Hasan KISA Hasan KISA Gönül Bahçesi

Soyun Bakalım...

Bir Grip Tutturp Halkı Galayana getir; Sonrada birileri malı götürsün.. Ye Kürküm ye...
Yayın: Güncelleme:

Sevgili Okurlar,

Yazım Bir yazarımızın Yazısından alıntıdır. Bilmediğimiz yanlarıyla O Hnzır Hayvanın adını verdikleri Gribe Ne oldu... Hınzır Dağa kaçtı, Hastalık Havaya uçtu, Milyarlar birilerinin cebine gitti... of babam oh... Ne kadar hoş demi.. Ye Kürküm ye....

 Sözcü gazetesi yazarı Necati Doğru, "Türkiye'deki 3 ilaç firmasına 130 milyon lira ödendi. Türkiye Domuz aşısından soyuldu. Soyuldu mu? Soyduruldu mu? Komisyonu kim aldı? Komisyonun belgesi mi olur? Bakan halkı aldatmış oldu" ifadelerini kullandı.

'Aşıyla Türkiye'yi soydular....

"Binlerce kişi ölecek" diyerek domuz gribi korkusu yaratılan ve alınan milyonlarca doz aşısı elde kalan Türkiye'nin soyulduğunu belirten Sözcü Gazetesi yazarı Necati Doğru, 3 dev ilaç firmasına 130 trilyon lira para ödendiğini açıkladı. Skandal iddiaları dile getirdiği "Türkiye aşısından böyle soyuldu!" başlıklı yazısında Doğru şöyle dedi:

Çoğu elde kaldı, çöpe atıldı

 "Soygunun sorumluları ve boyutları netleşti. Son bilgileri öğrendim. Kendime saklayacak değilim. Sizinle paylaşacağım. Türkiye'nin soygunudur. "Domuz gribinden binlerce kişi ölecek" diyerek korku yaratılmıştı. Korkuyu yaratan, körükleyen, büyüten bizzat Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın kendisiydi. 40 milyon aşı hedefi koydu. 40 milyon yurttaş aşı olacaktı. 40 milyonluk aşı alındı. Sadece 2.5 milyon kişi aşılandı. Her biri 10'luk paketler halinde gelen aşılara ilgi az olunca büyük fire verildi. Aşılar elde kaldı. Bir kısmı çöpe atıldı. 1 doz aşı Türk halkına 4 kat pahalıya mal oldu. 3 aşı firması bayramı yaptı. Domuz gribi salgını sona erdi yani pandemi dönemi bitti. Gribin aşı firmalarının rant operasyonu olduğu anlaşıldı. Avrupa Konseyi araştırma başlattı. Dünya Sağlık Örgütü hakkında soruşturma açıldı. Uzmanların bu boyutta aşı alınmasına gerek yok açıklamasına rağmen domuz gribi aşısına 65 milyon Avro (130 trilyon lira) ödendi. İlgisizlik ve fire nedeniyle dozu 6 avro olan aşının maliyeti Türkiye'ye 26 Avro'ya patladı.

Bakanın senaryoları çöktü

Türkiye aşısından soyuldu. Soyuldu mu? Soyduruldu mu? Komisyonu kim aldı? Komisyonun belgesi mi olur? Bakan halkı aldatmış oldu. Bakanın iki senaryosu vardı. Kötü senaryosu şuydu: domuz gribi aşısı yapılmazsa, Türkiye'de 21 milyon (her üç kişiden biri) kişi gribe yakalanacak ve 5 bin 300 kişi ölecekti. İyi senaryosu şöyleydi: Aşı yapılırsa domuz gribine yakalananların sayısı 1.8 milyon kişi olacak ve 400 kişi can verecekti. Bakanın senaryoları çöktü. İkisi de gerçekleşmedi. Zavallı Türkiye! Domuz gribinin söylendiği kadar ölümcül olmadığı ortaya çıktı. Domuz gribi ile ilgili Avrupa Konseyi Aile ve Sağlık Komisyonu Başkanı Wolfgang Wodarg salgının sahte olduğunu açıkladı. Sağlık harcamalarını güçlükle karşılayan Türkiye'den 3 dev ilaç şirketinin, Novartis, Glaxo ve Sanofi Pasteur şirketlerine toplam 65 milyon Avro (130 trilyon lira) ödeme yapıldı. Çok ilginç iki iddia da var. Birinci iddia: Glaxo adlı ilaç şirketi aşı teslimatını geciktirdi. Bakanlık; "pandemi dönemi yani salgın dönemi sona erdi" diye açıklama yaptıktan sonra aşılar teslim edildi.

