Hasan KISA Hasan KISA Gönül Bahçesi

Reis..!

ÖLÜMÜNDE BİLE İBRETLER OLAN,MİLLETİN GÖNLÜNE TAHTINI KURAN.VATAN SEVDASIYLA TUTUŞUP YANAN,BİR YİĞİT İNSANI KAYBETTİK DOSTLAR...
Yayın: Güncelleme:

Sevgili Okurlar,

Son 3 gündür Gözlerimizi 1 dakika kapamadan, Bir Umut, Bir arzu, Bir yeni haber, bir hayırlı haber gelirmi diye bekledik durduk.... Ancak; Neye İnanacağımızı Kime inanacağımızı Şaşırır bir vaziyette Beklemekten başka yapacak birşeyimiz yoktu.. Çünkü Genel Merkezimiz Bekleyin Diyordu...

Bir haber kirliliği, Resmi açıklamalrın bile aciz kalıp, yüreğimizi dağladığı birbirinden ilginç haberler... Ve Son olarak Kaçınılmaz sonuç..... ÖLÜM Haberi..... Amenna... İman ettik dedik.. Allahtan gelene yapaılacak birşey yok... "Her nefis Mutlak Ölümü Tadacaktır" Ayeti kerimesinde belirtildiği gibi; Büyük Dava Adamı, Koca REİS Hakka Yürümüştü... O artık Sevdikleriyle beraberdi... Yattığı yerler Nur; Makamı Cennet olsun...

Sevgili Okurlar;

En son Geçtiğimiz Pazar Günü İstanbul Mitinginden önce bizlere söylediği şuydu;"Arkadaşlar; Ben biliyorumki Sizler Bu dava için Mücadele ederken, Kiminiz Çocuğunun Süt Parasını, Kiminiz Evinin Ekmek Parasını keserek elinden geldiğince mücadele ediyor. Kendiniz maddi olarak zor durumda bırakmayın. Ben istesem yanıma Medya patronlarını alır, Ulaşmak istediğim hedefe hemen ulaşırım. Amma cenabu mevla bizlere alın terimizin olmadığı bir lokmayı bile Nasip etmesin" diyordu..

Sevgili okurlar;

Bu Milletin Dürüst İnsana Ne kadar hasret olduğunu, Sevgili Başkanımızı Kaybedince daha iyi anladık. Bu güne kadar Raahmetli için " İyi insandır" diyenlerin bir gönül burukluğu, bir ahde vefa örneği olarak gelip teşkilatlarımızda hüngür hüngür ağlamalarının sebebi bu olsa gerek. Hiç tanımadığımız yaşlısıyla genciyle, kadınıyla çocuğuyla üzülen bu insanların akıttığı göz yaşları Kendi Tabiriyle"Fırıldak olmıyan, Davamdan,Türk İslam Ülküsünden Asla vazgeçmiyeceğim diyen,Benim için değerler Tartşılmıyacak KİTAP,EZAN ve VATANDIR" diyen Büyük Dava adamını Kaybetmenin Hüznünün apaçık örneğidir.

Sevgili okurlar,

İnşallahu Rahman onun ölümü bile bu milletin bazı değerleri daha iyi tanımsı açısından faydalı olacaktır. O Hakka Yürürken bile şiirindeki gibi üşüyerek gitti. Artık Hakka yürüme zamanı gelmişki Mevlam aramızdan aldı. İNŞALLAH orada üşümez Hayal ettiklrine kavuşur.

EY KOCA REİS, EY DAVA ADAMI,EY ADAM GİBİ ADAM......

SEN ORADA RAHAT OL... BİZLERE ÖĞRETTİĞİNİZ DİN,VATAN VE BAYRAK SEVGİSİNDEN ASLA TAVİZ VERMEDEN,SİZİN ÇİZDİĞİNİZ TÜRK - İSLAM ÜLKÜSÜNDEN AYRILMADAN, NE OLURSA OLSUN VATAN CANIMIZDAN BİLE KUTSALDIR BİLİNCİYLE BU BAYRAĞI BİZ DEVRALDIK; AYNI DUYGULARI, HİÇ TAVİZ VERMEDEN BİZDEN SONRAKİLERE DEVRETMEK İÇİN OLACAKTIR MÜCADELEMİZ...BAYRAK EMİN ELLERDE....

Yattığın Yerler Nur, Mekanın Cennet, Hz. Muhammed Mustafa(S.A.V.) Komşun olsun...

Saygılarımla....

