Hasan KISA Hasan KISA Gönül Bahçesi

Geleceği Göremiyorum

Geçmişine Sahip Çıkmayan, Geleceğini Kendi Elleriyle Yıkar
Yayın: Güncelleme:

Sevgili Taraklı Ajans Okuyucuları;

Öncelikle Hepimizin Mübarek RAMAZAN BAYRAMI'nı tebrik eder,Taraklımıza ve Türk İslam Alemine Hayırlara vesile olmasını Yüce Mevladan Temenni ederim.

Bundan önce yazdığım yazı maalesef sansüre takıldığından yeniden aklımdan geçenleri ve Ülke gerçeklerinden bahsetme istiyorum.

Sevgili okurlar;

Ülkemizde oynanan oyunlar artık ayyuka çıkmasına rağmen maalesef Canım Ülkem Yavaş Yavaş Karanlığa Doğru sürüklenmekte... Ne iktirarı ne muhalefeti buna dur diyemiyor.. Gün günden kötü gelmekte.

Sayın iktidarın Açılım programıyla ilgili yayınladığı 26 maddelik proğramı görmüş okumuşsunuzdur. Bilemiyorum ne kadarınız bunu takdir ediyor ne kadarınız şiddetle kınıyor.

Maddenin birisi"Artık Okullarda ANDIMIZ okunmaycak." Yani Artık "TÜRKÜM,DOĞRUYUM,ÇALIŞKANIM" diyemiyecek bizden sonraki nesiller.

TÜRKLÜK bitecek, DOĞRULUK Zaten kalmadı, ÇALIŞKANLIK'sa oda ne diye sormamız gerekecek.

Bu Ülkede Kim ALLAH Rızası için Irkından dolayı ayrıma uğruyor, Kime iş,aş verilmiyor ki; böyle bir açılıma gerek duyuluyor. İnanın Merak etmemek elde değil.

Bir işadamıyla konuşuyorum. Bu arkadaşımız Kürt. Bana şunları anlatıyor. "Ben Kürtüm. Bu güne kadar bana kimse sen iş yapama sen şusun busun diyen olamdı ne açılımı kardeşim diyor. Ve yine ben Kürtlere şöyle diyorrum diye sözüne devam ediyor.Bizim Fazlamız var eksiğimiz yok. Fazlalığımızda şu diyor. Doğuda Elektiriğe para yok, suya para yok, vergi yok. Bunlar fazlalığımız değil mi?" diye daha uzun uzun anlatıyor.

Mesele Kürt meseleside değil. Mesele Büyük Ortadoğuya doğru gidiyor. Açılımn gündeme geldiği günlerde Hepinizin bildiği gibi Ermenistanla bir anda dostluk Rüzgarları Esmeye başladı. Sınır Kapıları açılacak,ikili Ticaret çoğalacak falan...

Sayın Başbakan ABD'ye gididyor ilk kabul ettiği gurup Yahudi Cemaati.

Şimdi olayları sıralarsak,Kürt Açılımı, Ermeni Meselesi, ABD gezisi,Yahudi cemaati...

Acaba Bütün Bunlar Tesadüf mü?

Açılım için O zaman Diğer ırkların neden adı geçmiyor. Lazlar; Çerkezler, Arnavutlar, Boşnaklar, Romanlar..vb. Bunların hiç adı yok ortada. İnsan Merak ediyor doğrusu.

Ermenistanla Kapıları açalaım, ticaret yapalım da Hala Karabağ Bölgesinde Kan akarken, Neden acaba Türki Cumhuriyetlerin Fikri sorulmada veya onlarla görüşülmeden,Böye bir adım atılıyor.. Acaba altında neler yatıyor.. Gerçekten merak ediyorum

ABD gezisi programa alınıyor, İlk görüşme yahudi cemaatiyle...

Şimdi Sormazlarmı Acaba bunlar hep tesadüfmü diye?

Peki Muhalefet ne yapıyor? Onlardan da akıllı çözümcül bir fikirler ortaya atılmadan sadece gereksiz çıkışlar, Uç fikirler falan...

Mecliste birde sürekli bu işi Kurcalayan,Liderleri İmralıda olan bir grup var.. İstedikleri gibi konuşup istediklerini söylüyorlar. Ne Hükümetten, Ne muhalefetten nede Yargıdan o topluluğu kınayan sorgulayan yok... Normal bir vanadaş onların ettiği lafların Yüzde birini söylese ömrü cezaevlerinde çürür...