Yüzlerce solunum cihazı alındı

İkinci iddia: Salgın nedeni ile yaratılan korku içinde yalnızca aşıya para harcanmadı. Yüzlerce solunum cihazı alındı, havaalanlarına vücut ısısını ölçen cihazlar yerleştirildi. Maskeler, dezenfektan ve binlerce sarf malzemesine büyük paralar akıtıldı. Türkiye aşısından böyle soyuldu.! Bizim Bakan huzur içinde! Yaptığından mutlu! Koltuğunda hala oturuyor. Bulgaristan, ülkesini aşısından soyduran bakanını koltuğundan kaldırıp attı."

Eee Dün O griple Soyulduk... Yarında bakalım Keneler Piyasada çoğalır... Derken Ülkemin Milyarlarca dolarları,brilerinin cebine gider...Bizde rahat rahat geçer Tv karşısına seyrederiz sadece olayları... Öyle değil mi?

Saygılarımla..

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

bünyamin sanlı
22.04.2010 / 22:36:21
yerler doymazlar yine yerler yine doymazlar arkadaş
Nezih Karabıyık
27.04.2010 / 10:14:29
Yandaşlara peşkeş çekilen arazileri, özelleştirme adı altında peşkeş çekilen tekel, telekom v.b. şirketleri günlerce yazılmasına rağmen duyarsız kalan insanlar yine uyuyor ve bu aşı vurgunu ile tüyü bitmemiş yetimlerin hakkını savunduğunu söyleyenlerin ve onların yandaşlarının mal varlıklarındaki artışları göremiyoruz. Belkide genetiği değiştirilmiş ürünlerle bizleri uyuşturdukları için ses çıkarmıyoruz. Yazıklar olsun.

YAZARIN SON YAZILARI

Ülkemizdeki Karışıklıklar Ve İsrail...

Ülkemizdeki Karışıklıklar Ve İsrail...

1860'lı yıllarda Amerikan Misyoner Teşkiletının Veznedarı Robert'in New York'taki evinde karar verildi. İstanbul'da bir okul açılacaktı. Papaz Robert Şöyle diyordu" Fatih Sultan Mehmet İstanbul'u fethetmek için işe Boğazkesen (Rumeli) Hisarını Yaptırmakla başladı. Biz de şehri geri almak için aynı yerden başlamalıyız."
18 Mart Çanakkale Ruhu...!!!

18 Mart Çanakkale Ruhu...!!!

EY ŞEHİD OĞLU ŞEHİD; İSTEME BENDEN MAKBER,
SANA AVUCUNU AÇMIŞ;DURUYOR PEYGAMBER.....!!!!
Peki Bu Katillik Değil mi?

Peki Bu Katillik Değil mi?

ONLARI YARATAN -HAŞA- BİZMİYİZ DE ÖLÜM KARARINI BİZ VERİYORUZ...
Kayıp Ecdadımızı Unutmayalım

Kayıp Ecdadımızı Unutmayalım

İNŞALLAH ŞEHİT KANLARIYLA HER ZERRESİ SULANAN ŞU CENNET VATANIMIZA KIYAMETE KADAR ŞER GÜÇLER AYAK BASAMAZ...
Adalet...!

Adalet...!

ADALET İSTİYORSAN ADALETLİ OLMALISIN....
Aşk.!!!

Aşk.!!!

Kimi âşık görürsen, onu maşuk bil. Zira o aşka nispetle hem âşıktır, hem de maşuktur. Hz.Mevlana

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.