Hasan KISA Hasan KISA Gönül Bahçesi

Hazmedemiyorum!

BU KARGAŞA BU TELAŞ,ÜÇBEŞ HAİN İÇİN Mİ?
Yayın: Güncelleme:

Sevgili okurlar;

Daha bir önceki yazımda doğruları takdir etmek lazım demiştim. Evet doğru atılan her adıma kim olursa olsun destek vermek bir vatandaş olarak bizi mutlu ediyor.. ANCAAKKK... Şu son Gelişmeler ne kadar doğru ne yapılmak isteniyor anlamak mümkün değil..

Daha düne kadar gözünü kırpmadan Haince Vatan Evlatlarını Şehit edip,Kimilerini öksüz,Kimilerini dul,Kimilerini Evlatsız bırakan Vatan Hainleri; Şimdi birer kahraman gibi Bu millete gösteriliyor...

Bir açılım mıdır nedir laf atıldı ortaya, daha söz ağızdan düşmeden işte marifetlerini gördük.. Vatan Hainleri Kahraman oldu..

Acaba diyorum... Bu tavizler ne zaman son bulacak.. Ne zaman Onlara verilen değer, Normal vatandaşlara,Gazilere,Şehit ailelerine verilecek..?

Şimdide Avrupadan Gelecek Hainler varmış... Bunlarıda İstanbul'da karşılyacaklarmış... Hatta bence Bu karşılamalar az kalıyor Birde Mehtaran Bölüğü Tutsunlar, İstiklal Caddesinde Boydan boya Hatta Tüm İstanbul'u gezdirsinler..

Sevgili Okurlar;

Teslim olanları medyadan gördük. Merak etmemek elde değil bende bile yaşlı olanlar var içinde. Bu şahıslar belkide 20-30 senedir o hainlerin içindelerde hiçmi Çatışmya girmediler, Hiçmi bir Askere Silah sıkmadılar..? o Hainler bunların kara kaşına ,karagözüne hayran oldukları içinmi yıllarca aralrında barındırdılar ..?

Olayı diğer açıdan ele alırsak , Bu gelenler Kim de bunları o hainler salıverdi..Nasıl ellerinden böyle gurup olarak kurtuldular..? Askerin bile geçeceği yollara mayın döşeyen hainler bunlara neden saldırmadılar veya rahat rahat yolladılar..? Altında yatan gerçekler Ne?

Haydi bunlar şöyle böyle geldiler... Nasıl oluyorda 2 saatte ifdeleri alınıp salınıyorlar... Haydi diyelim hakikaten çatışmaya girmedilerveya masumlar... Bu ne cüret bu ne ihtişam.. Geçtikleri yollara bir kırmızı halı sermedikleri kaldı.. Karşılayanlar arasında neydiyi belirsiz paçavrayı açanlar, hain elebaşlerını resimlerini açanlar... bağıranlar,çığırtkanlar...........

Neler oluyor? Bu İhtişam sebp olanlar kim...? Nasıl bunlara izin veriliyor.. Nasıl bunlar toplu salınıyor.. Nasıl oluyorda bu olayları dakika dakika veren Boyalı basın; Gazilerin yaptığı toplantıları, şehit ailelerinin isyanlarını bir dakika bile göstermiyor...

O zaman Tüm Şehitlere Bunlardan Daha İhtişamlı Törenler istiyorum, Bütün gazilerimizin gittiği yerlerde bunlardan daha fazla resmiyetle karşılanmasını istiyorum. Şehit ALİ'nin, AHMET'in ... Çocuklarına, Anne babalarına 3 aylıkken Dul kalan Emine'lere, Ayşelere bu değerin verilmesini istiyorum. 

Şehit olunca Silahı Teröristlerce Çalınan Askerin ailesine Tazminat Davası açılırken, Böyle hainlere böyle ihtişam ve Karşılama Haikaten AĞIRIMA gidiyor.. HAZMEDEMİYORUM....

