Hasan KISA Hasan KISA Gönül Bahçesi

Yazsam mı?

PERŞEMBENİN GELİŞİ ÇARŞAMBADAN BELLİDİR..
ALINAN TEDBİRLER,ÇARE DEĞİLDİR,
VATANI BÖLMEK İSTEYEN HAİN ELLERE..
YAPILNLAR ARTIK KAFİ DEĞİLDİR..
Yayın: Güncelleme:

Sevgili Okurlar,

Hepinizin bildiği gibi şuanda ülke tam bir kaosun içine doğru sürüklenmektedir.. Bir yandan sokaklardaki olanlar, bir taraftan şehit olarak giden canlar,bir taraftan parti kapatmalar...

Sanki bunların olacağı bilinmiyormuydu? Bence bunlar daha iyi günlerimiz... Ortalık dahada gerilip başka olaylar olması yakın gibi gözüküyor..

Olayları tek tek ele alırsak... Açılım diye ortaya atılan bir fikir lke için faydalı olur denildi, ama faydalarını gördük...

Parti kapatma davasısda aynı günlere rastlayınca olanlar oldu... Verilen Şehitleremi yanarsın, yoksa hergün yakılıp yıkılan Belediye otobüsleri,sivil araçlaramı hepsi milli servet...

EEE... Şer partiside kapatıldı.. Şimdi ne olacak... İnşallah korktuklarımız olmaz.. Vatandaş akıllı olurda proveketörlerin oyunlarına gelmeyiz..

Madem Bu partinin Ülke adına Zararlı olduğu biliniyor,Madem kapatma davası açılacak,Madem bazıları siyasi yasaklı olacak, bunları niye zamanında engellemediniz.

Bu partinin Başında ve içinde bulunanların Kime hizmet edip,Kimin çin çalışacakları zamanında belli değilmiydi; Belliydi.. Neden madem Bunların Meclise girilmesine izin verildi? Neden İşçinin,Memurun Esnafın vergisiyle bunlara Maaş bağlandı? Bu kadar Devlet yardımı aldılar.. Bunlar dünden belli değilmiydi? Hepsi gün gibi aşikardı.. Hatta birini cezaevinden çıkartıp meclise gelmesi sağlandı.. Bukadar gaflet olabilirmi? ama oldu. Şimdide kapatıldı.. argı Kararıdır buna diyeceğimiz birşey yok ancak zamanında yapılmalı bunlar meclise sokulmamalıydı.

Açılım, Açılım.. Buyurun size açılım... Bu açılımı Irklara göre değilde, Milli Birliğe,Maneviyata göre yapsak acaba bütün bu olaylar olurmuydu?

Osmanlı Yüzyıllar boyu Bütün ırkları içinde bulunduran bir imparatorluk değilmiydi? Onlar zamanında Irki bir ayrılım varmıydı? Mili ve manevi duyguları bu topluma işleseydik bu günkü olaylar zaten ortaya çıkmadan yok olurdu.. Ama Yıllardır içimizde olan,Mason locaları,Siyonist akım öncüleri,Yahudi Ajanlar İllede IRK'i görüşleri ön planda tutatark Ülkenin Kaosa sürüklenmesi ve parçalanması için ellerinden gelenleri yaptılar.Ne yazıkki Dönem dönem bizim idarecelerimiz bunlara göz yumdular. Bırak göz yummayı bunlar Ülkeyi yönetenler bile oldular..

İşte meyvelerini almaya başladılar.. Dün Nasıl obert Kolejini bu Ülkede açarak Balkanları bizden kopardılarsa, Arap Milliyetçiliğini ortaya çıkartıp GüneydekAarap Ülkelerini bizden kopardılarsa, Artık içimizdeki ırkçılığı çoğaltıp, Son dabeyi vurmaya hazırlanıyorlar.. Bunlar bu kadar ayan beyanken Bizde hala açılımdan saçılımdan Irki meselelerde bahsediyoruz..

Bir Olup, Birlik Olalım,Diri olalaım diyeceğimize açlımlardan,kaçılımlardan bahsedelim...

Eğer bu ülkede adam gibi;miili ve Manevi Duyguları ön planda tutup,Albayrak altında yaşamak isteyen varsa Bu Ülke hepimize yeter..
Bu bayrak altında,Yaşamak istemiyenleride Besliyeceğimize gerekeni yapalım,Devlette Millette Rahat etsin..

Saygılarımla..

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

AHMET MÜNİR
16.01.2010 / 01:48:27
YAV DAYICIM NE YAZACAN YAZMA BANA KALIRSA.ZATEN YAZDIKLARINIZI DA KİMSE OKUMUYOR.OKUNMAYAN YAZININ KİME NE FAYDASI OLABİLİR Kİ .SİZİN ELİNİZİN YORULMASINDAN BAŞKA.BOŞVERİNNNNN

YAZARIN SON YAZILARI

Ülkemizdeki Karışıklıklar Ve İsrail...

Ülkemizdeki Karışıklıklar Ve İsrail...

1860'lı yıllarda Amerikan Misyoner Teşkiletının Veznedarı Robert'in New York'taki evinde karar verildi. İstanbul'da bir okul açılacaktı. Papaz Robert Şöyle diyordu" Fatih Sultan Mehmet İstanbul'u fethetmek için işe Boğazkesen (Rumeli) Hisarını Yaptırmakla başladı. Biz de şehri geri almak için aynı yerden başlamalıyız."
18 Mart Çanakkale Ruhu...!!!

18 Mart Çanakkale Ruhu...!!!

EY ŞEHİD OĞLU ŞEHİD; İSTEME BENDEN MAKBER,
SANA AVUCUNU AÇMIŞ;DURUYOR PEYGAMBER.....!!!!
Peki Bu Katillik Değil mi?

Peki Bu Katillik Değil mi?

ONLARI YARATAN -HAŞA- BİZMİYİZ DE ÖLÜM KARARINI BİZ VERİYORUZ...
Kayıp Ecdadımızı Unutmayalım

Kayıp Ecdadımızı Unutmayalım

İNŞALLAH ŞEHİT KANLARIYLA HER ZERRESİ SULANAN ŞU CENNET VATANIMIZA KIYAMETE KADAR ŞER GÜÇLER AYAK BASAMAZ...
Adalet...!

Adalet...!

ADALET İSTİYORSAN ADALETLİ OLMALISIN....
Aşk.!!!

Aşk.!!!

Kimi âşık görürsen, onu maşuk bil. Zira o aşka nispetle hem âşıktır, hem de maşuktur. Hz.Mevlana

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.