Şimdi bütün bu gidişat bize neyi göstermekte... Aklıman İlk gelen 20-25 yıl sonra Türkiye diye bir devlet kalmayıp Eyaletler Ülkesi olacağız yada bu uç onuşmalar devam ederse Allah mhafaza belkide Kardeşi Kardeşe kırdıracak bir kargaşanın temelleri atılıyor.

Geçmişi bir düşünecek olursak Zamanında Özal'ın verdiğ tavizler ve yaptığı hatalar 15- 20 yılda bu Ülkeyi nerelere getirdiyse; Şu anki yapılan hatalar ve tavizler acaba Gelecekte ülkemizi nerelere getirir artık siz düşünün...

Sevgi ve saygılarımla..

 

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

İzzettin KÖMÜRCÜ
23.09.2009 / 20:51:37
Gelecekte ülkemiz nerelere doğru gider gerçekten kestirmek zor.Galiba bunun en güzel cevabını daha doğrusu yorumunu Hülya Avşar yapabilir.Saygılarımla.::))
Kadir DEMİR
24.09.2009 / 14:47:02
Ben müneccim değilim ki... gelecekte ülkemin neler beklediğini görebileyim-şöyle böyle olur diyebileyim.Devir Asr-ı Saadet değilki Manevi boşluğun önüne geçebileyim.Madde ön plana çıkmış durdurabileyim.İnsanlık tamamen bozulmuş düzeltebileyim.Velhasılı Allah-u Alem.
HAYRETTİN ALP
28.09.2009 / 17:39:01
merhaba hasan abi yine döktürmüşsün ya abi ben siyaset politika maç pek anlamam ama ülkemizde olup bitenler böyle enteresan birşekilde dökülmeye başlayınca ya insanın canı sabretmiyor nediyim allah vatanımızı milletimizi dewletimizi hertürlü felaketten afetten muhafaza etsin. rabbim hakkımızda neyse o olsun. selam ve dua ile...
ufuk şen
30.09.2009 / 20:51:25
Vahyi ancak ALLAH bilir. Hepimiz öleceğimiz günü ve saati biliyor olsaydık, hayat çekilmez bir hal alırdı. Onun için çalışacağız. Bu gün dünyanın zengin ülkeleri havadan zengin olmadılar. Sabır, metanet, birlik ve milliyetçilikle bu günlere geldiler. Bizim ülkemizde, "bir köpeğin dişleri sırıtırken kuyruğu acıdan kıvranıyor manzarası" var.

YAZARIN SON YAZILARI

Ülkemizdeki Karışıklıklar Ve İsrail...

Ülkemizdeki Karışıklıklar Ve İsrail...

1860'lı yıllarda Amerikan Misyoner Teşkiletının Veznedarı Robert'in New York'taki evinde karar verildi. İstanbul'da bir okul açılacaktı. Papaz Robert Şöyle diyordu" Fatih Sultan Mehmet İstanbul'u fethetmek için işe Boğazkesen (Rumeli) Hisarını Yaptırmakla başladı. Biz de şehri geri almak için aynı yerden başlamalıyız."
18 Mart Çanakkale Ruhu...!!!

18 Mart Çanakkale Ruhu...!!!

EY ŞEHİD OĞLU ŞEHİD; İSTEME BENDEN MAKBER,
SANA AVUCUNU AÇMIŞ;DURUYOR PEYGAMBER.....!!!!
Peki Bu Katillik Değil mi?

Peki Bu Katillik Değil mi?

ONLARI YARATAN -HAŞA- BİZMİYİZ DE ÖLÜM KARARINI BİZ VERİYORUZ...
Kayıp Ecdadımızı Unutmayalım

Kayıp Ecdadımızı Unutmayalım

İNŞALLAH ŞEHİT KANLARIYLA HER ZERRESİ SULANAN ŞU CENNET VATANIMIZA KIYAMETE KADAR ŞER GÜÇLER AYAK BASAMAZ...
Adalet...!

Adalet...!

ADALET İSTİYORSAN ADALETLİ OLMALISIN....
Aşk.!!!

Aşk.!!!

Kimi âşık görürsen, onu maşuk bil. Zira o aşka nispetle hem âşıktır, hem de maşuktur. Hz.Mevlana

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.