Hasan KISA Hasan KISA Gönül Bahçesi

Anneler Günü

CENNET ANNELERİN AYAKLARI ALTINDADIR. (H.Ş)
Yayın: Güncelleme:

Sevgili Okurlar,


Bugün hepinizin bildiği gibi "Anneler Günü". Her ne kadar bizim örf, adet ve geleneklerimizde olmasa da artık Millet olarak kabullendiğimiz bir gün. Çünkü Müslüman bir Toplum için Anneler günü hergündür. Anne; Bizim için Baştacıdır öylede olmak zorunda.
Bu yazımda bende Acizane Annem için yazdığım bir şiiri sizlerle paylaşmk istiyorum.

ANNEME...!

Senin için neler Söylesem Anne,
Yinede hakkını veremem senin.
İki Cihan PERVERİ ne güzel Demiş,
Cennet Ayağının Altında ANNE.

Yemedin Yedirdin doyurdun bizi,
Narin Çiçekler gibi büyüttün bizi.
Gece Uykun da bile gözettin Bizi.
Acılara Gark oldun Korudun ANNE.

Belkide hiç gülmedin, Bizler için Sen
Neşeyi bize verdin, Hüznü aldın Sen.
Acılarımıza Hep, Melhem oldun Sen,
Dertler Kervanından Çıkmadın ANNE.

Biz ağlasak senin Özün Ağlardı,
Bizim için hepseni, Dertler bağladı.
Neşeni Bize verdin, Sana Kalmadı.
Birgün Mutluluğu Tatmadın ANNE.


Annemsin Canımsın Yürek Paresi.
Her insanın Baştacı olur Annesi.
Kul Hasan'ın biricik Tatlı Annesi.
Sana Öf demek bile Öldürür ANNE..

Tüm annelerin Anneler gününü Kutlar, Bizlerin Dünyaya gelmemize ve İyi bir hayat sürmemiz için bir ömür mücadele eden bu kutsal İnsanlara yeterince Kıymet ve değer vermek dileğiyle..

Saygılarımla.


 

