Hasan KISA Hasan KISA Gönül Bahçesi

Açılım Mı? Yatırım Mı?

KİM BU CENNET VATANIN UĞUNA OLMAZKİ FEDA;
ŞÜHEDA FIŞKIRACAK TOPRAĞI SIKSAN ŞÜHEDA..
CAN-I CANANI, BÜTÜN VARIMI ALSINDA HÜDA...
ETMESİN TEK VATANIMDAN BENİ DÜNYADA CÜDA...
Yayın: Güncelleme:

Sevgili Okurlar,

Yaklaşık 40 gündür yazamıyorum. Tamamen kendi yoğunluğumdan. Şuan İstanbul Otogarına yakın kendi evime taşındım.Öncelikle İstanbul'a işi Düşen Tüm hemşerilerime kapılarımız sonuna kadar açıktır. Kimse sorun etmeden misafirim olabilir..

Şimdi gelelim asıl yazımızdaki konuya..

Sevgili Okurlar;

Son günlerde bir açılımdır gidiyor... Ne demekse ben pek anlamadım amma adeta birilerinin dilinde şarkı oldu, hep aynı teranni söyleniyor..

Cenabu Mevla Zülcelal Hazretleri Yüce Kur'an'da"Bütün İnananlar Kardeştir" buyururken Biz hala neyin açılımından bahsedioruz..

Kendilerini bizden görmek istemiyenlerle zorla gelin ne olur bizden olun deyip peşlerinden mi koşacağız.

Bu ülkede Kanunlar nezdinde olan Hürriyetten, gelirden,hayat şartlarından,Eğitiminden, Hastahanesinden vs. faydalanmayan kim var ki?

Öyleyse bu neyin açılımı?

Onların Bahsettiği gibi veya kendilerini Kürt Sayanlardan Ülkemizde Öğretmeninden Doktoruna, Bakanından Cumhurbaşkanına,Yazarından Gazetecisine,Esnafından Memuruna olmıyanı varmı?

Nerede Hangi kurumda ayrım yapılmış veya yapılmakta....

Peki durum böyle iken bu neyin açılımı?

Ülkemizde Seçim olurken Dağıtılan yardımlardan, Gerçekten Fakir Fukaranın hakkı iken Yeşil Karttan, Kaçak Elektrikten,Kaçak sudan en çk kim veya kimler faydalanıyor.? iye düşünürsek yine aynı soru aklımıza geliyor.... Bu Neyin açılımı..????

Bütün Dünyayı Titreten Ali-yi Osmaniyenin Torunlarıyız diye Övünenler acaba; İmralıda Yatan Şerrefsiz birisinden emir alarakmı Ülkemizi idare edeekler... Eğer değilse Peki bu neyin açılımı..?

İmralıda yatan şahısın dedikleri dikkate alınıyorda, Acaba Şehit analarının,eşlerinin, çocuklarının dedikleri,söyledikleri,akıtılan gözyaşları hçmi dikkate alınmıyor... Eğer dikkate alınıyorsa bu neyin açılmı..?

Bir Şov Haline gelen "One Minute" olayından sonra; İstanbul Atatürk havalimanında " Son padişah" diye Karşılanan Başbakan ve Karşılayanlara sormak lazım Padişah ve Tebası Aciz bir zavallıdan mı korkuyor.... Korkmuyorlasa bu neyin açılımı....?

Sevgili okurlar,

Bu açılım falan değil.. Zaten Öyle birşeye Ülkemizde gerek te yok. Herkes Hür ve istediğini yapabiliyor.

Bu sadece Geçmiş Yerel Seçimlerde Belirli Bölgelerden İstediği Oyu alamyan(Damadı olduğu Siirt'te dahil) İktidarın Gelecek olan Genel Seçimler için yaptığı yatırımdan başka birşey değildir.

Ancak Bazaı hatalar vardır ki dönüşü olmaz ve Büyük sıkıntılar getirir. İnşallah Öyle bir gaflet ve delalete düşülmez... Açılsınlar Yüzme bliyorlarsa açlsınlar...

Amma Vurgun yedikleri anda onların yanında kimse olmaz... Fazla açılırlarsaYa vurgun yer,yada derin yerlerde boğulup birilerine yem olur giderler...

Cenabu Mevlam Ülkemizi Ve Tüm İslam Alemnini Hertürlü Şer ve Musibetlerden uzak eylesin..Ve Nur'u Üzermize doğan Mübarek Ramazan Ayınıda Hayırlı ve Bereketli eylesin..

