık ki. Ellerinden birşeyler gelenlerse anlam veremediğim nedenlerden ötürü kapıyor gözlerini ve tıkıyor kulaklarını bizler bu demirbaşların kulaklarını ve gözlerini açtıramadığımız müddetçe bu vahim durumun değişebileceğine bir genç yurttaş olarak, bir TÜRK olarak inanmıyorum (keşke olsa inanabilsem ama inanamıyorum.) Rabbimden niyaz ederim ki, bu yazdıklarımız elinde imkanı olupta küçük de olsa kanayan bir yarayı iyileştirme şevki verir değerli okuyuculara. Sevgi Ve Muhabbetlerimle...
fatih
17.10.2007 / 10:52:12
TÜM ÜLKE Bİ,RLİK OLMUŞ AKIN AKIN MEHMETÇİĞE YARDIM EDERKEN NEDEN BU SİTEDE HALA KONU İLE ALAKALI HABER YAPILMADI ANLAMIŞ DEĞİLİM. WWW.BOLULUYARENLER.COM
Ufuk ŞEN
18.10.2007 / 09:47:29
Fatih kardeşim sen biliyormusunki o yardımlar layıkıyla gerekli mağdurlara ulaşacak. yardım yapılacaksa gizli yapılır. kimsenin bilmesine, duymasına gerek yoktur.
mehmet raif
20.10.2007 / 13:40:55
Çok özür dilerim ama o alperen kardeş ne saçmalamış öyle.Allah'ın dinini ve kitabını artık saşsi,nefsi ve milliyetçi emellerinize alet etmeye mi başladınız artık.Düpedüz Allah'ın ayetleri ile çelişen milliyetçilik hastalığını sanki bizzat Allah söylemişçesine nasıl da tersine tevil ediveriyorsunuz öyle.Allah hidayet nasip etsin.Kitab-ı mukaddesi kendi nefsi isteklerinize göre değil de Allah'ın mübarek resulünün anladığı ve yorumladığı gibi anlamaya çalışın lütfen.ALLAH sizin ve aynı kafa yapısını paylaşanların atacağı tüm iftiralardan münezzehtir beri dir.Allah'ın selamı gerçek iman sahiplerinin ve akledenlerin üzerine olsun.
İzzettin KÖMÜRCÜ
20.10.2007 / 22:17:23
Sevgili Hasan Kardeşiim, Aaşağıda yorumlara baktığın zaman dikkatini çektimi bilmem.Bir paket makarnaya oyunu satanlar var demiş okuyucumızun biri.Bence çok anlamlı.Bu günkü genel iktidarın dün söyledikleri ile bu günkü uygulamaları hiç birbirine yakın mı?Dahada ileri gidecekler.Ve ülkeyi uyutuyorlar.Halktaki takıntı ne?Muhalefet Cumhurbaşkanı seçtirmedi...Aslında halk muhalefetin dediğini bir anlamış olsa sorun ortaya çıkacak maskeler yüzlerden düşecek..Ne yazık ki suni senaryolarla uyutuluyoruz.Evet en büyük güç vazifesini çok iyi yapıyor.Sayfalar ülke gerçekleri ile değil uyutma taktikleri ile dola.Magazin sayfaları bile halkı uyutma üzerine...ve ülkede 2 kişiden biri AKAP li...Başka ne yazabilirim ki...Aklıa gelen bir konudaaha var da acaba bu planları bozarlar mı umudu taşıdıklarınızın ilk işi Erdoğan' Gül takdim etmek oldu...Bu konu uzun ve tartışılacak konu ...Maalesef yerim dar "OYNAYAMIYORUM"

YAZARIN SON YAZILARI

Ülkemizdeki Karışıklıklar Ve İsrail...

Ülkemizdeki Karışıklıklar Ve İsrail...

1860'lı yıllarda Amerikan Misyoner Teşkiletının Veznedarı Robert'in New York'taki evinde karar verildi. İstanbul'da bir okul açılacaktı. Papaz Robert Şöyle diyordu" Fatih Sultan Mehmet İstanbul'u fethetmek için işe Boğazkesen (Rumeli) Hisarını Yaptırmakla başladı. Biz de şehri geri almak için aynı yerden başlamalıyız."
18 Mart Çanakkale Ruhu...!!!

18 Mart Çanakkale Ruhu...!!!

EY ŞEHİD OĞLU ŞEHİD; İSTEME BENDEN MAKBER,
SANA AVUCUNU AÇMIŞ;DURUYOR PEYGAMBER.....!!!!
Peki Bu Katillik Değil mi?

Peki Bu Katillik Değil mi?

ONLARI YARATAN -HAŞA- BİZMİYİZ DE ÖLÜM KARARINI BİZ VERİYORUZ...
Kayıp Ecdadımızı Unutmayalım

Kayıp Ecdadımızı Unutmayalım

İNŞALLAH ŞEHİT KANLARIYLA HER ZERRESİ SULANAN ŞU CENNET VATANIMIZA KIYAMETE KADAR ŞER GÜÇLER AYAK BASAMAZ...
Adalet...!

Adalet...!

ADALET İSTİYORSAN ADALETLİ OLMALISIN....
Aşk.!!!

Aşk.!!!

Kimi âşık görürsen, onu maşuk bil. Zira o aşka nispetle hem âşıktır, hem de maşuktur. Hz.Mevlana

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.