Hasan KISA Hasan KISA Gönül Bahçesi

AmeriCanın Hayali

ONLAR KENDİLERİNİ GÜÇLÜ ZANNEDİYORLAR;
OYSA ASİL TÜRK MİLLETİ GÜCÜNÜ İMANINDAN ALMAKTADIR...
Yayın: Güncelleme:

Sevgili okurlar;

Bize hep dostmuş gibi gözüken ancak her fırsatta Cennet Ülkemiz için Çeşitli Fitnelik,Cambazlık,Fesatlık Düşünen ABD'nin yeni Hıyanet senaryolaraı devam etmekte.

Önce Dünya Devletlerine bunu Kabul ettirim Hafızalarda bazı izler bırakmak, göz aşinalığı oluşturmak, sonrada amacına ulaşmak.

Bu Hafta sizlere Bir ABD dergisinde yayınlanan yazıyı aynen aktarıyorum.

ABD'de Demokratlara yakınlığıyla tanınan aylık "The Atlantic Monthly" dergisi, Ocak-Şubat sayısında, parçalanmış Ortadoğu'nun nasıl bir hal alacağını kapak konusu yaparak tartışmaya açtı. "Irak'tan Sonra" başlığını atan derginin kapağındaki Kürdistan haritası Türkiye'nin Doğu Karadeniz sınırına kadar uzanıyor.
Jeffrey Goldberg'in kaleme aldığı kapak yazısında ABD'nin Irak'ı işgalinin 5. yılında "hesapta olmayan" sonuçlar ortaya çıktığı ve bunlardan Kürt bölgesinin bağımsızlığının ilk sırada bulunduğu dile getirildi. Goldberg, Akdeniz'den İndus Nehri'ne kadar uzanan bölgedeki bütün ülkelerin sınırlarının tartışmalı olduğuna dikkat çekti.
Yazıda 2006'da ABD Silahlı Kuvvetler dergisinde Türkiye'nin bir bölümünü içine alacak şekilde Kürdistan haritası yayımlayan emekli asker Ralph Peters'in görüşleri de aktarıldı.

Kürtlere bağımsızlık sözü
Haritanın Türkiye'de "paranoya yarattığını" söyleyen Peters, "Haritayı kalemle ras gele çizdim. Ama Türklerin çok kızdığını biliyorum. Herkes o haritayı ciddiye aldı, 50 mil ileriye 20 mil geriye tartışmaya başladı" dedi. Peters, Avrupalı devlet adamlarınca geçen yüzyılda çizilen sınırlara ABD yönetiminin hâlâ sadık kalmasını "garip bulduğunu" da sözlerine ekledi.

Goldberg, "Wilson Beyannamesi"nin 12. maddesinde Kürtlere bağımsızlık sözü verildiğini hatırlatarak, "Türkiye, en fazla desteğe muhtaç olduğu bir sırada ABD'ye yardım etmedi.
ABD, Türkiye'ye pek çok kişinin iddia ettiği kadar borçlu sayılmaz. Oysa Kürt liderler, sorumluluk içinde davranarak ülkelerini bir arada tutmaya çalışıyorlar" diye yazdı.

Kerkük Valisi Abdülrahman Mustafa'ya "Halkınız bağımsızlık istemiyor mu?" diye sorduğunu belirten Goldberg, Mustafa'nın "Dikkatli konuşacağım, istediğimizi yakında alacağımızı düşünüyorum. Bana neyi istediğimizi daha fazla sorma" yanıtını verdiğini aktardı. Goldberg'in yazısı www.theatlantic.com adresinde yer alıyor.

İşte Bu Siyonizmin Başkenti Cennet Ülkem için Bakalım Daha neler hazıryıp Dünya Medyasına sunacak.

Bu Kahraman TÜRK Milletini 7 Düvel bir oldu birşey yapamadı, Cenabu Mevlanın İnayet ve Yardımıyla Bunlardan da Kurtulacağızzz.

Yeterki Bizler Uyanık Olalım, Diri olalım.. Vatan,Ezan,Bayrak sevdasından Vazgeçmiyelim..

BU VATAN BİZİMDİR; BİZİM KALACAK !..........