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

Hamdi YEL
31.03.2009 / 16:56:29
Mühsin başkana ve beraberinde hakkın rahmetine kavuşan arkadaşlarına allahtan rahmet kederli ailesine, dava arkadaşlarına baş sağlığı dilerim. Muhsin başkanı tanımayan onun siyasi görüşlerini kabul etmeyen kişiler, ölümünden sonra hakkında söylenenleri abartılı bulabilirler. Muhsin başkanı Tokatta görev yaptığım 1993-1998 yıllarında tanıma fırsatı buldum. Eksiksiz katısız tam bir adamdı. Türk siyasi tarihinde yeri doldurulamayacak birisidir. Ümit ediyori ki BBP onun siyasi çizgisinden sapmayarak yollarına devam ederler onun davasını sürdürler. Tek dileğimiz odur.
yusuf kabak
1.04.2009 / 09:05:22
Türk İslam Ülküsünün eğilmeyen,bükülmeyen inandığı davayı inandığı gibi yaşayan koca reis...Hala gidişine inanamıyorum. Hala bir yerlerden çıkıp gelecekmişssin gibi geliyor. Belkide inanmak istemiyorum. Ne kadar sevenin varmış. Sana huzuru mahşerde şahitlik edecek ne kadar iman eri varmış . Bunları görünce seni daha da çok anlıyorum. Allah mekanını cennet etsin. İstiklal şairi M.Akir ERSOY'a şimdiden komşu oldun. Rabbim Hz Peygamberede komşu eder inşallah. Türk İslam Ülküsü davasına inanan bütün arkadaşların başı sağolsun.
İsmail koç
6.04.2009 / 01:26:35
ÜŞÜYORUZ REİS ÖZLEM.. Özlem kokar bu şehir,bu topraklar,özlem kokar sensiz,renksiz ve yorgun şafaklar. Seni arar biçare mahsun gözler hasret dolar,kahır süzülür tenime,özlem kokar ıslak ıslak. Üşür sensiz yüreğim,titrer garip,bensiz bedenim,ince bir sızı çalar kapımı,açsam özlem girer,kapatsam umutlar söner. Kendimden uzağım şimdi,sana yakın olduğum kadar,hayalin bıçak kadar keskin,paramparça bu şehir,oluk oluk akar geçer önümden,hatıralar kan özlem kokar bu nehir. Baharın renginde yüzün,yaprak yaprak özlem açar,yeşilin her tonunda ömrüm kısalır,son nefesimde buram buram özlem kokar ecelim..
Fatih Çarpışan
13.04.2009 / 20:17:43
Sizi Yıllarca Küresel Emperyalis Sermayenin Uşaklığına Mahkum Etmek İsteyen Güçlere Karşı Ben TÜRKÜM Türk Esir OLmaz, Ben Türküm Türk Devletsiz Olmaz ,Ben Türküm Türk Bayraksız Olmaz, Ben Türküm Türk Ezansız OLmaz, Ben Türküm Türk Hüriyetsiz Olmaz ,Diyorsun Diyeceksin Dedirteceksin..........Büyük Reis (MUHSİN YAZICIOĞLU) Seni Anlayamadık Ya Yazıklar olsun Bizlere Ruhun Şad Mekanın Cennet Olsun..

YAZARIN SON YAZILARI

Ülkemizdeki Karışıklıklar Ve İsrail...

Ülkemizdeki Karışıklıklar Ve İsrail...

1860'lı yıllarda Amerikan Misyoner Teşkiletının Veznedarı Robert'in New York'taki evinde karar verildi. İstanbul'da bir okul açılacaktı. Papaz Robert Şöyle diyordu" Fatih Sultan Mehmet İstanbul'u fethetmek için işe Boğazkesen (Rumeli) Hisarını Yaptırmakla başladı. Biz de şehri geri almak için aynı yerden başlamalıyız."
18 Mart Çanakkale Ruhu...!!!

18 Mart Çanakkale Ruhu...!!!

EY ŞEHİD OĞLU ŞEHİD; İSTEME BENDEN MAKBER,
SANA AVUCUNU AÇMIŞ;DURUYOR PEYGAMBER.....!!!!
Peki Bu Katillik Değil mi?

Peki Bu Katillik Değil mi?

ONLARI YARATAN -HAŞA- BİZMİYİZ DE ÖLÜM KARARINI BİZ VERİYORUZ...
Kayıp Ecdadımızı Unutmayalım

Kayıp Ecdadımızı Unutmayalım

İNŞALLAH ŞEHİT KANLARIYLA HER ZERRESİ SULANAN ŞU CENNET VATANIMIZA KIYAMETE KADAR ŞER GÜÇLER AYAK BASAMAZ...
Adalet...!

Adalet...!

ADALET İSTİYORSAN ADALETLİ OLMALISIN....
Aşk.!!!

Aşk.!!!

Kimi âşık görürsen, onu maşuk bil. Zira o aşka nispetle hem âşıktır, hem de maşuktur. Hz.Mevlana

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.