Hepinizin Mübarek Ramazan ayını Kutlar Mutluluk ve Esenlikler dilerim... Saygılarımla

 

 

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

Hayrettin Alp
19.08.2009 / 21:24:41
HASAN ABİ YUREĞİNE SAĞLIK YA ARKADAŞLAR GERÇEKTEN NEYİN AÇILIMI BU AYET VAR YA İNNEMEL MÜ'MİNE İHVETÜN BÜTÜN MÜ'MİNLER KARDEŞTİRLER.HALEN KÜRT TÜRK LAZ ABAZA ÇERKEZ V.S DİYE AYRIMCILIK YAPIYORUZ. BİZLER NASIL MÜSLÜMANIZ NASIL BİR TÜRKİYE OLARAK BUHALE GELDİK VEYA GETİRİLDİK RABBİM SONUMUZU HAYRELESİN BÜTÜN İSLAM ALEMİNİN RAMAZANI ŞERİFİNİ KUTLAR HERKESE MUTLU HUZURLU SAYGI SEVGİ DOLU RAMAZAN GEÇİRMENİZ DİLEĞİYLE...
ufuk şen
20.08.2009 / 17:32:15
Hasan abi özletiyorsun kendini. Sen meraklanma her şey çok güzel olacak. Bazı medya grupları başımızdaki devlet yetkililerinin laflarından işine gelenleri alıp basına koyuyorlar. Mesele Türk-Kürt çatışması değil. Mesele başka. Bir annenin dahi gözyaşı dökmemesi isteniyor. Meseleye birde bu açıdan bakmak gerek. İran'dan gelecek boru hattının güvenli bir şekilde Türkiyeye döşenmesi gerek. Buda Ülkemiz için bir yatırımdır. Safi sevgi ve saygılarımla
Nezih Karabıyık
21.08.2009 / 13:08:33
Tüm bu yapılanlar ABD'nin Büyük Orta Doğu Projesini akıllara getiriyor.
Mete Güngör
22.08.2009 / 10:57:01
bu açılım oy kaygısıyla yapılan bir şey değildir.elbette ki o düşüncede vardır,ancak asıl hedef bu değildir.asıl hedef doğu yöresinin daha güvenli,daha müreffeh bir hale gelmesidir.oranın halkına oynanan büyük oyunları tarumar etmektir.onlara,bakın devlet buralara da yatırım yapıyor,devlet sizi de en az batıda yaşayan vatandaş kadar düşünüyor demektir.bu açılımı,vatanı satmak olarak gören cahillerin aklına şaşarım!
Erdoğan ISIR
5.09.2009 / 02:11:32
Tanzimat döneminden beri yaşadıklarımıza bir bakın. Batılıların çok güzel dediği her olay bize felaket getirmiştir, bizi teşvik etmişler ama çeken biz olmuşuzdur. Bizlere sakın yapmayın dediklerinde ise hep bizim için hayır vardır lakin aldatmışızdır. Örneklere bakabilirsiniz yada araştırırsınız. Emeğinize sağlık güzel yazı olmuş.

YAZARIN SON YAZILARI

Ülkemizdeki Karışıklıklar Ve İsrail...

Ülkemizdeki Karışıklıklar Ve İsrail...

1860'lı yıllarda Amerikan Misyoner Teşkiletının Veznedarı Robert'in New York'taki evinde karar verildi. İstanbul'da bir okul açılacaktı. Papaz Robert Şöyle diyordu" Fatih Sultan Mehmet İstanbul'u fethetmek için işe Boğazkesen (Rumeli) Hisarını Yaptırmakla başladı. Biz de şehri geri almak için aynı yerden başlamalıyız."
18 Mart Çanakkale Ruhu...!!!

18 Mart Çanakkale Ruhu...!!!

EY ŞEHİD OĞLU ŞEHİD; İSTEME BENDEN MAKBER,
SANA AVUCUNU AÇMIŞ;DURUYOR PEYGAMBER.....!!!!
Peki Bu Katillik Değil mi?

Peki Bu Katillik Değil mi?

ONLARI YARATAN -HAŞA- BİZMİYİZ DE ÖLÜM KARARINI BİZ VERİYORUZ...
Kayıp Ecdadımızı Unutmayalım

Kayıp Ecdadımızı Unutmayalım

İNŞALLAH ŞEHİT KANLARIYLA HER ZERRESİ SULANAN ŞU CENNET VATANIMIZA KIYAMETE KADAR ŞER GÜÇLER AYAK BASAMAZ...
Adalet...!

Adalet...!

ADALET İSTİYORSAN ADALETLİ OLMALISIN....
Aşk.!!!

Aşk.!!!

Kimi âşık görürsen, onu maşuk bil. Zira o aşka nispetle hem âşıktır, hem de maşuktur. Hz.Mevlana

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.