Eğer bunları hazmedenler varsa gelsinle banada anlatsınlar... Benide ikna etsinler bakalım...

Saygılarımla...

 

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

İsmail dağ
24.10.2009 / 21:54:54
hasan bey saygılar. bir aktar a müracaat ederseniz o sinemaki ,çöerk otu vs bir şeyler tavsiye edecektir.fazla gergin olmayın. hazımsızlığın yanında beyin sağlığına da iyi gelmez. aktarlarda bu konuların çözümleri mevcut iyi gelir saygılar.
Hasan
25.10.2009 / 13:53:40
İsmail Bey Kardeşime; Siz Eğimticiniz Bildiğim Kadarıyla. Buradan size cevap vermem Etik olmaz. amma Yüzyüze görüşürsek Ben sizin Nereye gitmeniz gerektiğini söylerim.Elhamdülillah Sağplığımın ve sıhhatimin durmunu ben bilirim. Bazı kendini sağlıklı ve akıllı zannedenlerin gitemesi gereken yerleri siz bilirsniz...
saime
25.10.2009 / 20:25:18
Kime sorsam aynı dertten muzdarip. Hazmedemiyorum, Kadınlı erkekli milletçe hazımsızlık çekiyoruz. Benim gözümden yaş pek gelmez , göz pınarlarım kurumuş sanki,Benim ülkemde Ay-Yıldızlı şanlı bayrağımın yerini renk renk çaputlar almış ben ağlamayım da kimler ağlasın. şu sekiz eşkıya bozuntusuna yapılan ayrıcalıklı muameleyi hazmedemiyorum.sesimiz çıkmıyorsa korktuğumuzdan değil.sabrımızdandır.bence O katilleri affetme yetkisi dinen sadece şehit ailelerine aittir. Onlar da affetmiyor Bu kadar basit. madem bunlar yaşancaktı o zaman bunca şehit niye verildi , milletin gururunu ayaklar altına almaya kimsenin hakkı yok.Hasan kardeşimize tşkler.
hayrettin alp
26.10.2009 / 14:24:47
Bir açılımdır bir seçimdir gidiyor allah sonumuzu hayr etsin.ya nasıl bir siyaset nasıl bir politika dağdan adam indireceğinizi elinizdekilerin kıymetini bilin.farklı işlerle uğraşın şu krizi bi bitirin işsizlere iş imkanı sağlayın ondan sonra 72 milyon yetmezse dağdan indirin adam edin affedin cezalandırın ama işiniz işimiz çok herkes önündeki işini yapsın arkadaşlar eğer herkes işini yaparsa bu ülkede sorun problem diye bişey kalmaz. herkese huzurlu mutlu saygılı sewgili hürmetli bereketli rahmetli günler dilerim selam ve dua ile
İsmail DAĞ
26.10.2009 / 22:46:48
hasan bey sanki köşe nizde köşe yazısı yazmıyorda yavru muhalefet partisi ile birlikte siyaset yapıyorsunuz. elbette bir gün yine nuri kocabıyık parkında sizin üst perde görüntülü sohbetinize tanıklık ederiz. fakat bu şekilde aktar hazım muhabbeti ile değil de iki anlaşma ihtimali olan kişiler olarak.bayramları beklemek lazım.ancak ne vaeki ben siyaset yapmıyorum. yalnız ca biraz daha geniş perspektiften bakmak gerektiği kanaatini taşıyorum.düşünceleriniz daha ziyade üreten bir şeyler ortaya koyan tarzda olupta sadece saldırı taraftarı şeklinde olmazsa daha aklı selim olur kanaatini taşıyorum. yaptığınız eleştirilere amenna ancak alternatiflerini de ortaya koyarsanız bizi de engin düşüncenizden mahrum etmemiş bilgilendirmiş bilgi göletimize biraz da siz damla akıtmış olursunuz diye düşünüyorum. malum okumakla beyinler eskimez ;dinç kalır lakin demirel vari belki gözler bir nebze bozulur. saygılar.
İsmail dağ
26.10.2009 / 22:57:40
afedersiniz bu arada "etik " derken neyi kasdetmiştiniz hasan bey. bizim meşhur ahlaki kelimemiz çürüğe mi ayrıldı da hiç sevmediğimiz ejnebi kelimeleri dilimize dolar olduk ta kendimizle tezat teşkil etmeye başladık.tutarlı olmak lazım. yazdıklarımızla konuştuklarımız. yani bazı vatandaşlarımız hani elinde marlboro cigarası ile efelenip duruyor da sonrada cigaranın dumanını adamın yüzüne üfürüyor. sonra da bazı duygusal laflar edebiliyor. öyle olmamak lazım derim ben bana kalırsa. önce bu işlere dilmizi düzelterek ve bebelerimize kendi dilimizde karşılığı olan kelimeleri kullanmak gerektiğinden bahsetmek lazım gelir diye düşünürüm hep. madem belirttiniz öğretmen olduğumu. hani bazı kendini çok ilerilerde bir yerlerde zanneden meslektaşlarımı gibi yapmam ben. mesela tümce değil de kendisi kokmamış olan cümle yi . sözcük değil de daha çok kelime yi kullanır fakat sözcüğün de ne anlama geldiğini belirtirim. ama biz daha dün birinin dilimize soktuğu kelimeye balıklama atlıyoruz gibi.
