Tacettin Özkaraman Projeleri Tacettin Özkaraman Projeleri
İbrahim Pilavcı: Yaptıklarımız ve Yapacaklarımız İbrahim Pilavcı: Yaptıklarımız ve Yapacaklarımız
Ruhi Avdan: Yaşanabilir Bir Taraklı İçin Birlikte Çalışacağız Ruhi Avdan: Yaşanabilir Bir Taraklı İçin Birlikte Çalışacağız
Hasan KISA Hasan KISA Gönül Bahçesi

Türban

HER TÜRLÜ ŞEYE ENGEL OLAN, UZAYA GİDEN MEKİKLERİ BİLE ENGELLİYEN TEK SUÇLU.... TÜRBANNNNNN...
Yayın: Güncelleme:

Anayasa Mahkemesi'nin başörtüsü kararıyla birlikte, Türkiye'de başörtüsü artık resmen yasaklanmıştır. Başörtüsü yasağının, sadece bir bez parçasını yasaklamadığını, bu ülkenin İslâmî kimliğini, iddialarını, rüyalarını yasakladığını bilelim.

Bu yasak, milletle devlet arasındaki makası daha da açacaktır. Bu yasak, 1908 komitacı darbesinden sonra bu ülkeye çeki düzen veren, bu ülkeyi laik Batılılara peşkeş çeken gayr-ı Türk ve gayr-ı Müslim küçük bir şebekenin bu ülkenin kaderine hâlâ hükmetmekten, kaderiyle oynamaktan, tarihî yürüyüşüne darbe vurmaktan başka bir kaygısının olmadığının en somut göstergesidir. Gayr-ı Türk ve gayr-ı Müslim hâin bir şebekenin bu ülkenin ekonomisine de, bürokrasisine de, yönetimine de hâlâ hâkim olduğunun en somut kanıtıdır.

Laikçi şebekeye sesleniyorum… Beyler! Bu ülkede sadece sorun çıkarmayı biliyorsunuz siz; Sorun çözmeyi değil! Bu ülkede sadece beşinci sınıf Batılı seküler projeleri din katına yükseltmeyi ve İslâm'ın -her ne pahasına olursa olsun- yeniden bu ülkenin büyük rüyalar görmesinin, tarihî yürüyüşlere soyunmasının, bu ülkeye çağ atlatmasının ve yeniden tarih yapmasının yegâne kaynağı hâline gelmesini ne yapıp edip engellemekten başka bir şey bilmiyorsunuz siz!

Bu ülkede İslâm'ın önünü tıkamakla, sadece bu milletin önünü tıkıyorsunuz. Selçuklularla birlikte bin yıldır sadece İslâm dünyasının değil, dünya tarihinin yapılmasında kilit rol oynayan bir milletin tarih yapmaya kalkışmasının önünü tıkamaktan başka bir derdiniz, kaygınız yok sizin.

Böyle yapmakla sadece Batılıların beşinci sınıf bir ajanı ve acentası olduğunuzun, Türkiye'nin önüne çıkan büyük tarihî fırsatları yerle bir ettiğinizin kesinlikle farkındasınız!

Türkiye'deki laikçi şebekenin Türkiye'ye ve dünyaya sunacağı bir proje var mıdır, kendi ayağına kurşun sıkmaktan, milletin burnundan getirmekten ve tam yüzyıldır, milletin tarihî yürüyüşünü kölece yöntemlerle durdurmaktan başka!

Laikçi şebeke hangi küresel projeye imza atmıştır? Hangi büyük düşünürü yetiştirmiştir? Hangi büyük bilimsel başarıya imza atmıştır. Kültürde, sanatta, düşüncede çığır açacak hangi adamları yetiştirmiş, hangi atılımları gerçekleştirmiştir? Bir tane örnek verin lütfen!

Üstelik de, Doğu Bloku'nun çöktüğü, sosyalizmin tarihe karıştığı, seküler-kapitalizmin dünyayı inim inim inlettiği bir zaman diliminde, tam da dünyaya yeni bir medeniyet sıçraması imkânı sunabilecek, dün olduğu gibi, yarın da farklı dinlere, kültürlere ve medeniyetlere hakka, hukuka, adalete, barışa, etiğe ve estetiğe dayalı yeni bir medeniyet atılımı ve açılımı armağan edebilecek yegâne ülke olan Türkiye'nin önünü tıkamakla, iddialarını, rüyalarını hayallerini yok etmekle ve hayaletlere dönüştürmekle Batılı sömürgecilerin yapamayacağı bir darbeyi vurmuştur laikçi şebeke bu milletin tarih yapacak, tarihin akışını değiştirecek yürüyüşünün önüne.