 

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

Ali ASİLHAN
31.01.2008 / 09:28:40
Hasan bey yazınız için kutlarım.Evinin yangın tehlikesinden,güvenliğinden bi haber olanların evinde ki mobilyanın güvenliğinden bahsetmesi komik olur! yazınızı LOZAN ANYLAŞMASINI,ERMENİSTAN VE KÜRTDİSTAN KURULMADIĞI İÇİN İMZALAMAYAN, ABD,Yİ STRATEJİK ORTAK KABUL EDENLERE,MEDENİYETLER ARASI İTTİFAKCILARA,DİYOLOGCULARA,BOP CULARIN İDRAKİNE SUNULUR.
NESLİHAN ŞİMŞEK
2.02.2008 / 13:34:56
Çok güzel anlatmışsınız konuyu ama türk milleti uyanamadı.Türkiye de yaşanan olaylar sık sık gündem degiştiriyor. Gündem değiştikçe Türk milletinin kafası karışıyor.Yakında türkiye nin göbeginde biz burdayız derlerse türk olmayanlar şaşmayalım uyanınca yazınız için sizi tebrik ediyorum.SAYGILAR
Kadir DEMİR
8.02.2008 / 14:12:34
Dış mihrakların, asırlardır süre gelen istekleridir bu. Anadoluya gelişimizden bu güne kadar süre gelmiş,dünya var olduğu müddetçe de devam edecek, hayallerini süsleyen bir özlemdir memleketim.Coğrafi ve özel konumu itibariyle dünyanın gözbebeği yerlerinin başı olup kıt'alara köprü vazifesi olan, sahip olma uğruna, irili ufaklı yüzlerce medeniyetin doğup yok olmasına ev sahipliği yapmış medeniyetler beşiğidir memleketim.Yeraltı ve yer üstü zenginlikleriyle,boğazlarıyla tarihi ve turistik yerleriyle ve muazzam bitki örtüsüyle, iştahlarını kabartır sömürücülerin.Çok farklı milletin bir arada yaşadığı bu memleket,her zaman açıktır tehlikelere.Burada oyuna gelmeyip biribirimize sıkıca kenetlenerek aynı bayrak altında kardeşçe yaşayarak hayallerini suya düşürürüz küferanın. Hangi siyonist güç olursa olsun toprağımızda zere kadar gözü olanın gözünü çıkarır,uğruna seve seve canımızı feda ederiz.Atalarımızın yaşadıklarını bugün bizlerde yaşıyoruz. Şunu koca kafalarına soksunlar,avuçlarını ya

YAZARIN SON YAZILARI

Ülkemizdeki Karışıklıklar Ve İsrail...

Ülkemizdeki Karışıklıklar Ve İsrail...

1860'lı yıllarda Amerikan Misyoner Teşkiletının Veznedarı Robert'in New York'taki evinde karar verildi. İstanbul'da bir okul açılacaktı. Papaz Robert Şöyle diyordu" Fatih Sultan Mehmet İstanbul'u fethetmek için işe Boğazkesen (Rumeli) Hisarını Yaptırmakla başladı. Biz de şehri geri almak için aynı yerden başlamalıyız."
18 Mart Çanakkale Ruhu...!!!

18 Mart Çanakkale Ruhu...!!!

EY ŞEHİD OĞLU ŞEHİD; İSTEME BENDEN MAKBER,
SANA AVUCUNU AÇMIŞ;DURUYOR PEYGAMBER.....!!!!
Peki Bu Katillik Değil mi?

Peki Bu Katillik Değil mi?

ONLARI YARATAN -HAŞA- BİZMİYİZ DE ÖLÜM KARARINI BİZ VERİYORUZ...
Kayıp Ecdadımızı Unutmayalım

Kayıp Ecdadımızı Unutmayalım

İNŞALLAH ŞEHİT KANLARIYLA HER ZERRESİ SULANAN ŞU CENNET VATANIMIZA KIYAMETE KADAR ŞER GÜÇLER AYAK BASAMAZ...
Adalet...!

Adalet...!

ADALET İSTİYORSAN ADALETLİ OLMALISIN....
Aşk.!!!

Aşk.!!!

Kimi âşık görürsen, onu maşuk bil. Zira o aşka nispetle hem âşıktır, hem de maşuktur. Hz.Mevlana

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.