İsmail dağ
26.10.2009 / 23:00:24
son dönemde hani uğur dündar diline dolamıştı ankara enkırmenimiz bilmem kim izmir enkırmenimiz bilmem kim. yoksa biz böyle yeni yeni ingilizceden şurdan burdan dilimize soktuğumuz kelimeleri hemencecik cümlelerimizin arasına sıkıştırıverince çok mu tepeden bakmış ve çok fazla bri şeyler bilmiş edaları ile dolaşır oluyoruz ben bunu her zaman sorgulamışımdır.
Hasan
27.10.2009 / 09:23:08
Sevgili İsmail Kardeş; Bakın Eğitimcisiniz,Saygım var.. Ama Birilerini töhmet altında bırakmakta herhalde size yakışmaz.Yine Söylüyorum. Burdan Cevap Yazmam ETİK olmuyor diye.. Yavru muhalefet falan Anlamam.. amma birileri gibide İktidarın Borazanını Çalmam.. İçimden,gönlümden geldiğince yazarım. Anlıayana...
İsmail DAĞ
29.10.2009 / 18:55:27
siz benim yazdığımı okumamışsınız. bu yazı bir bütün ve sadece bir kısmını almışsınız. ve ben "anlıyana" yazdığınız yeri gene alamadım. bir daha anlatırmısınız???
Kadir DEMİR
30.10.2009 / 18:23:57
İnsanımız mı çok dar görüşlü yoksa ben mi çok açığım anlamadım gitti.Yıllardır böyle bu, yoksa biraz kaçıkmıyım ne.Ama şu var ki insanımız resmen gazman,hemen de dolduruşa geliyo.Allah aşkına ne var bu açılımda ya,iyi olmuyormu.Haldır haldır gelişimizi,yükselişimizi elin gavuru görüyor da ,bizimkiler hep bakar kör.Hazımsız olanlara çağrım,dar dünya görüşünden kurtulmak ve ufkunuzu genişletmek için çok okuyup-görerek araştırın,sonra yine araştırın,sonra yine araştırın...
bekir kök
7.11.2009 / 08:20:36
ismail ve kadir bey açılım içindekileri söyleyin bizde bilelim.şu anda gözüken hükümetin acizliği.hasan abi yazı için teşekkürler.
MUSTAFA
9.11.2009 / 09:39:09
SEVGİLİ DOSTLAR BOŞUNA MUHATAP ALMMAYIN ADAMI, ADAM DA KENDİNİ TÜRKÇENİN ÜSTADI GÖRECEK. Kaldıki,yaptığı yorumlardan bu kadar vizyonsuz bakışından öğretmen olduğuna da inanmıyorum. Eğer eğitimciyse tam bir facia. Sen yavru muhalefet diyeceksin sonra sanada akp nin borazanı deyince alınacaksın..ya dediğinin arkasında duracak yada bu işlere bulaşmayacaksın.Diğer yorumcu arkadaşlar yorum yazara olumlu veya olumsuz katkı sağlar eğer o olmazsa başka bir şey olur. Yazarın tespitleri son derece doğrudur. Selamlar
Abdullah Birisi
12.11.2009 / 10:58:55
Sayın Taraklı Ajans yetkilisi. Yorumlarımı niçin onaylamıyorsunuz. Yorumlarım sizce çokmu sert oluyor???______Editör notu:yazarın eleştirlmesini doğru bulmuyoruz. Yazarın yazdığı konu ile ilgili bilgileriniz her zaman onaylanır.
martos
4.03.2010 / 16:21:03
sayın yazar ben sizin ülkemizdeki hainler yazınıza yorum yapmıştım ve o yazıda bu yazınızın cevabıdır iyi etüd ederseniz anlarsınız ama tek pencereden sadece felan yere bakarsanız çok zor ülkede şehit cenazesine katılmak abes oldu malum kanal flaş flaş diye başlayıp a.d.d derneklerinin organize ettiğini provokasyon olarak haber yapıyor ve gelinen nokta terörist kahraman asker düşman ben diyorumki sayın genelkurmay doğru işler yapıyor ergenekon mu buyrun varsa delilleriniz kozmik odamı buyrun varsa delillleriniz balyozmu buyrun varsa delilleriniz mahkeme orda amma bu kadar yıl ülkesine asker olarak hizmet etmiş bilim olarak tıb olarak hizmet etmiş insanları maskara edip te pardon derseniz sizi o malum tarikatlar da kurtaramaz yüce türk milleti küllerinden doğmuş varolmuştur ve bu ülke cumhuriyet saygınlık kazanmıştır bunu unutmamak lazım dır