Başörtüsünün yasaklanması, bu ülkede, İslâm'ın tarih yapıcı, tarih kurucu, dünyaya ruh üfleyici bir medeniyet sıçraması kaynağı olarak önünün kesilmesinden başka bir şey değildir. Başörtüsünü yasaklayan laikçi şebekenin son birkaç yıldan bu yana doğrudan İslâm'a, Hz. Peygamber'e ilkel yöntemlerle saldırması, başörtüsü yasağının bir bez parçasının yasaklanması değil, bu milletin dünya tarihinin yapılmasında yeniden büyük bir medeniyet atılımına ve açılımına öncülük etmesinin önünün tıkanmasından başka bir şey değildir.

Laikçi şebeke, başörtüsünü yasaklayan laikçi şebeke, tarih yapacak, dünya tarihinin akışını değiştirebilecek büyük imkânları yakalayan bir ülkenin önünü tıkamak isteyen Batılı emperyalistlerin emellerine hizmet etmekten, onların gönüllü kapıkulları olmaktan başka bir işlerinin ve işlevlerinin olmadığını ispatlamışlardır.

Ancak unutmayalım… Bu toplumun kahir ekseriyeti başörtüsü takar ve başörtüsünün ne anlam ifade ettiğini de çok iyi bilir. Başörtüsünün yasaklanmasının milletin yasaklanması olduğunun, milletin önünün tıkanması olduğunun, milletin yeniden tarih yapacak büyük atılımlara ve açılımlara soyunmasının engellenmesi çabası olduğunun çok iyi bilincine varmış durumdadır bu millet!

O yüzden, milletin önünü tıkamayı amaçlayan bu tür yasaklarla bu milletin tarihî yürüyüşü durdurulamayacak; bu milleti daha bir bilinçlendirecektir. Türkiye'nin dostunu, düşmanını ayırt etmesini kolaylaştıracak ve yarın sandıkta yasakçıların suratlarına bir şamar gibi geri dönecektir.
Görelim mevlam neyler.