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

Yusuf SÜZGEN
12.05.2008 / 10:44:07
abicim beni yanıltmadın. o sert duruşunun altında nasıl bir kalp var bakmayı bilen görebiliyor. ve o güzel kalpten dökülen bu duygu dolu sözlerde inan sana çok yakışıyor. seni alkışlıyorum. ellerine sağlık.
NESLİ
12.05.2008 / 10:45:38
ŞİİRİNİZ ÇOK GÜZEL OLMUŞ HASAN BEY ÖNEMLİ OLAN YAZMAK DEGİL ÖNEMLİ OLAN DEGERLERİNİ HER ŞEKİLDE GÖSTERMEK BENCE BEN ANNEMİ KAYBEDELİ 10 AY OLDU ONUN DEGERİNİ ÇOK İYİ BİLİRDİM ONUN İÇİN YAŞARDIM ANNELERİN KIYMETLERİNİ BİLELİM
saime
12.05.2008 / 12:40:16
KELIMELERLE ANLATILAMAYAN FEDAKARLIK VE KARSILIKSIZ SEVGIYI, TARIF ET DESEN BANA HERHALDE SADECE "ANNE" DERDIM.ANNELER GUNUNüz KUTLU OLSUN. Sevgi ve şefkatle bizi sarıp sarmalayan, hiçbir zenginlikle kıyaslanamayacak özel bir duygunun simgesi olan annelerimiz, bu anlamlı günde Anneler Gününde size bir kez daha teşekkürlerimizi sunmayı borç biliyoruz. Minnettarlığımızın sadece tek bir günle sınırlı olmadığını, yılın her gününde yüreğimizde ve aklımızda olduğunuzu belirtiyor, hepinizin sevgi ve saygıyla ellerinizden öpüyoruz. Anneler Gününüz kutlu olsun.
ali ihsan
12.05.2008 / 15:24:43
Babacım eline agzına saglık cok gzl olmuş Neslihan abla sende uzlme ben senın yanındayım tmm
İSTANBULLU
12.05.2008 / 16:52:03
1Günün birinde zengin ve şöhretli bir adam rüya görür. Bir parti vermiştir partide onu seven dostları ve akrabaları Kalabalık bir vaziyette ortalığı şen bir hale dönüştürmüştür. Eğlence bütün hızıyla ve bütün coşkusuyla devam etmektedir Dostları akrabaları hep onun çevresindekilerdir. Aniden kendisine bir ses gelir. -Ecele gideceksin; Kendisi ve bütün partidekiler aniden kendilerini kızgın güneşin altında ve kumsalda bulurlar. Genç adam denize doğru yürümek mecburiyetinde eceline doğru yürümeye başlar. Biraz yürüdükten sonra arkasına bakar,dostlarından ve akrabasından kimse kalmamış onunla yürüyen sadece ailesi kalmıştır. Biraz daha yürüyünce kum daha da kızgınlaşmış ayaklarını yanmaya başlar. Kızgın kuma baktığında sadece 6 ayak izi görür.1 çifti kendisinin, 1 çifti annesinin, 1 çifti de babasınındır. Eceline doğru yürümeye başlarken kızgın kum şiddetini arttır.Ve bakar ki kumdaki ayak izi 4’e düşmüştür.Bir kendisi bir de annesi devam eder.
alperen
12.05.2008 / 20:12:48
BİR AYET İnsana da, anne babasına iyi davranmasını emrettik. annesi onu her gün biraz daha güçsüz düşerek karnında taşımıştır. Onun sütten kesilmesi de iki yıl içinde olur. (İşte onun için) insana şöyle emrettik: "Bana ve anne babana şükret. Dönüş banadır." (Lokman/14) BİR DE HADİSİ ŞERİF Bir adam gelerek: "Ey Allah`ın Resulü iyi davranıp hoş sohbette bulunmama en ziyaade kim hak sahibidir?" diye sordu. Hz. Peygamber (sav): "Annen!" diye cevap verdi. Adam: "Sonra kim?" dedi, Resulullah (sav) "Annen!" diye cevap verdi. Adam tekrar: "Sonra kim?" dedi Resulullah (sav) yine: "Annen!" diye cevap verdi. Adam tekrar sordu: "Sonra kim?" Resulullah (sav) bu dördüncüyü: "Baban!" diye cevapladı."(Ebu Hureyre'den r.a. rivayeten) Senede sadece bir gün değil sürekli değer verme ve anma dileklerimle
İSTANBULLU
12.05.2008 / 22:18:27
YAZIMIN DEVAMI Biraz daha ilerledikten sonra kuma doğru batmaya başlar. Bakar ki kumda ki ayak izi 2’ye düşmüştür. O an ağlayarak; Ey büyük Allah’ım, ecelime giderken çevrem, ailem daha sonra ise babam beni terketti bu acıya dayanamadı. Senin rahmetinden olan Annem o da beni terk etti diyerek ağlamaya başlar. Aniden haykırır; ‘Anneciğim nerdesin neden beni bıraktın’ diye bağırır. Bu sırada altta bir ses; Evladım yerdeki ayak izleri benim ayak izlerimdir. Kum hem çok sıcak, hem de batak. Senin acı çekmene dayanamadım aşağıya bak evladım omuzlarımdasın Bu vesileyle rahmetin en yücesi annelere verilmiştir.
Nilüfer Hedef Arsever
13.05.2008 / 21:41:17
Tüm annelerimizin anneler günü kutlu olsun,fedakar, cefakar insanlarımız, canlarımız bizim onlar.
NESLİ
14.05.2008 / 11:46:41
ANNEM DERDİ ANNE BABA OLMAYINCA ANNE KIYMETİ BABA KIYMETİ BİLİNMEZ YAŞARSAN ANLARSIN DİYE BUNA GEREK YOK BENCE İNSANDA AZ VİCDAN VE ALLAH KORKUSU OLSA KIYMETLERİ DAHA İYİ BİLİNİR BU ARADA ALİ CANIM SAGOL SENİN HEP YANIMDA OLDUGUNU YÜREKTEN HİSSEDİYORUM CANIMSIN.

YAZARIN SON YAZILARI

Ülkemizdeki Karışıklıklar Ve İsrail...

Ülkemizdeki Karışıklıklar Ve İsrail...

1860'lı yıllarda Amerikan Misyoner Teşkiletının Veznedarı Robert'in New York'taki evinde karar verildi. İstanbul'da bir okul açılacaktı. Papaz Robert Şöyle diyordu" Fatih Sultan Mehmet İstanbul'u fethetmek için işe Boğazkesen (Rumeli) Hisarını Yaptırmakla başladı. Biz de şehri geri almak için aynı yerden başlamalıyız."
18 Mart Çanakkale Ruhu...!!!

18 Mart Çanakkale Ruhu...!!!

EY ŞEHİD OĞLU ŞEHİD; İSTEME BENDEN MAKBER,
SANA AVUCUNU AÇMIŞ;DURUYOR PEYGAMBER.....!!!!
Peki Bu Katillik Değil mi?

Peki Bu Katillik Değil mi?

ONLARI YARATAN -HAŞA- BİZMİYİZ DE ÖLÜM KARARINI BİZ VERİYORUZ...
Kayıp Ecdadımızı Unutmayalım

Kayıp Ecdadımızı Unutmayalım

İNŞALLAH ŞEHİT KANLARIYLA HER ZERRESİ SULANAN ŞU CENNET VATANIMIZA KIYAMETE KADAR ŞER GÜÇLER AYAK BASAMAZ...
Adalet...!

Adalet...!

ADALET İSTİYORSAN ADALETLİ OLMALISIN....
Aşk.!!!

Aşk.!!!

Kimi âşık görürsen, onu maşuk bil. Zira o aşka nispetle hem âşıktır, hem de maşuktur. Hz.Mevlana

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.