YAZARIN SON YAZILARI

Ülkemizdeki Karışıklıklar Ve İsrail...

Ülkemizdeki Karışıklıklar Ve İsrail...

1860'lı yıllarda Amerikan Misyoner Teşkiletının Veznedarı Robert'in New York'taki evinde karar verildi. İstanbul'da bir okul açılacaktı. Papaz Robert Şöyle diyordu" Fatih Sultan Mehmet İstanbul'u fethetmek için işe Boğazkesen (Rumeli) Hisarını Yaptırmakla başladı. Biz de şehri geri almak için aynı yerden başlamalıyız."
18 Mart Çanakkale Ruhu...!!!

18 Mart Çanakkale Ruhu...!!!

EY ŞEHİD OĞLU ŞEHİD; İSTEME BENDEN MAKBER,
SANA AVUCUNU AÇMIŞ;DURUYOR PEYGAMBER.....!!!!
Peki Bu Katillik Değil mi?

Peki Bu Katillik Değil mi?

ONLARI YARATAN -HAŞA- BİZMİYİZ DE ÖLÜM KARARINI BİZ VERİYORUZ...
Kayıp Ecdadımızı Unutmayalım

Kayıp Ecdadımızı Unutmayalım

İNŞALLAH ŞEHİT KANLARIYLA HER ZERRESİ SULANAN ŞU CENNET VATANIMIZA KIYAMETE KADAR ŞER GÜÇLER AYAK BASAMAZ...
Adalet...!

Adalet...!

ADALET İSTİYORSAN ADALETLİ OLMALISIN....
Aşk.!!!

Aşk.!!!

Kimi âşık görürsen, onu maşuk bil. Zira o aşka nispetle hem âşıktır, hem de maşuktur. Hz.Mevlana

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.