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

Faruk Serkan
18.06.2008 / 00:36:34
Değerli Hasan Abi! öncelikle aynı dertten muuzdarip olduğumuzu bilmenizi isterim. ve hassasiyetinizi anladığımı tarafınıza sunarım.. Ama bahsettiğiniz konu o kadar derin ki; böyle sizin anlattığınız şekilde -popülist- söylemlerle halledilmez.. aksine -şimdi- olduğu gibi bu sorunu besliyor bu yaklaşımınız.. bu üstü kapalı yorumumu -konuyla ilgili yazımı- yazdığımda herkes anlar inşaallah.. zannettiğiniz gibi değil de, her -hiç bir- şeyin farkında (değil) bu millet.. ve şunu bilin ki; o "dinsiz" diye ithaf ettiğiniz insanlar bile belki sizden bile daha dindardır... ama gel gör ki; "Ahir zaman"dır...
GARİP
18.06.2008 / 17:30:42
KİMSE KİMSEYE KARIŞAMAZ HASN BEY SADECE KAPALI BİR ŞEKİLDE GİRİLMEMESİ GEREKEN YERLERE GİRİLMESİN DENİYOR.KAPANMAK İSTEYEN KAPANSIN KAPANMAK İSTEMEYENDE KAPANMASIN HERKES KENDİNDEN SORUMLU TÜRK MİLLETİNİN TOPLUMDA KULLANILMASI GEREKEN YERDEKİ KURALLARA UYUSULSUN YETER.BENCE YANLIŞ BİR KONUYA DEĞİNMİŞSİNİZ.BAŞ ÖRTÜSÜNDEN BAŞKA SORUNLAR VAR BENCE ONLARI YAZIN
GARİP
18.06.2008 / 17:32:14
FARUK BEYE KATILIYORUM ÇOK GÜZEL YORUM YAPMIŞ
Kadir DEMİR
19.06.2008 / 17:08:55
Hey gidi dünya, hey... Garip olarak geldin, garip olarak da gidiyorsun. Takmışsın bizi de peşine, koşturuyorsun vesselam.Seni anlayabilene aşkolsun. Çoook garip insanlar barındırıyorsun üzerinde,çoooook.Nice nice gariplikler yazılıp çiziliyor,kimi gariplerce. Neyleyelim baştan da değindiğimiz üzere garip gelip garip gittiğinden,yapacak bişey yok vesselam garip garip beklemekten gayrı.Devir asr-ı saadet değil ki gariplikler olmaya.Faruk dedikçe son demlerini tükettiğimiz zamandır bu zaman.Hoş karşılamak lazım gariplikleri...
ismail yavuz
21.06.2008 / 18:19:51
sevgili serkan dedigin gibi hepimiz ayni dertten muzdaribiz.yillardir cektigimiz bu insanlik ayibina ve universite kapilarinda yasanan uzucu olaylara bizzat sahit olanlardanim her seferinde kahretsem de degismedi birsey... ve yine dedigin gibi Serkan bu konu bu sekilde populist soylemlerle;biz tarihte suyduk biz boyle astik biz boyle dusmani yendik tarzi cumleler yerine daha cozumk uretici somut seyler bulmaliyiz. yoksa bu soylemlerle birilerinin istedigi gibi hemde tam istedigi gibi ekmeklerine yag surmus oluruz...
Nevzat akay
25.06.2008 / 11:35:51
Sn.Hasan kardeşim yazınızdan anladığım kadarı ile başörtüsü konusunda fazla bilgiye sahip değilsiniz..Türkiyemizde gündeme giren sizin söylediğiniz gibi bez parçası değil sıkmabaş veya türbana itiraz var. Türban gayrimüslim rahibelerin kullandığı bir örtüş biçimidir .Türk analerimize göre baş örmesi,yazma,beyaz örtü,eşarp gibi örtünme şekli vardır.Her dinde öyle böyle örtünme vardır.Arap milliyetçi kesimin ve bizim kalkınmamızı istemeyen mihrakların bir oyunudur.Atalarımızın Sıkmabaş,türban kullandığını ne gördüm ne duydum.Sizin gerçek bir Türk milliyetçisi olduğunuzu biliyorum(Değişmedinizse)bu yüzden daha iyi araştırma yaparak nasıl oyuna getirildiğimizi görürsünüz.Laik şebeke olarak laikliğe vurgu yapmışsınız .Büyüklerimizden öğrendiğim kadarı ile İbadetin gizli olanı makbüldür derler,İbadeti ,Müslümanlığı kullanarak Devlet kademelerine geçenlere karşıyımve karşı olduğum kişiler Hiristiyan dünyasına ve arap dünyasına arazi satanlara ülkemizi dışa açtık diyenlere karşıyım
Kadir DEMİR
25.06.2008 / 17:11:15
Nevzat AKAY'a ; Abicim siz müftü-ilahiyatçı falanmısınız yada derin bir müfessir,fıkıh-hadis alimi. Öyle olsanız gerek ki sn. yazara atıfta bulunmuşsunuz. Sahi yaa siz kimsiniz , necisiniz?
Nevzat akay
25.06.2008 / 21:51:26
Kadir size lafmı attım.ister beğenirsin ister beğenmezsin ben kendi görüşümü izah ettim.Sana dokunuyorsa benim adımı gördünmü okuma ... Müftü veya ilahiyatçı olmayınca müslümanlıktan anlamıyormu zannediyorsun.Kim olduğumu merak ediyorsan Taraklıya gelir sorup öğrenirsin...İlaki senin görüşüne tabii olmak zorundayım ,işine gelmedimi ver yansın birdaha benim yorumlarımı lütfen okumayın..Sizinle işim olmaz.
Kadir DEMİR
26.06.2008 / 12:53:25
Nevzat AKAY'a ; Kızma be abicim. Herkesin görüşü kendine.Saygımız var evalallah. Sizi kolayca çözmenin ve anlamanın yolu bu şekilde size yaklaşmamdı. Çözdüm de... Lakin yazışma hususuna gelince orada bir duracaksın.Dileyen dilediğini yazar bu sitede.Kim kimin tezini çürütürse.Yorum okumama diye bir şey de söz konusu olamaz. O zaman ikimizden birinin siteye hiç girmemesi lazım.Ki,o da mümkün değil. Zira müşterek,herkes faydalanıp görüşlerini ortaya koyabilir.Şimdi ben de sizinle işim olmaz diyeceğim ama bu olmayacak iş.NORMAL YAŞANTIDA İŞİMİN OLMAYACAĞI AŞİKARDIR.yalnız sanal alemde her ikimizde görüş belirttiğimize göre daha çoooooook işimiz var demektir. Müslümanlık mevzuuna gelince; Orası beni bağlamıyor.Allah ile senin arandaki mesele.Tanıdığım kişiler hakkında hüsni zanda bulunurum ama Sui zanda bulunmam. Bunu da böylelikle bilmiş ol.Taraklıya geldiğimde bir şey karışmaz ise inşeallah ziyaretinize geleceğim. Zira ötelerden bir çay alacaklıyım.Ismarlarsınız her halde.Haydi selametle
Nevzat akay
27.06.2008 / 00:50:39
Kadir bey'e; Kızma filan yok. Aynı şeyleri söylüyoruz tabiki herkesin görüşüne saygımız vardır.Ben size siteye yorum atmayın gibi teleffuzda bulunduğumu zannetmiyorum.Dememde diyememde.benim söylediğm ne zaman yorum yazsam balıklama atlaman sizinle frakanslarımız uymuyor.Benim yazdığım en son yorumu tekrar okuyun .
NESLİ
27.06.2008 / 15:45:00
HASAN BEY TÜRBAN KONUSUNDAN BAŞKA KONULAR VAR TÜRKİYEDE.BÖYLE GİDERSE NORMAL ŞEKİLDEDE YAŞATMAZLAR BİZLERİ
Kadir DEMİR
28.06.2008 / 14:50:22
Nesli'ye ; Bir dünya çözüm bekleyen sıkıntılarımızın olduğu, bir Türkiye gerçeğidir.Maalesef bunlardan biride geniş düşünebilenler için Türban meselesidir.Zira konu hafife alınacak tarzda bir konu değildir. Oldukça derin olup toplumumuzun kanayan yaralarından, öncelikli olanlarından biridir.Konuyu açarak yeteri kadar bilgi veremedim.Ama istersen Kur-an'ı Kerime ,Peygamber efendimizin (SAV) sünnetine ve Anayasamızın ilgili maddelerine bakıp yeteri kadar bilgiye ulaşabilirsin.Bunu böylelikle bilmiş ol. Yalnız yazının bu kritik zamanlarda okuyucuya sunulması belki tartışılabilinir. Ama gerçeklerden ibaret olan bu yazıdan kaçılmayacağı muhakkaktır.

YAZARIN SON YAZILARI

Ülkemizdeki Karışıklıklar Ve İsrail...

Ülkemizdeki Karışıklıklar Ve İsrail...

1860'lı yıllarda Amerikan Misyoner Teşkiletının Veznedarı Robert'in New York'taki evinde karar verildi. İstanbul'da bir okul açılacaktı. Papaz Robert Şöyle diyordu" Fatih Sultan Mehmet İstanbul'u fethetmek için işe Boğazkesen (Rumeli) Hisarını Yaptırmakla başladı. Biz de şehri geri almak için aynı yerden başlamalıyız."
18 Mart Çanakkale Ruhu...!!!

18 Mart Çanakkale Ruhu...!!!

EY ŞEHİD OĞLU ŞEHİD; İSTEME BENDEN MAKBER,
SANA AVUCUNU AÇMIŞ;DURUYOR PEYGAMBER.....!!!!
Peki Bu Katillik Değil mi?

Peki Bu Katillik Değil mi?

ONLARI YARATAN -HAŞA- BİZMİYİZ DE ÖLÜM KARARINI BİZ VERİYORUZ...
Kayıp Ecdadımızı Unutmayalım

Kayıp Ecdadımızı Unutmayalım

İNŞALLAH ŞEHİT KANLARIYLA HER ZERRESİ SULANAN ŞU CENNET VATANIMIZA KIYAMETE KADAR ŞER GÜÇLER AYAK BASAMAZ...
Adalet...!

Adalet...!

ADALET İSTİYORSAN ADALETLİ OLMALISIN....
Aşk.!!!

Aşk.!!!

Kimi âşık görürsen, onu maşuk bil. Zira o aşka nispetle hem âşıktır, hem de maşuktur. Hz.Mevlana

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.